• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu An Ne Okuyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Isaac Asimov'un Vakıf isimli bilimkurgu-distopya romanını okuyorum.

Yok olmak üzere olan bir ulusun geleceğini korumak adına Terminus adlı gezegene göçen bir ülke dolusu bilim insanı Vakıf adını verdikleri devasa bir ansiklopedi inşa etmeye başlıyor.

Gelişmeye ve kendini ilerletmeye başlayan bu gezegen başta müttefik gibi duran diğer gezegenlerin ve onların ihtiraslı yöneticilerinin hedefi haline geliyor.

Ben Isaac Asimov'un Vakıf isimli bilimkurgu-distopya romanını okuyorum.

Yok olmak üzere olan bir ulusun geleceğini korumak adına Terminus adlı gezegene göçen bir ülke dolusu bilim insanı Vakıf adını verdikleri devasa bir ansiklopedi inşa etmeye başlıyor.

Gelişmeye ve kendini ilerletmeye başlayan bu gezegen başta müttefik gibi duran diğer gezegenlerin ve onların ihtiraslı yöneticilerinin hedefi haline geliyor.

Selamlar @Coffeeworm

5-6 kitaptan oluşan bir seri idi yanlış hatırmalıyorsam değil mi

Selamlar @Coffeeworm

5-6 kitaptan oluşan bir seri idi yanlış hatırmalıyorsam değil mi
@NoPainNoCoffee Merhabalar, evet. Ben ilk serinin ortalarındayım şu an gidişata göre diğer serileri de okuyabilirim, böyle yoğun katmanlı bir ütopik dünyaya daha önce Dune ile girmiştim. O'da uzun bir seri roman ama o bana ilk seride yeterli geldi,belki daha sonra okuyabilirim.

Şimdi Vakıf ile devam.

Paylaşım için teşekkürler @Coffeeworm

Benide Aldus Hurxley - Cesur Yeni Dünya ve Ray Bradbury - Fahrenheit 451 çok etkilemişti,belkide okumuş olabilirsin ama eğer okumadıysan şiddetle tavsiye ederim :)

madem distopik eserlerden konu açılmış, klasiklerin dışına çıkarak (1984, cesur yeni dünya, fahrenheit 451, biz) çok başarılı ama bir o kadar da değeri bilinmemiş, en azından türkiye'de, bir eser önereyim: " arkadi ve boris şutrugatski - zor şey tanrı olmak " .

ithaki "tanrı olmak zor iş" diye çevirmiş, ben olsam zor şey tanrı olmak diye çevirirdim :)

Patikalar canlıların içgüdü ile insanların ise hem içgüdüsel hem deneme yanılma yoluyla oluşturdukları yaşam yoludur.
Merhabalar tavsiye ederim her kitaplıkta bulunması gereken bir kitap

DFE98D4E-61FD-4C39-81BB-D00CA2E58B26.JPG

Tanrının kapısını çalan bilim - Carl Sagan

Bir kişi gerçekten alim olduysa, artık itikatle kayıtlanamaz diyor.

1-1,5yıldır okumayı erteliyordum 20 gün önce başladım bakalım. Umarım sabırla okur, bitiririm.
1659334936824.png

Eğer sesli kitap seviyorsanız linklerini de bırakıyorum

Giulio cavalli, Dalga

Geri