• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Bence güzel ülkemeo ve insanlarının tümüne yazık…ama maaşlı olupta kahve hobisi olanlara daha çok yazık.

Hımmm çıktığında 720 idi indirimle bu fiyata geliyordu sanki.Demek ki epeydir indirim var.
Yüksek faiz - Düşen satış hacmi ve Düşen çekirdek kalitesine oranla Fiyatların Yurtdışı ile aynı seviyede takılmasının sonuçları bence bu ve Spada özelinde olduğunu'da düşünmüyorum hiç indirim yapmayan kavurucular indirim yapmaya başladı son 1 Ay'dır gözlemledigim kadarıyla hemde uzun süreli.

Hangisi @AltayOzger Bey 🤔

hiç indirim yapmayan kavurucular indirim yapmaya başladı
Normal piyasa fiyatının üzerine meblağ ekleyip sepette indiren,indirim bitince kendi fiyatindan satışa sunan başka kavurucu varsa söyleyin biz de bilelim @AltayOzger Bey dikkatimizden kaçmış belli ki kimseye haksızlık olmasın 😊🙏🏻

Hangisi @AltayOzger Bey 🤔

Normal piyasa fiyatının üzerine meblağ ekleyip sepette indiren,indirim bitince kendi fiyatindan satışa sunan başka kavurucu varsa söyleyin biz de bilelim @AltayOzger Bey dikkatimizden kaçmış belli ki kimseye haksızlık olmasın 😊🙏🏻
İsim vermeyeyim isteyen girsin baksın şu tablodan sitesinde anlık aktif indirimi olmayan - yüzde yazanlar dediginiz şeyi yapanlar 2-3 Tane büyük firma var :) Küçüklerdende yapanlar var :) http://www.gokhanselamet.com/kahve/guncel-cekirdekler

İsim vermeyeyim isteyen girsin baksın şu tablodan sitesinde anlık aktif indirimi olmayan - yüzde yazanlar dediginiz şeyi yapanlar 2-3 Tane büyük firma var :) Küçüklerdende yapanlar var :) http://www.gokhanselamet.com/kahve/guncel-cekirdekler
Ben dikkatimi çeken indirimin duyurusunu yaptım @AltayOzger Bey sıra sizde 😉 Spada ya bayiliyorsunuz değil mi,bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorsunuz? 😂 Bunu yapan başka kavurucularin olması bu tarz hareketleri kaniksamamiz gerektiği anlamına mı geliyor? 🤔😂 Böyle şeyler konuşulsun,ortaya çıksın,isimler verilsin yanlışa yanlış denilsin @AltayOzger Bey ne zararı var.Yoksa bilmediğim bir zararı var mı biz tüketicilere, bu yüzden mi bu paylaşımıma kizdiniz? 🤔

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben dikkatimi çeken indirimin duyurusunu yaptım @AltayOzger Bey sıra sizde 😉 Spada ya bayiliyorsunuz değil mi,bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorsunuz? 😂 Bunu yapan başka kavurucularin olması bu tarz hareketleri kaniksamamiz gerektiği anlamına mı geliyor? 🤔😂 Böyle şeyler konuşulsun,ortaya çıksın,isimler verilsin @AltayOzger Bey ne zararı var.Yoksa bilmediğim bir zararı var mı biz tüketicilere, bu yüzden mi bu paylaşımıma kizdiniz? 🤔
Alakası yok hedef göstermeyi sevmiyorum isteyen attıgım listeden kontrol eder.

5 haziran tarihinde kolombiya / los sauces microlot, honduras / sol naciente, el salvador / la ılısıon ve motion satın aldım. Kahveler 31.05 tarihinde kavrulmuş. motion hariç gerçekten çok aromatik kahveler ancak filtrede kavrumun koyuluğundan neredeyse içemiyorum. Abant su ile 88 derecelere kadar düştüm ancak kurtarmadı. Kahvenin tüm tadı koyu kavrum ile örtülmüş gibi hissettiriyor. Biraz daha açık kavrum damağıma daha çok hitap ediyor. Omni işinden her geçen gün soğuyoruz maalesef.

Motion genelde espressoda tercih ediliyor ben severim kullanıyorum ama diğer kahveler için fikrim yok.

los sauces özelinde aynısını ben de yaşadım 1 ay önce, 85-86 larda demlesem de bir yere kadardı, çekirdeğe yazık etmişlerdi kavrumda
Merhabalar . Mevcutta bulunan Los sauces, La ilision ve javier rubio gibi fermante kahveler daha öncesinde bir işlem gördüğünden ve daha farklı bir kavurma stili ile kavurduğumuzdan daha koyu görünmesi çok doğal.
Bununla birlikte bu kahvelerin farklı demlenmesi gerekmektedir. Su sicakliğini düşürmeniz daha olumsuz sonuclar olusturur.
Tavsiyemiz bu kahveletde dusuk gramajlarla yüksek ratio ile denemeniz.
Bu kahve ayni zamanda bizim demleme menümüzde bulunan ve sıklıkla servis ettigimiz kahvelerimizdir.

CD 16 clik
15/290
93c
1+3 döküş
Süre 3:30~

Geri