• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Ben panama corpachi ve monteblanco geisha almıştım. İkisinden de memnun kalamadım. Panamayı 2 defa demleyip döktüm. Bugün kafeye gidip baristadan reçete istedim, panamayı demlemeye koymamışlar ama 4.30 5 dkda bitirin dedi, nasıl o kadar uzatacağız süreyi anlamadım. Daha evvel demleyip verim alan var mı?
Hocam benim tavsiyem spadaya mail atın ben öyle yapıyorum çünkü spada kahvelerinde kahve su oranını yuksek tutmak gerekiyor. (1x18 / 1x19 gibi) Monteblanco Geisha yi bende aldım ve çok memnun kaldım çok iyi kahve hatta spadadan Taylan beyin bana önerdiği receteyi paylaşayım sizinle ☺️

Ben panama corpachi ve monteblanco geisha almıştım. İkisinden de memnun kalamadım. Panamayı 2 defa demleyip döktüm. Bugün kafeye gidip baristadan reçete istedim, panamayı demlemeye koymamışlar ama 4.30 5 dkda bitirin dedi, nasıl o kadar uzatacağız süreyi anlamadım. Daha evvel demleyip verim alan var mı?
Spadan alıp da verim alamadığım tek kahve. hiç bir aromasını vs alamadım

Selamlar, lalesa için reçeteniz var mı?
Merhaba, origami dripper, 93derece buzdağı su, cmd 19clik ile 45ml blooming sonrası parçalı döküşle 240ml tamamlıyorum. 2.30 gibi bitiş elde ediyorum. Kıvamında bir demleme ile aromaları güzel çıkarıyor. Spesifik bir reçetem ise yok. Bazen aeropress ile dragonfly ın demlemesini de denediğim oluyor ve o ayrı tatmin ediyor.

Diğer çekirdekler içinde durum böyle. Çekirdeğin su tutma durumuna göre bitiş süresini baz alarak öğütüm ayarı, su sıcaklığı ve döküş farklılıklarına gidiyorum. Spada çekirdekleri beni her türlü memnun etti.

Merhaba, az önce Topağacı şubesinde,
şube fiyatları ile online mağaza fiyatlarının farklı olduğunu öğrendim.
El Salvador / San Joaquin kahvesi web sitelerinde 540 TL iken, şubede 595 TL idi.
Mağazaya uğrayıp çekirdek kahve almayı düşünenlerin bilgisine :)

Spada panama cupping 12. kahveyi satana kadar boykot

Merhaba, az önce Topağacı şubesinde,
şube fiyatları ile online mağaza fiyatlarının farklı olduğunu öğrendim.
El Salvador / San Joaquin kahvesi web sitelerinde 540 TL iken, şubede 595 TL idi.
Mağazaya uğrayıp çekirdek kahve almayı düşünenlerin bilgisine :)
Merhabalar. Yeni vergilendirme kanunlalarindan dolayi boyle bir fark cikmaktadir.

Selamlar, az önce motion natural ve dark siparişi verdim. Daha önce kargoda yanlış bir gönderim olmuştu. Aynı sorun tekrar yaşanmasın diye buradan bildirimde bulunma ihtiyacı duydum.

@SpadaCoffeeRoastery

İyi çalışmalar dilerim.🙏🏻

IMG_1704.jpeg

Son düzenleme:
merhabalar. mevcut seçkiden neler önerirsiniz?
Merhabalar. Tüm kahvelerimizi belirli bir standartın üzerinde tutmaya çalışıyor ve severek seçiyoruz. Sizin damak zevkinize göre secmeniz daha doğru olabilir.
Fakat KOKE , EL MİRADOR ve Leonid Ramirezi denemenizi tavsiye ederim.

Oyumu büyük bir heyecanla verdiğim Spada’dan çekiyorum. Çünkü muhtemelen önümüzdeki ayın kavurucusu olacakken bazı kahvelerine zam yapmalarını doğru bulmadım. Konunun para meselesi olmadığını zaten söylememe gerek yok.
Merhabalar,
Sitemizde bulunan ve stoklari guncellenen sadece 3 kahvemizin fiyatlari yeni alimlara bağli olarak guncellenmistir.

Pearl isimli bi kosta rika kahvesi vardı içtiğim en iyi kahvelerdendi, tekrar başka yerlerden 2 kere aldım kötü çıktı, o kahveyi unutamıyorum umarım aynı kalitede tekrar gelir ama en son aldığım kolombiya javier rubio kahvesi feci kötüydü onun dışında spadayı severiz

Pearl isimli bi kosta rika kahvesi vardı içtiğim en iyi kahvelerdendi, tekrar başka yerlerden 2 kere aldım kötü çıktı, o kahveyi unutamıyorum umarım aynı kalitede tekrar gelir ama en son aldığım kolombiya javier rubio kahvesi feci kötüydü onun dışında spadayı severiz
Pearl çok güzeldi gerçekten. Ek olarak El Salvador La İlusion ve Kosta Rica Hacienda Sonora sevdiğim ve çok fazla tükettiğim çekirdeklerdi. Mevcut seçkide favorim Kolombiya Leonid Ramirez.

Selamlar,
Koke için commandante V60 özelinde reçeteniz var mıdır? Varsa paylaşabilir misiniz?
Sevgilerle,

Spada keşke kolay gelsin kargo firması ile çalışmasa. Bunu bir öneri olarak vermek istedim, eminim aynı düşüncede olan birçok müşteri vardır.

Geri