• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Standart Magazine (kahve dergisi)

Eğer kitap gibi değerlendirirlerse gümrük vergisi ödemememiz lazım. Gümrüğe sunma ücreti var onu ödüyorsuz sanırım 16 lira sadece

Ben de sipariş verdim. Teşekkürler paylaşım için

Instagram'da gördüm, paylaştığınız için teşekkürler! Sipariş verdim)

Yılbaşı hediyesi oldu. Güzel fırsat değerlendirdim. bilgilendirme için teşekkürler

Dergiyi alan arkadaşlar 14 Ocakta kartınızdan 90 dolar çekilmeden önce aboneliğiniz iptal etmeyi unutmayın :)

dergisi gelen oldu mu? gelmeden iptal etsek yollarlar mı yine de :D

Ben de kaptım bir adet haber verdiğiniz için teşekkürler :coffee:

dergisi gelen oldu mu? gelmeden iptal etsek yollarlar mı yine de :D
Kargoya verildiğine dair mail geldi sonrasında aboneliği iptal ettim. Daha süre var isterseniz kargo maili geldikten sonra iptal edin.

Gönderilecek sayının içeriği nedir?

Gönderilecek sayının içeriği nedir?
Hatırladığım kadarı ile 26. sayı gönderilecek. Sayının içeriği hakkında bilgiye aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

derginin içeriği ve felsefesi çok güzel. abone olayım dedim ama 89 dolar yalnızca 89 dolar olmuyor bazen. indirim dönemi olur mu? bla bla karta %25 vs şeklinde?

dergisi eline ulaşan var mı acaba

bana postalandı maili bile gelmedi henüz.
kendilerine mail attım, 23 aralık 8 ocak arası tatildelermiş.
muhtemelen postaladın ama haber verilmemeiş olabilir, ayrıca 6 ocağa kadar tümü postalanacak dediler. bakalım. mail gelmezse 8 ocakta aboneliği de iptal ederim. inşallah gelir bu arada.

çok ilgiler, mail sonrası müşteri temsilci başı Sergev şahsen kontrol ettiğini ve yarın yola çıkacağı söyledi. yarına bilgi gelmezse alan arkadaşlar mail atsın derim bi.

Benim dergim geldi herhangi bir ücret vergi ödemedim ptt ye

Ekli dosyalar

• IMG-20230106-WA0001_edit_57438184805818.jpg
    IMG-20230106-WA0001_edit_57438184805818.jpg
    123.5 KB · Görüntüleme: 91
Geri