• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Selamlar Arkadaşlar,

Konu kavurucunun çekirdeklerinden verim aldığınız su hangisi?Ben Nestle Pure Life kullandım lakin ilk demlememde performans alamadım.Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.

Selamlar Arkadaşlar,

Konu kavurucunun çekirdeklerinden verim aldığınız su hangisi?Ben Nestle Pure Life kullandım lakin ilk demlememde performans alamadım.Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
Merhabalar @NoPainNoCoffee su denemesi çok aşırı yapmadım ama dönemsel olarak Peru-La Esperanze alıyorum Bulak su kullanıyorum çok güzel fincanlar çıkmıştı

Selamlar @caspase

Bilgi için teşekkür ederim,temin etmeye çalışacağım.

Şuan elimde bir de Erikli var onunlada deneyeceğim.
Rica ederim sanki Abant Su'da kullandım ama emin değilim o yüzden yazmak istemedim ilk başta Erikliden verim alamazsanız Abant denemenizi tavsiye ederim.

Selamlar,

Geçtiğimiz ay iki kahvesini tükettim ve pakerlerde valf yoktu,hala paketler valfsiz mi?

Selamlar,

Geçtiğimiz ay iki kahvesini tükettim ve pakerlerde valf yoktu,hala paketler valfsiz mi?
Selamlar,

250gr lık paketlerimizin hepisi valfli. Son dönemde tedarikçimizden kaynaklı , istediğimiz renk ve boyutta zipli ambalaj sorunu vardı, şu an zip ve valf mevcut.
100gr lık numune paketlerinde valf yok, sadece zipli ambalajlar kullanıyoruz.
1000gr lık ambalajlarımız ise sadece valfli.

Selamlar,

250gr lık paketlerimizin hepisi valfli. Son dönemde tedarikçimizden kaynaklı , istediğimiz renk ve boyutta zipli ambalaj sorunu vardı, şu an zip ve valf mevcut.
100gr lık numune paketlerinde valf yok, sadece zipli ambalajlar kullanıyoruz.
1000gr lık ambalajlarımız ise sadece valfli.

Selamlar Kıymetli @SpadaCoffeeRoastery

Esasen sormak istediğim paketlerinizde zip olupmadığı idi benim yanlış kelime kullanışım söz konusu lakin paylaşımınızın içeriği esasen sormak istediğim soruyuda cevaplıyor,teşekkür ederim.

Merhaba @SpadaCoffeeRoastery,
Eşim sağolsun süpriz yapmak istemiş ve web sitenizden iki çeşit kahve almış. Bugün kargo elimize ulaştı ve dikkatimi çeken bir durum var. Bir kahvenin kavrum tarihi 17.05 diğerinin ise 01.06. Web sitenizde daha sonraki siparişlerimizde planlamamızı kolaylaştırmak adına hangi kavrum tarihli kahveyi göndereceğinizin bilgisini eklemeniz mümkün olabilir mi acaba? 22 gün önce kavrulan bir kahve gelecekse bunu bilip elimdeki miktara göre siparişimi planlamam benim için daha iyi olur çünkü.

Merhaba @SpadaCoffeeRoastery,
Eşim sağolsun süpriz yapmak istemiş ve web sitenizden iki çeşit kahve almış. Bugün kargo elimize ulaştı ve dikkatimi çeken bir durum var. Bir kahvenin kavrum tarihi 17.05 diğerinin ise 01.06. Web sitenizde daha sonraki siparişlerimizde planlamamızı kolaylaştırmak adına hangi kavrum tarihli kahveyi göndereceğinizin bilgisini eklemeniz mümkün olabilir mi acaba? 22 gün önce kavrulan bir kahve gelecekse bunu bilip elimdeki miktara göre siparişimi planlamam benim için daha iyi olur çünkü.
Şu an bunu söylemem mümkün değil. Sipariş vermeden önce hangi çekirdek sipariş verecekseniz sorup anlık söylememiz gerekiyor. Hergün kavurmalar yapılıyor. Ya da sipariş not kısmında yakın tarih belirtmenizi rica edicez.

Firma: Spada Coffee
Kahve: El Salvador-Finca La Reforme
Kavurma Tarihi: 27.04.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: Chemex, Blooming sonrası (30 saniye-60mL)- İlk döküş (140 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 28 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -93
Demleme Süresi: 2.55

Yine mükemmel bir deneyim. Kahvenin sanki pik noktasındayım 10 gündür ara ara demleme yapıyorum.Bugün ayrı bir güzel tadım oldu benim için.Nar o kadar güzel bir şekilde fincanda baskın hale geldi ki cidden kahve içiyorum demeyi bir kenara bırakıyorum.Kuru meyve tatları soğudukça kendinin belli ediyor. Hafif kuşburnu tadım notasını anımsatan tatlar aldm.Soğudukça yine yoğun olmamakla beraber bitter çikolata ... Çok memnun kaldım. Emeğinize sağlık.

Geri