• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şişede Kahve Vakumlama ve Saklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaLiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Edit: Yotube'da yorum kısımına şunu yazmış " 1. The containers were opened regularly during the six weeks to mimic daily usage. (As I said, six weeks is a long but I hoped it would help produce more dramatic results) " yani @Kahveciningalaksirehberi zaten kapakları açıp kapamış 6 hafta boyunca.

Videoda koydum bekledim gibi bir şey söylemişti, çok garip, ben de başka bir YouTube yorumunda gördükten sonra dikkatli izleyince farkettim açma-kapama’dan bahsetmediğini. Sorulardan sonra böyle bir yorum eklemiş demek. Teşekkürler.

6BC13DBC-06F6-4E37-9141-34F94E833817.jpeg

Vacu Vin’ciler ne durumda :) kullanım deneyimleri olumlu mu hala? Galiba ben de alacağım. Şiddetle öneriyor musunuz :) aman aman bir aroma ve performans farkı oldu diyor musunuz :)

Vacu Vin’ciler ne durumda :) kullanım deneyimleri olumlu mu hala? Galiba ben de alacağım. Şiddetle öneriyor musunuz :) aman aman bir aroma ve performans farkı oldu diyor musunuz :)
Açıkçası ben karşılaştırma yapmadım daha çok içimin rahat olması ve kahvelerimin daha güvende olacağını hissettireceği için aldım. Kahve paketini açıp kapattığımda içimde hep bir bayatlama korkusu,huzursuz vb tarzı bir his oluyordu. Şuanda istediğim kadar alıyorum sonra vacu vin kafam rahat.

Açıkçası ben karşılaştırma yapmadım daha çok içimin rahat olması ve kahvelerimin daha güvende olacağını hissettireceği için aldım. Kahve paketini açıp kapattığımda içimde hep bir bayatlama korkusu,huzursuz vb tarzı bir his oluyordu. Şuanda istediğim kadar alıyorum sonra vacu vin kafam rahat.
Kafa rahatlığı önemli. Aynı huzursuzluklar bende de mevcut :)
Ben çok olumlu sonuçlar aldım hiç pakette saklamıyorum artık .7 tane kapak var gayet güzel saklama yapıyor tavsiye ederim 👍🙂
Bir anda elektriklenme geldi, vacu vin almalıyım dedim ve bu yorumlarla da perçinledim :)

Ben çok olumlu sonuçlar aldım hiç pakette saklamıyorum artık .7 tane kapak var gayet güzel saklama yapıyor tavsiye ederim 👍🙂
Kahveleri büyük cam su şişelerinde saklamayı düşünüyorum. Azaldıkça küçük şişelere mi aktarıyorsunuz yoksa hep aynı şişede mi?

Kahveleri büyük cam su şişelerinde saklamayı düşünüyorum. Azaldıkça küçük şişelere mi aktarıyorsunuz yoksa hep aynı şişede mi?
Cam büyük şişelerde azaldıkça küçük soda şişelerine aktarıyorum .aktarırken dökülmemesi içinde huni gibi birşeyiniz yoksa elinizin altında v60 ile paketten veya büyük şişelerden küçük şişelere aktarabilirsiniz 🙂

Cam büyük şişelerde azaldıkça küçük soda şişelerine aktarıyorum .aktarırken dökülmemesi içinde huni gibi birşeyiniz yoksa elinizin altında v60 ile paketten veya büyük şişelerden küçük şişelere aktarabilirsiniz 🙂
Tamamdır, teşekkür ediyorum:) aldıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım.

Ben şu anda 7 tane soda şişesi kullanıyorum. Aktif içmediklerimin hepsi buzlukta. Alışverişe çıksam cam su şişesi alıcam.

Bazı arkadaşlar bira vs şişesi kullanmış ama koku ve tad olarak şişe tam temizleniyor mu emin olamadığım için su şişesine yönelmeyi planlıyorum.

Ben şu anda 7 tane soda şişesi kullanıyorum. Aktif içmediklerimin hepsi buzlukta. Alışverişe çıksam cam su şişesi alıcam.

Bazı arkadaşlar bira vs şişesi kullanmış ama koku ve tad olarak şişe tam temizleniyor mu emin olamadığım için su şişesine yönelmeyi planlıyorum.

Ben 3 adet bira şişesi kullanıyorum, sıcak suyun altında etiketlerini söktükten sonra bir çalkalayıp bulaşık makinesine atıyorum. Kokudan eser kalmıyor. O yüzden siz de öyle deneyebilirsiniz

Bende şu an bira şişesi kullanıyorum ve çok memnunum 🙂 zamanında biramıda kendim yaptığım için sıfır kullanılmamış şişelerim vardı allahtan 😃 günlük içtikçe açıp kapatıyorum sorun olmuyordur umarım 🙄

Bende şu an bira şişesi kullanıyorum ve çok memnunum 🙂 zamanında biramıda kendim yaptığım için sıfır kullanılmamış şişelerim vardı allahtan 😃 günlük içtikçe açıp kapatıyorum sorun olmuyordur umarım 🙄
Açıkçası bu zamana kadar tat ve aroma kaybı yaşamadım, zaten bayatlamaya fırsat vermeden de tükettim 😂

Bir de koku kalmaması için şişeleri bir kaç gün suda bekletebilirsiniz, etiketleride iz bırakmadan kolayca çıkıyor. Bekletilen suyun içine sirke, sabun yd limon da koyulabilir

Ben de Vacu Vin ailesine katılmış bulunmaktayım 😌
C047B879-7011-4D9A-922D-666B56D17668.jpeg

Geri