• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şişede Kahve Vakumlama ve Saklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaLiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O kadar talep ettik pek oralı olmadılar ama en sonunda talebi görmüş olmalılar.

Ben mail ile talepte bulunduğumda olumsuz dönüş almıştım :) biraz istikrar sıkıntıları var gibi.

Valla mesajlar arasında araştırmaya üşendim o yüzden yanıt gelmezse hiç alınmam oturur okurum mesajları kesin konuşulmuştur. Sorum şu: genelde 250gr alıyorum kahveyi ve bu kaç ml’lik şişeye tekebül ediyor?

Saklama koşulları genelde mutfak ya da herhangi bir yerdeki dolap olacağı için seçeceğim şişenin raflara sığabilmesi açısından ince uzun olması yerine daha kısa ve tombul olması gerektiğini düşünüyorum.

Valla mesajlar arasında araştırmaya üşendim o yüzden yanıt gelmezse hiç alınmam oturur okurum mesajları kesin konuşulmuştur. Sorum şu: genelde 250gr alıyorum kahveyi ve bu kaç ml’lik şişeye tekebül ediyor?
750 cc şişelere sığıyor 250 gr kahve ,500 cc lere ise 2 demlemelik kahve dışarıda kalıyor.

250 gram kahveler 500 ml'lik şişelere sığdıramıyorum tam olarak. Mecburen 750 ml'lik şişeler kullanıyorum, birkaç gün içinde içince de 330'luk şişelere koyuyorum.

Demek ki 500 ml bir şişe ve yanında 100 ml ilaç şişesi benim en doğru çözüm. Böylece bir iki porsiyonluk kahveyi de küçük şişeye sürekli aktarıp büyük şişenin sürekli havasını almaktan kurtulurum.

Ekli dosyalar

• 24F3951B-824E-46AA-9A5D-A4A1F26CC2A1.jpeg
    24F3951B-824E-46AA-9A5D-A4A1F26CC2A1.jpeg
    103.8 KB · Görüntüleme: 73
150gr çekirdek (sample box türevi çoklu paketlerde olur genelde) 330ml soda şişesine de (perrier) sığmıyor bu arada :)

Konu içinde fotoğrafları vardı. 500 ml için en iyi çözüm Tuborg şişesi. 210-230 gram alıyor çekirdeğine göre. Zaten deneme amaçlı bir iki deneme yapınca bu miktarlara düşüyor.
Maden suyu şişesi de kullanılabilir küçük miktarlar için. Şişeleri yıkayınca etiket vs kalmıyor tertemiz oluyor.
Ağızları da Vacu Vin ile tam uyumlu.

Merhabalar, aşağı linkini bıraktığım ürünü kullanan var mı acaba? Sizce bu ürün iş görür mü yoksa en mantıklısı hiç Aliexpress'le uğraşmayıp Vacu Vin almak mı?

Sizden gördükten sonra ürünü satın aldım. Hatta 2 tane aldım. Muhtemelen 1'ini grupta ilana koyarım. Ben çok fark olacağını düşünmüyorum. Ciddi sayıda satış ve yorum vardı diğer satıcılarda da. Bekliyoruz 😜

Öyle oldu evet teşekkür ederim. Ben çok beğendim şişeleri. 750’lik aldım ve boyut da öyle abartı değil. 250gr kahveyi parmağımı koyduğum yere kadar alıyor. Sanırım 350-400 gr arası rahat alır tam kapasite. Renk koyu yeşil kahverengi arası tatlı bir renk ve ağzı vacu vin ile tam uyumlu.
Şurada anlatmıştım şişeleri. Evet uyumlu. Baya işimi gördü.

Geri