• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Standart Magazine (kahve dergisi)

Düzenledim. Bana da 21 Aralık tarihinde gelmiş. 63242. Henüz bana Ptt'den mesaj da gelmedi. Kargo ile ilgili güncelleme maili de yok. Size bunlar geldi mi?

Son düzenleme:
bana da gelmedi hala ve yavaştan üzmeye başladı beni bu durum standart mag mi geç gönderdi yoksa ptt'de mi sorun göreceğiz....

Düzenledim. Bana da 21 Aralık tarihinde gelmiş. 63242. Henüz bana Ptt'den mesaj da gelmedi. Kargo ile ilgili güncelleme maili de yok. Size bunlar geldi mi?
Kargodan herhangi bir mesaj gelmedi maile kargo kodu yollamışlar fakat bu kod da takip edilmiyor. Dün merak edip ptt ye sormuştum isimden ve telefon numarasından da kargo gözükmüyor

Dergiyi alan arkadaşlar 14 Ocakta kartınızdan 90 dolar çekilmeden önce aboneliğiniz iptal etmeyi unutmayın :)
ben bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. Acaba benden de 14 Ocak'ta mı kesilir?

Benim sipariş de kargoya verilmiş :) Şimdilik takip edilmiyor umarım sağ salim ulaşır.

Cumartesi günü dışarı çıkarken kapıda bir paket gördüm, unutmuşum sipariş verdiğimi. Takip kodunu falan geçtim paketi bırakan arkadaş bile kapıyı çalıp haber vermedi :)

Benim dergiden ses yok hala umarım bu hafta ulaşır :)

21 aralık kargo maili gelmişti öğlen ulaştı bana da dergi.

Bugün benimkini aldım

Geri