seamlesstalks
Barista
Bana gelen paketlerin üzerinde herhangi bir degassing tarihi yoktu. Aynı sorunu yaşayan var mı?
surayi kontrol eder misinizBana gelen paketlerin üzerinde herhangi bir degassing tarihi yoktu. Aynı sorunu yaşayan var mı?
surayi kontrol eder misiniz
Merhabalar ben de geçen haftalarda başıma gelen birkaç olayı paylaşmak istiyorum.Spada'nın 2. Yıl kutlamalarına katıldığını duyunca bir süredir merak ettiğim Peru la esperanza yı denemek istedim. Sitelerinde 100 TL üzeri ücretsiz kargo yazmasına rağmen indirimli haliyle e 100 lirayı geçen kahveye kargo yansıyordu. Ertesi gün baktığımda ise kargo alt limitini 125 e çektiklerini gördüm. (bu arada indirimsiz fiyatı 133 TL) kendilerini aradığımda ise hem kodu kullanıp hem de ücretsiz kargodan yararlanamayacağımı söylediler. Yine de merakıma yenik düşüp cuma günü kafelerine gitmeye karar verdim. İnternete kapanış saati 22.00 gözüküyordu ama biz 21.10 gibi gittiğimizde içerideki hanımefendi servisi kapattığını ve bize hiçbir şekilde yardım edemeyeceğini söyledi. Israr etmemize rağmen durum değişmeyince hiçbir firmayı "kara liste" ye alma taraftarı olmayan benim kara listemdeki tek firma oldular.La Granadayı beğenemedik, indirim koduda zamanında çalışmadı. Kara listeye hoşgeldin Spada. RIP to u all
Şaşırmadım cidden, festivale özel sadece %5 indirim yapmış bir firmadan bahsediyoruz : )) elleri epey sıkı maşallah Cumhur beyin. Kara listeye ekler geçeriz hocamMerhabalar ben de geçen haftalarda başıma gelen birkaç olayı paylaşmak istiyorum.Spada'nın 2. Yıl kutlamalarına katıldığını duyunca bir süredir merak ettiğim Peru la esperanza yı denemek istedim. Sitelerinde 100 TL üzeri ücretsiz kargo yazmasına rağmen indirimli haliyle e 100 lirayı geçen kahveye kargo yansıyordu. Ertesi gün baktığımda ise kargo alt limitini 125 e çektiklerini gördüm. (bu arada indirimsiz fiyatı 133 TL) kendilerini aradığımda ise hem kodu kullanıp hem de ücretsiz kargodan yararlanamayacağımı söylediler. Yine de merakıma yenik düşüp cuma günü kafelerine gitmeye karar verdim. İnternete kapanış saati 22.00 gözüküyordu ama biz 21.10 gibi gittiğimizde içerideki hanımefendi servisi kapattığını ve bize hiçbir şekilde yardım edemeyeceğini söyledi. Israr etmemize rağmen durum değişmeyince hiçbir firmayı "kara liste" ye alma taraftarı olmayan benim kara listemdeki tek firma oldular.
Belki sizin için geç cevap olmuş olabilir. Yeni arayan olursa, aşağıdaki reçeteyle vişneli çikolatalı bir sonuç elde ettim.Keramo ile ilgili iyi bir v60 reçetesi olan varmı. İlk demlemem ama mutlu etmedi
Müşteriniz kavrumunu beğenmediğinden bahsetmiş ancak siz tadını beğenmeyip iade istemiş gibi yanıtlamışsınız.Merhabalar. Evet doğrudur açılmış paketi sadece beğenilmediği için ve gıda ürünü olduğundan dolayı geri alamıyoruz. ( eksik, yanlış ya da bir sebeple bizim hatamız olanlar hariç)
Bunun haricinde her konuda , instagram ya da mail yoluyla ulaşan herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.
indirim konusunda da keske çok daha fazla indirimler yapabiliyor olsak ama şimdilik bu oranı uygun gördük. Soğuk geçen bu günlerde, herkes evinde iyi kahve içebilsin diye ufak bir jest yaptık. Alım tercihlerinize saygı duyuyor, sağlıklı günler dileriz.
Ben de buna bir ekleme yapayım; forumdaki başlıklar altında kavurucuların davranış tarzlarının, ilgilerinin farklarını çok net görebiliyoruz. Açıkçası kahvenin kalitesiyle birlikte bu müşteriye davranış şekli de benim alımlarımda çok büyük rol oynuyor. Bazen davranış şeklinin iyi olması kahvelerinin de iş ahlakıyla doğru orantılı olarak iyi olduğu önyargısını oluşturuyor. Bunun birçok kişide böyle olduğunu düşünüyorum.Sözüm meclisten dışarı bir sey söylemek istiyorum hep de bu olmuştur, memnun kalmadığım bir şeyi iletince yemezsen yeme yada almazsan alma senden milyonlar mı kazancaz gibisine söylemlerde bulunanlar oldu hayatımda ama 1 kişi 10 kişiye söyler o 10 kişi başka 10 kişiye iyi referans nasıl kazanılıyorsa kötü referans da o şekilde kolay kazanılıyor, müsteri memnuniyeti kaybedilmemeli.