• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu An Ne Okuyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bitince yorumlarınızı alabilir miyim bir süredir erteliyorum o kitabı almayı :)
Sodom ve Gomore bir dönemi analiz eden önemli bir eser hatta şu günlerde abartı diyeceğimiz tek nokta dahi olmadığını görüyorum ancak yazarın en iyi kitabı ''yaban''dır Sodom ve Gomore'yi öneririm ama Yaban kitabını önermezsem hem yazara hem edebiyata hem de merakınıza haksızlık etmiş olurum.

Amazondan aldığım bugün yayimlanan James Hoffman'ın How to make best coffee at home kitabını okuyorum e book olarak.

Ülkede herkesin kendi çapında ekonomiste everildiğini göz önüne alırsak ilk kitabı da önerebilirim.

Selamlar,

Şuan Jose Saramago isimli yazarın Körlük isimli kitabını okumaktayım.

Saramago kitapları biraz ayrıntılı okurken beni de sıkıyor bende körlüğü zor okumuştum :) Filler ile ilgili bir kitabı vardı o daha eğlenceliydi :)
Şimdi Erıc Ormsby -Gazali okuyorum gayet anlaşılır akıcı güzel Vakıfbank Kültür Yayınları fena olmayacak gibi .

Muazzam sıkılmıştım okurken :)
Başlangıcı bana da bir nebze sıkıcı gelmişti ama sonrasında çok iyi ilerliyor. Çok severek okuduğum bir kitap.

Şu an bir yandan Niall Fergusson un Uygarlık’ını okurken, arabada ve spor yaparken de Storytel de Ayşe Kulin den Köprü yü dinliyorum.

Günün belli zamanını yolda geçiriyorsanız Storytel zamanı değerlendirmek adına çok iyi oluyor.

Platon - Devlet okuyorum, genelde Felsefe içeriklerini okurum ilgimi çekiyor, insanın bakış açısını fikir ve düşüncelerini anlayıp yorumlamak, hayatımızın çoğu noktasında bunları yakalayıp yaşayımlamak hoşuma gidiyor.

Ahmet ÜMİT - Kayıp Tanrılar Ülkesi

Yunan mitolojisine olan ilgimle çok keyili bir okuma oldu. Akıcı ve sade diliyle tavsiye ederim.

Geri