melih ismail
Barista
Bende sipariş verdim vacu WİN 
Aynı bu siparişi verdim bilmedenluksbazaar.com ile daha önce de alışverişim olmuştu Vacu Vin sayesinde bir çok kereler tekrar sipariş verdim.Son derece güvenli tüm sorularınıza anında yanıt alabileceğiniz kutulama - fatura ile eksiksiz bir online site. Hiç kuşkunuz olmasın. Gördüğüm kadarıyla fiyat da artmamış.
Eğer satın almayı düşünürseniz benim önerim ,1 pompa +1 tıpa ve 6 tane yedek tıpa almanız.![]()
Dolaptaki süreçte yine vakumlu idi (vakum miktarı değişti mi bilemem), kapağı açarken için "fısslama" oluyor.Benim kafamdaki senaryo zaten buzluktan çıktıktan sonra bütün çekirdeği tüketmek yada normal koşullarda saklamak üzerine.
Peki kapak donduğunda acaba şişe hala vakumlu kalıyor mu. Bir şekilde hava almaya başlıyor olabilir mi? Bu konuda bir gözleminiz var mı ?
luksbazaar.com ile daha önce de alışverişim olmuştu Vacu Vin sayesinde bir çok kereler tekrar sipariş verdim.Son derece güvenli tüm sorularınıza anında yanıt alabileceğiniz kutulama - fatura ile eksiksiz bir online site. Hiç kuşkunuz olmasın. Gördüğüm kadarıyla fiyat da artmamış.
Eğer satın almayı düşünürseniz benim önerim ,1 pompa +1 tıpa ve 6 tane yedek tıpa almanız.![]()
Hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.Bende sipariş verdim vacu WİN![]()
Hayırlı olsun. Tüm arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını bekliyoruz bakalım.Bende sipariş ettim. Kahvelerimizi taze tutmaya devam![]()
Demedim mi, bitmiş bileAynı bu siparişi verdim bilmeden![]()
Yine uyduk sana hocam, sonumuz hayır olsunluksbazaar.com ile daha önce de alışverişim olmuştu Vacu Vin sayesinde bir çok kereler tekrar sipariş verdim.Son derece güvenli tüm sorularınıza anında yanıt alabileceğiniz kutulama - fatura ile eksiksiz bir online site. Hiç kuşkunuz olmasın. Gördüğüm kadarıyla fiyat da artmamış.
İyi yaptın sevgili @mimds bu kadar yararlı olduğuna inanmasam ve denemesem ısrar etmezdim inan.Yine uyduk sana hocam, sonumuz hayır olsun![]()
Benimkilerde yola çıktı ama işyeri adresi vermiştim karantina döneminde getirebileceklerini düşünemeden bu yoğunlukta :/Aras kargo bugün getirdi.
Ürünü bir kaç şişede denediğimde sorunsuz ve etkili olduğunu gördüm.
Tek sorun toplam 4 tıpa yeterli olur mu diye kuşku da kalmam. Acaba tıpaların yıpranma/yenileme peryodu nedir bilen arkadaş yazarsa memnun oluruz.
@Cihan ve @HaLiL beylere ekipmanı gündeme getirdikleri için teşekkürler.
Güle güle kullanın 4 tıpa bana yetmezdi şu anda 6 tıpa da şişelerde takılı ancak bu çekirdek çeşidinize göre değişir tabii.Aras kargo bugün getirdi.
Tek sorun toplam 4 tıpa yeterli olur mu diye kuşku da kalmam. Acaba tıpaların yıpranma/yenileme peryodu nedir bilen arkadaş yazarsa memnun oluruz.
Evet dün öğleden sonra verdim. Firma Sarıyer'de ben Şişli'deyim.Dün mü sipariş vermiştiniz![]()