• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

@coffeebeansantalya cafelerinde santo Antonio kullaniyorlarmis, daha aromatik bir espresso icinse nonsebo çok keyifli diyorlar.

Kahvekulubu indirimi ile denemek için 3 paket kahve siparişi verdim. Henüz sadece Kolombiya - La Granada 'yı denedim. Kokusu harika, tadım notları net bir şekilde alınabiliyor. Kavrumu homojen. Kutu tasarımlarını çok beğendim, yanına hediye pin ve sticker da koymuşlar. İlk siparişimden memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 15178
Hocam acilen Nansebo Refisayı denemeniz gerekiyor 😅 Cumhur bey bu işi biliyor

Yaklaşık 3 hafta önce Teşvikiye'deki dükkan dan Etiyopya Worka yıkanmış alıp denedim. Daha önce null worka anerobik denemiş birisi olarak merak ettiğim bir çekirdekti. Kuru kokuda yoğun çiçeksi ve aftertaste şeker şöleni , floral. Günün her saati keyifle içilebilecek bir kahve.

Metot: Origami Dripper
Süre: 3.00
Su Sıcaklığı: 95 °C
Su: Buzdağı Damacana
Kahve/Su Oranı: 1/16 (20 gr kahve)
Öğütüm: 23 Click Comandante

0'' 75ml Blom
40'' 200
1' 15'' 320

Etiyopya Keramo siparişi verdim. İlk defa Spada kahvesi deneyeceğim.

Nensebo almıştım .Montag'ın nenseboya göre biraz daha koyu kavrum tadı biraz daha sertti ama çilek aroması geliyordu .Şimdi bende baktım ama idirimli fiyatta çekirdek seceneği yok gibi gözüküyor.

Su an spada kolombiya mikrolot aeropress demlememi iciyorum. Daha once v60’ta da denemistim. Kahve kompleks, lezzetler derin. Ama ne oldugunu ben tanimlayamadim, pakette yazanlara da yorumlayamadim.
Fiyatinin ederi mi bilemiyorum. 100-110 lira bence hakettigi degerdir, gecen gun actigim cleancup kolombiya finca circassia ile kiyasliyorum fiyati.. :)

Aldigima pisman degilim, keyifli fincanlar ictim. Bu fiyat bandinda tonla kahve oldugu icin tekrar tercih etmem ama..

brezilya’sini espresso tukettim, 1 kez v60 denedim. V60 demlemesi isliydi, kotu.

Espresso icin kavrum yerinde, guzel kaplan desenleri gordum. birkac shot oncesine kadar isli tat kaybolmamisti, son 2 shottir daha ince ve uzun shotlar aliyorum (cmd 6klik 18-42 15s preinf 1:05 bitis) sigara kokmuyor. Damakta kuru bir lezzet birakiyor, kayisi diye yorumlanabilir. Sutlu cikolata oldugunu dusunmuyorum, esmer seker eh. Aci degil, ama “tatli” da degil. Her gun icilir, damagi yormaz da damakta kalmaz da. 1kg fiyat avantaji cezbedici.

Espresso partisi verecek olsam 1kg alir, 3-4 hafta sonra (aldigim is degass kaynakli olabilir) hizlica tuketirim.
Ama gunde ortalama 1 shot aldigim icin ve benzer fiyatlara tonla esp cekirdegi oldugu icin 250gram tercihimi baska bir seyden kullanirim..

brezilya’sini espresso tukettim, 1 kez v60 denedim. V60 demlemesi isliydi, kotu.

Espresso icin kavrum yerinde, guzel kaplan desenleri gordum. birkac shot oncesine kadar isli tat kaybolmamisti, son 2 shottir daha ince ve uzun shotlar aliyorum (cmd 6klik 18-42 15s preinf 1:05 bitis) sigara kokmuyor. Damakta kuru bir lezzet birakiyor, kayisi diye yorumlanabilir. Sutlu cikolata oldugunu dusunmuyorum, esmer seker eh. Aci degil, ama “tatli” da degil. Her gun icilir, damagi yormaz da damakta kalmaz da. 1kg fiyat avantaji cezbedici.

Espresso partisi verecek olsam 1kg alir, 3-4 hafta sonra (aldigim is degass kaynakli olabilir) hizlica tuketirim.
Ama gunde ortalama 1 shot aldigim icin ve benzer fiyatlara tonla esp cekirdegi oldugu icin 250gram tercihimi baska bir seyden kullanirim..
24 gündür bekliyorum. Hala isli tad. Sizin yazdığınız yazıyı okuyuncaya kadar umudu kesmiştim. 10 gün daha bekleyelim.Teşekkürler.

brezilya’sini espresso tukettim,
Festivalde cmt sabahı La Marzocco standında brezilya esp veriyorlardı. Kuru, bitter, canlılığı olmayan zayıf bir kahveydi. Festival alanında kahve demliyor olsam üz bırakacak bir kahve seçerdim ki insanlar firmamı merak edip araştırsın.

Su an spada kolombiya mikrolot aeropress demlememi iciyorum. Daha once v60’ta da denemistim. Kahve kompleks, lezzetler derin. Ama ne oldugunu ben tanimlayamadim, pakette yazanlara da yorumlayamadim.
Fiyatinin ederi mi bilemiyorum. 100-110 lira bence hakettigi degerdir, gecen gun actigim cleancup kolombiya finca circassia ile kiyasliyorum fiyati.. :)

Aldigima pisman degilim, keyifli fincanlar ictim. Bu fiyat bandinda tonla kahve oldugu icin tekrar tercih etmem ama..
bu yorumu updatelemek istiyorum:
son 50-60 gr'ı daha da bekletip yeni değirmenim ile (flat burr df64) filtrede tükettim. çilekli belirgindi, pasta gibi. bıçaktan mıdır ekstra bekletmeden midir bilemiyorum, son demlemeler çook daha güzel ve fiyatını hakederdi. bitiyor olduğu için psikolojik de olabilir..

Geri