• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Standart Magazine (kahve dergisi)

Benim de henüz gelmedi. Bu hafta artık gelmesi lazım diye düşünüyorum.

Çekirdek için alanlar üzüldü gibime geliyor, gelen kahve pek içimi açmadı benim, derginin diğer sayıları olsa alabilirdim ama alsam kahvesi için alırdım.

21 ' inde kargo maili geldi ama henüz elime ulaşmadı benim de

Derginin yanında gelen kahveyi deneyen oldu mu dostlar? Nasıl demlediniz?

Benim dergim 10 günde geldi. Dergi içerik ve görsel anlamında çok kaliteli duruyor. Bu haftasonu okumak için sabırzılanıyorum. Yanında gelen yıkanmış Etiyopya Gedeo da hiç fena değil. Ben biraz niji'nin q'suna benzettim, gayet keyifli ve tazeydi.

bana Etiyopya geldi :)

Ekli dosyalar

• 74e946e7-2fc2-4f1f-b7d8-ea45dd2dcf00.jpg
    74e946e7-2fc2-4f1f-b7d8-ea45dd2dcf00.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 57
Benim de dergi bugün elime ulaştı 11 günde geldi :) dağıtımı kim üstleniyor bilmiyorum ama ptt herhalde. Ben evde yoktun Binanın içerisine hiç haberim bile olmadan bırakılmış dairenin 2 kat çıkıp en azından kapıya bırakmaya bile zahmet etmemişler. Şans eseri gördüm allahtan :) bana da etiyopya geldi, reçete tavsiyesi olanları dinlemek isterim acemiyim keza :)

Benim gibi hala teslim almayan var mı? 😅

Ben artık gelmeyecek diye düşünmeye başladım

Ben kendilerine mail attım. Kendileri ise 1 Şubat tarihine kadar beklememi ve eğer o tarihe kadar gelmezse ücretsiz olarak tekrar gönderim yapacaklarını ifade ettiler. Bence siz de bir mail atın ve durumu takip edin.

Dergisi gelenlerden içeriği ile ilgili paylaşım oldumu? Gözden kaçırmış olabilirim. Nasıl bir dergi acaba ?
İçerik , baskı kalitesi vs.

Dergisi gelenlerden içeriği ile ilgili paylaşım oldumu? Gözden kaçırmış olabilirim. Nasıl bir dergi acaba ?
İçerik , baskı kalitesi vs.
Baskı kalitesi ve görseller gayet kaliteli, dili de ağır gelmedi bana. İçerik olarak her sayı çok değişken o yüzden alınıcaksa dergi içeriği açıklanınca ilgi çekip çekmemesine göre karar verilip alınabilir örneğin 27. Sayı benim daha çok ilgimi çekti kahve aromalarına ve tatlılığına bilimsel bi açıdan yaklaşan bir yazı varmış. Bu arada deneme sürümü hala aktif 27 sayı için.

Dergi için abonelik iptalini nasıl yapabiliyoruz? Ben hesap açmadan sipariş vermiştim ve giriş yapamıyorum şu an. Bilen var mı acaba?

Geri