• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şişede Kahve Vakumlama ve Saklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaLiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vacu Vin'i amacına uygun kullanan var mı :d Yani şarap vakumlamak için. Ne kadar dayanır merak ediyorum.
Bir gün sonrası akşamına güzel idare ettiriyor, tat bozulması vs. yok yada hissedilmiyor ancak 56-72 saati geçince buzdolabında Vacu Vin ile keyfi kaçıyor üzüm suyunun.

Merhaba bu saklama yöntemini düşünen kişiye teşekkür ederim. Ben resimlerdeki ürünleri aldım. Pompa tıpalara uyuyor, son noktaya kadar da havayı çekiyor fakat 'click' sesini duyamıyorum. Acaba Vacu vin kullananlarda 'click' sesi tıpadan mı geliyor yoksa pompadan mı? Renkli tıpa kullanan var mı, varsa bu sesi duyabiliyor mu merak ettim. Ona göre gri tıpa almayı düşünüyorum. Ürünler: https://www.amazon.com.tr/dp/B004BKAHJY?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_GBBTGNT0YQFBSZ7JY3A8 https://www.bauhaus.com.tr/dekorasy...umlu-torbalar/stabilit-vakum-pompasi-60818395

Ekli dosyalar

• vac.png
    vac.png
    431.9 KB · Görüntüleme: 66
  • www.bauhaus.com.tr.png
    www.bauhaus.com.tr.png
    322.2 KB · Görüntüleme: 66
Vacu vin tıpası neden bir süre sonra vakum bozar, çözümü var mıdır, neye dikkat etmek gerekir? Kahve saklamak için kullanmıyorum şarap şişesine takıp buzdolabına koyuyorum 1-2 güne vakum özelliğini kaybedip gevşemiş olarak buluyorum.

Vacu vin tıpası neden bir süre sonra vakum bozar, çözümü var mıdır, neye dikkat etmek gerekir? Kahve saklamak için kullanmıyorum şarap şişesine takıp buzdolabına koyuyorum 1-2 güne vakum özelliğini kaybedip gevşemiş olarak buluyorum.
Vacu vin kapaklarında sorun yaşayan var mı? Benim 2 tanesi mortingen olmuş. Sabah havasını alıyorum akşama açınca pıs sesi gelmiyor. Alalı 1 sene olmuştur.

Çinden aldıklarım aylardır vakumlu ya, vacu vin balon bence
Bende sizin önerinizle n11 den yurtdışı ürününü almistim. Aşırı memnunum, hiç kaçırma yapmıyor. Buzluktan vakumlu çıkardığım çekirdekleri, günlük içim için, şişede tutuyorum. Teşekkürler 👏

Vacu vin pompasının kayganlığı azalmaya başladı, bir yerde iç kısma vazelin sürülebilir diye birşey hatırlıyorum ama emin olamadım.
Eski hale nasıl getirilebilir acaba

Vacu vin pompasının kayganlığı azalmaya başladı, bir yerde iç kısma vazelin sürülebilir diye birşey hatırlıyorum ama emin olamadım.
Eski hale nasıl getirilebilir acaba
Merhaba, vazelin petrol esaslı olduğu için uzun vadede plastik contada bozulmaya neden olacaktır, mümkün ise silikon gres ile yağlamanızı tavsiye ederim.
Benimkide aynı şekilde olmaya başladı.
Hiç yağlamış olan varmıdır burada?

Geri