• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şişede Kahve Vakumlama ve Saklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaLiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İkili-altılı tıpalar ve siyah pompa seti bitmiş bile :)

luksbazaar.com ile daha önce de alışverişim olmuştu Vacu Vin sayesinde bir çok kereler tekrar sipariş verdim.Son derece güvenli tüm sorularınıza anında yanıt alabileceğiniz kutulama - fatura ile eksiksiz bir online site. Hiç kuşkunuz olmasın. Gördüğüm kadarıyla fiyat da artmamış.
Eğer satın almayı düşünürseniz benim önerim ,1 pompa +1 tıpa ve 6 tane yedek tıpa almanız. 😘
Aynı bu siparişi verdim bilmeden 😂

Benim kafamdaki senaryo zaten buzluktan çıktıktan sonra bütün çekirdeği tüketmek yada normal koşullarda saklamak üzerine.
Peki kapak donduğunda acaba şişe hala vakumlu kalıyor mu. Bir şekilde hava almaya başlıyor olabilir mi? Bu konuda bir gözleminiz var mı ?
Dolaptaki süreçte yine vakumlu idi (vakum miktarı değişti mi bilemem), kapağı açarken için "fısslama" oluyor.

luksbazaar.com ile daha önce de alışverişim olmuştu Vacu Vin sayesinde bir çok kereler tekrar sipariş verdim.Son derece güvenli tüm sorularınıza anında yanıt alabileceğiniz kutulama - fatura ile eksiksiz bir online site. Hiç kuşkunuz olmasın. Gördüğüm kadarıyla fiyat da artmamış.
Eğer satın almayı düşünürseniz benim önerim ,1 pompa +1 tıpa ve 6 tane yedek tıpa almanız. 😘

1 pompa+1 tıpa, yanında da 4 tane yedek tıpa aldım ben de. Toplamda 5 tıpa benim işimi görür diye düşünüyorum.

Bende sipariş ettim. Kahvelerimizi taze tutmaya devam :)

Yine uyduk sana hocam, sonumuz hayır olsun 😆

Yapmayın etmeyin paylaşmayın böyle şeyler almak zorunda kalıyorum.:LOL: Ben de aldım. 😬

Yine uyduk sana hocam, sonumuz hayır olsun 😆
İyi yaptın sevgili @mimds bu kadar yararlı olduğuna inanmasam ve denemesem ısrar etmezdim inan.
9 x KLT kavanoz içinde artık leblebi - fıstık var diyorum "o kadar "yani. 😘

Deryarımdan ayrılma ! 🚴‍♂️ 💨💨🚴‍♂️💨 💨

Son düzenleme:
Aras kargo bugün getirdi.

Ürünü bir kaç şişede denediğimde sorunsuz ve etkili olduğunu gördüm.

Tek sorun toplam 4 tıpa yeterli olur mu diye kuşku da kalmam. Acaba tıpaların yıpranma/yenileme peryodu nedir bilen arkadaş yazarsa memnun oluruz.

@Cihan ve @HaLiL beylere ekipmanı gündeme getirdikleri için teşekkürler.

Son düzenleme:

Ürünü bir kaç şişede denediğimde sorunsuz ve etkili olduğunu gördüm.

Tek sorun toplam 4 tıpa yeterli olur mu diye kuşku da kalmam. Acaba tıpaların yıpranma/yenileme peryodu nedir bilen arkadaş yazarsa memnun oluruz.

@Cihan ve @HaLiL beylere ekipmanı gündeme getirdikleri için teşekkürler.
Benimkilerde yola çıktı ama işyeri adresi vermiştim karantina döneminde getirebileceklerini düşünemeden bu yoğunlukta :/

Dün mü sipariş vermiştiniz 🙄

Güle güle kullanın 4 tıpa bana yetmezdi şu anda 6 tıpa da şişelerde takılı ancak bu çekirdek çeşidinize göre değişir tabii.

Ben Vacu Vin i yıllardır yarım kalan şaraplarımı saklamak için kullanırdım yani yeni kullanmıyorum şarap ki (sıvı ve kimyasal yapısı) tıpayı daha çok yıpratabilirdi gene de bozulan yıpranan bir tıpa olmadı.Silicon malzemesi çok kaliteli.Kahve çekirdeğinde zaten bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Çok memnun kalacaksınız emin olun. 😘

Hayırlı olsun ben de verdim de saat geçti sanırım, bayramdan sonraya kaldı muhtemelen

Geri