• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şişede Kahve Vakumlama ve Saklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaLiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
250 gramlık bir kahve paketi kaç soda şişesine sığıyor acaba, ölçebilen oldu mu?
Maden suyu şişesi 90gr alıyor. Ben önce büyük, çekirdek azaldıkça da küçük şişelere geçiyorum . Müthiş bir kolaylık.

Fiyat olarak piyasaya göre çok uygun çünkü. Az önce sipariş verdim yedek 2 de tıpa aldım hadi bakalım hayırlısı :) ne güzel şeyler görüp öğreniyoruz ya çok iyi oldu bu olay 🙂 çok teşekkürler emeği geçen herkese

Ürünü ilk defa duydum. Kesinlikle faydalı olabilir. Kısa zamanda edinicem.
Vakumlanmış şişeyi derin dondurucuda saklamayı deneyen var mı ?
Ben denedim, şişe için problem olmuyor.
Fakat şişeyi çıkarıp kahve aldıktan sonra, dışarıdaki bir vakum kapağı ile tekrar vakumlamak gerekiyor.
Dolaptan çıkan şişedeki donduğundan oda sıcaklığına dönünceye kadar kullanılmıyor...
Benim kullandığım ürün,

Valla aklıma yattı anında verdim siparişi :cool:Bahsedilen tazelik süresi benim için ideal. Çekirdekleri depolamak yerine az az taze taze kavurup kullanmak benim için daha önemli. O yüzden işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.

Şiş
Maden suyu şişesi 90gr alıyor. Ben önce büyük, çekirdek azaldıkça da küçük şişelere geçiyorum . Müthiş bir kolaylık.
şişeleri nasıl ayarlıyorsunuz. Her seferinde yıkanıyor mu acaba gerek var mı?

Fiyat olarak piyasaya göre çok uygun çünkü. Az önce sipariş verdim yedek 2 de tıpa aldım hadi bakalım hayırlısı :) ne güzel şeyler görüp öğreniyoruz ya çok iyi oldu bu olay 🙂 çok teşekkürler emeği geçen herkese
Bunu (siyah olanından) ve beraberinde altılı tıpa ile birlikte (şu an sitede göremedim) gayet uyguna almıştım.

Aldığınız site güvenilir mi acaba?

luksbazaar.com ile daha önce de alışverişim olmuştu Vacu Vin sayesinde bir çok kereler tekrar sipariş verdim.Son derece güvenli tüm sorularınıza anında yanıt alabileceğiniz kutulama - fatura ile eksiksiz bir online site. Hiç kuşkunuz olmasın. Gördüğüm kadarıyla fiyat da artmamış.
Eğer satın almayı düşünürseniz benim önerim ,1 pompa +1 tıpa ve 6 tane yedek tıpa almanız. 😘

Şiş
Açıkcası yıkamadım henüz kullandıklarımı ama belli sürelerle yıkanıp iyice kuruyunca kullanılabilir tabii.
Bir önceki çekirdeğin kokusu kalıyor biraz yeni çekirdeği dökerken içine ve gariptir ki bu benim hoşuma gidiyor. 😘

Galiba herkesin sipariş verdiği sitede ekstra tıpa kalmamış. Ben de aliexpressten sipariş verceğim sanırım. 9 tıpa olan set 7.8 dolar civarında.

Şiş
Ben deterjanla yıkadıktan sonra kaynar su doldurup kurutarak ilk kullanımı yaptım, şimdi şişeler havalandı @SerifBasaran abimizin çekirdekleri için hazır bekliyorlar.

luksbazaar.com ile daha önce de alışverişim olmuştu Vacu Vin sayesinde bir çok kereler tekrar sipariş verdim.Son derece güvenli tüm sorularınıza anında yanıt alabileceğiniz kutulama - fatura ile eksiksiz bir online site. Hiç kuşkunuz olmasın. Gördüğüm kadarıyla fiyat da artmamış.
Eğer satın almayı düşünürseniz benim önerim ,1 pompa +1 tıpa ve 6 tane yedek tıpa almanız. 😘
Yedek tıpa zannedersem tükenmiş hocam, sitede göremedim.

luksbazaar, vacu vine olan ani ilgiliyi neye yoruyordur kim bilir :)

1 pompa yanında 2 tıpa vardı bir de ayrıca 2 tıpa aldım. Fiyat gerçekten piyasaya göre çok iyi. Teşekkürler 🙂

Ben denedim, şişe için problem olmuyor.
Fakat şişeyi çıkarıp kahve aldıktan sonra, dışarıdaki bir vakum kapağı ile tekrar vakumlamak gerekiyor.
Dolaptan çıkan şişedeki donduğundan oda sıcaklığına dönünceye kadar kullanılmıyor...
Benim kullandığım ürün,

Benim kafamdaki senaryo zaten buzluktan çıktıktan sonra bütün çekirdeği tüketmek yada normal koşullarda saklamak üzerine.
Peki kapak donduğunda acaba şişe hala vakumlu kalıyor mu. Bir şekilde hava almaya başlıyor olabilir mi? Bu konuda bir gözleminiz var mı ?

Geri