Las lajasİndirim varmış,tavsiye edeceğiniz çekirdek var mı?
tanisma paketi var mi ?Kahvenin şu anki bize olan maliyetleriyle satış rakamı budur.
Indirim kodu var mi yoksa fiyatlar indirimli mi?İndirim varmış,tavsiye edeceğiniz çekirdek var mı?
Sepette sirek indirim uygulanıyor. %20Indirim kodu var mi yoksa fiyatlar indirimli mi?
spadacoffee.com
Bayadır bu fiyatta diye biliyorum sanki.Çıktığında ön siparise özel sepette %20 indirimle bu fiyata (576) geliyordu yine indirimde galiba.![]()
SPADA COFFEEEL SALVADOR / LA ILUSION / NATURAL ANAEROBIC
SPADA COFFEEEL SALVADOR / LA ILUSION / NATURAL ANAEROBICspadacoffee.com
Hımmm çıktığında 720 idi indirimle bu fiyata geliyordu sanki.Demek ki epeydir indirim var.Bayadır bu fiyatta diye biliyorum sanki.
Yüksek faiz - Düşen satış hacmi ve Düşen çekirdek kalitesine oranla Fiyatların Yurtdışı ile aynı seviyede takılmasının sonuçları bence bu ve Spada özelinde olduğunu'da düşünmüyorum hiç indirim yapmayan kavurucular indirim yapmaya başladı son 1 Ay'dır gözlemledigim kadarıyla hemde uzun süreli.Hımmm çıktığında 720 idi indirimle bu fiyata geliyordu sanki.Demek ki epeydir indirim var.
son 1 Ay'dır
Hangisi @AltayOzger Beyuzun süreli.
Normal piyasa fiyatının üzerine meblağ ekleyip sepette indiren,indirim bitince kendi fiyatindan satışa sunan başka kavurucu varsa söyleyin biz de bilelim @AltayOzger Bey dikkatimizden kaçmış belli ki kimseye haksızlık olmasınhiç indirim yapmayan kavurucular indirim yapmaya başladı
İsim vermeyeyim isteyen girsin baksın şu tablodan sitesinde anlık aktif indirimi olmayan - yüzde yazanlar dediginiz şeyi yapanlar 2-3 Tane büyük firma varHangisi @AltayOzger Bey
Normal piyasa fiyatının üzerine meblağ ekleyip sepette indiren,indirim bitince kendi fiyatindan satışa sunan başka kavurucu varsa söyleyin biz de bilelim @AltayOzger Bey dikkatimizden kaçmış belli ki kimseye haksızlık olmasın![]()
Ben dikkatimi çeken indirimin duyurusunu yaptım @AltayOzger Bey sıra sizdeİsim vermeyeyim isteyen girsin baksın şu tablodan sitesinde anlık aktif indirimi olmayan - yüzde yazanlar dediginiz şeyi yapanlar 2-3 Tane büyük firma varKüçüklerdende yapanlar var
http://www.gokhanselamet.com/kahve/guncel-cekirdekler
Alakası yok hedef göstermeyi sevmiyorum isteyen attıgım listeden kontrol eder.Ben dikkatimi çeken indirimin duyurusunu yaptım @AltayOzger Bey sıra sizdeSpada ya bayiliyorsunuz değil mi,bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorsunuz?
Bunu yapan başka kavurucularin olması bu tarz hareketleri kaniksamamiz gerektiği anlamına mı geliyor?
Böyle şeyler konuşulsun,ortaya çıksın,isimler verilsin @AltayOzger Bey ne zararı var.Yoksa bilmediğim bir zararı var mı biz tüketicilere, bu yüzden mi bu paylaşımıma kizdiniz?
![]()
Merhabalar . Mevcutta bulunan Los sauces, La ilision ve javier rubio gibi fermante kahveler daha öncesinde bir işlem gördüğünden ve daha farklı bir kavurma stili ile kavurduğumuzdan daha koyu görünmesi çok doğal.los sauces özelinde aynısını ben de yaşadım 1 ay önce, 85-86 larda demlesem de bir yere kadardı, çekirdeğe yazık etmişlerdi kavrumda