• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Spada keşke kolay gelsin kargo firması ile çalışmasa. Bunu bir öneri olarak vermek istedim, eminim aynı düşüncede olan birçok müşteri vardır.
Ben de keşke bütün firmalar Kolay Gelsin ile çalışsa diyorum, bizim bölgeye bakan beyfendinin başarısı belki de bu. Kolay Gelsin firmasına şikayette bulunmakta fayda olabilir.

Spada keşke kolay gelsin kargo firması ile çalışmasa. Bunu bir öneri olarak vermek istedim, eminim aynı düşüncede olan birçok müşteri vardır.
Merhabalar. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık eğer bir sorun yaşadıysanız yardımcı olmak isteriz.

Kolay gelsin firmasıyla benim de çok fazla olumsuz deneyimim oldu. Her türlü uzak duruyorum kendilerinden.

Merhabalar. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık eğer bir sorun yaşadıysanız yardımcı olmak isteriz.
İlginiz için teşekkürler. Aslında daha önce birçok kez bu firma ile sorun yaşamış biri olarak kargonun bu firmaya teslim edildiğini öğrenince zaten bir gerildim :) Gerilmekte yine haklı çıktım çünkü sizin Pazartesi teslim ettiğiniz ürün Salı günü bana ulaşması gerekirken bugün Çarşamba ve hala operasyon merkezinde gözüküyor. Firmada anlamlandıramadığım bir hantallık var. Muhtemelen bugün yarın gelecektir diye umuyorum ancak günümüz şartlarında her firma 1 günde hatta aynı gün teslimat yapabiliyor. Benimkini sadece bir öneri olarak kabul ederseniz mutlu olurum.

evet kesinlikle katılıyorum geçenlerde kahve sipariş etmiştim 5 güne geldi ister istemez hayal kırıklığına uğratıyor ulaşım ağları çok kötü

Hangi reçete ile denediniz?
Açıkçası çok reçete deneyecek kadar geniş bir vaktim yok, klasik bloom + 3 eşit döküş şeklinde ilerliyorum her kahvede. Meyve notalarını yoğun sevdiğim için sıcaklıkta 90-92 dereceyi aşmamaya çalışıyorum.

Güzel haber. Hem de bu vesileyle ocak ayında yapılacak toplu alım etkinliği için açılan oylamada Spada'ya gerek kalmamış olur, değil mi @emrekocakurt bey?
Merhaba. Firma anket hazırlandığı sırada indirimi olmaması sebebiyle listeye alınmıştır. Listeden çıkarılması gibi bir durum olamaz. Her zaman belirttiğimiz üzere bu bir indirim değil tadım etkinliğidir. Söz konusu kuralı sadece üyelerin hassasiyetini gözeterek, o kadar da olsun diyerek koyduk.

Amazon üzerinden spada motion almıştım. Gerçekten tam bir klasik espresso çekirdeği... Uzun bir aradan sonra bu kadar keyifli bir klasik içmemiştim... İnsanı klasik bağımlısı yapar... 👏👏👏
Kesinlikle katılıyorum. Uzun zamandır içtiğim en keyifli latteyi bu çekirdekle yaptım. Kreması, rengi sütle bir araya geldiğindeki yoğunluğu her şey çok ideal.

Firmanın aylık alımda seçilmesi durumunda, kahve yanına çikolata ile siparişimizi çeşitlendirebilmemiz için mümkün ise çikolata stoklarının yenilenmesini rica ediyoruz.

Bu sabah festivalde aldığım El Mirador'u sırasıyla hem Ikape K2 Pro ile espresso'da, hem de cafec flower ile pourover'da kullandım. Muazzam bir kahve, hataya bile müsaade etmiyor, böyle harika kahveler bitince özlüyoruz :)

Selamlar. Geçen ayın kahveleri azalınca ben de toplu alıma katılacağım. Eşim nespresso kapsüllerini kullanıyor, kapsüllerde de bir indirim düşünüyor musunuz? Onu da market kahvelerinden biraz uzaklaştırmak istiyorum :) İyi seneler dilerim

Selamlar. Geçen ayın kahveleri azalınca ben de toplu alıma katılacağım. Eşim nespresso kapsüllerini kullanıyor, kapsüllerde de bir indirim düşünüyor musunuz? Onu da market kahvelerinden biraz uzaklaştırmak istiyorum :) İyi seneler dilerim
Merhabalar, evet kapsül kahvelerde geçerli indirim kodumuz var.

Geri