• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rumo Coffee & Chocolate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeki.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar, Ethiopia Asefa Dukamo ve Peru Aprocassi kahvelerinizi çok merak ettim ancak tükendi görünüyor. Acaba stokları yenilenecek mi, yoksa beklemeyip diğer kahvelerden sipariş vereyim mi? İyi çalışmalar.
Peru Aprocassi son kalanları stoklara ekledim.
Bu ay içerisinde yeni kahveler eklenecek mi ?
Şuan için bir yıkanmış Colombia stoklara eklenecek. Onun dışında yurt içi tedarikçilere yeni bi kahve gelirse ve beğenirsem hızlıca ekleme yapacağım.

Merhaba #1449 alıma katıldım heyecanla bekliyorum teşekkürler şimdiden :)

Biz de #1467 ile kervana katıldık bakalım :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260406_104942_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20260406_104942_Samsung Internet.jpg
    80.8 KB · Görüntüleme: 129
Merhaba, El Salvador Finca Altamira sadece kg olarak gözüküyor. 250 gr mevcut değil mi? bir de Peru Aprocassi stoğu yenilecek mi? Teşekkürler @Zeki.

1523 ile siparişim onaylanmış bu hobiye yeni başladım daha çok sütlü kahveler içiyorum.
İlk defa nitelikli kahve deneyimleyeceğim teşekkürler :)

İlk defa forum aracılığı ile bi kahve sipariş ettim #1431 nolu siparişim bugün elime ulaştı, hediye içinde teşekkürler, üzerine attığınız tarihte kavrum tarihi doğru anladıysam, tatmak için biraz beklemem gerekecek öyleyse

İlk defa forum aracılığı ile bi kahve sipariş ettim #1431 nolu siparişim bugün elime ulaştı, hediye içinde teşekkürler, üzerine attığınız tarihte kavrum tarihi doğru anladıysam, tatmak için biraz beklemem gerekecek öyleyse
Selamlar, siparişiniz için teşekkür ederim. 10 günden önce demleme yapmanızı önermem. 14-15 günden sonra kahvelerin daha keyifli hale geldiğini hissedeceksiniz 🙂

İlk defa evde kendim hazırlamak üzere nitelikli kahveyi Rumodan aldım. Beklemek gerekiyormuş bir 10-14 gün kadar. O süre bittiğinde deneyimlerimi yazarım. Yanında gelen ikram çikolata başka bir seviyeydi ben çok beğendim. Elinize sağlık. Muhtemelen bir dahaki siparişte çikolata da ekleyeceğim sepete.

Savanna Black
18 gr espresso 40 ml çıktı
Evdekilerin ve benim çok beğendiğim bir kahve oldu. Düşük asitli olmasından dolayı tercih ettim beklentilerimi ve yazan aromaları karşıladı.
Sütlü kahvelerde çok lezzetli özellikle.
Savanna Blend
18.5 gr 45 ve 60 çıktı olarak denedim.
Bunda meyve tatları baskındı. Biraz daha açık renkli bir çekirdek olduğu için daha fazla miktarda aldığım çıktı daha çok hoşuma gitti. Genel misafirlerime çok hitap etmedi ama ben beğendim.

Son düzenleme:
Az evvel Santa Monica Lychee ile bir espresso yaptım. Kavrumun 11 nci günü. Kuru kokuda başlayan daha önce hiç tatmadığım ama tanıdık bir koku vardı. Shot aldıktan sonra fincandan gelen koku meyveli sakız kokusu gibi. Çok az asidite ön plana çıkıyor ama tat çok güzel. Sadece damakta bir miktar kuruluk bıraktı.

1472 numaralı siparişimde Geleneksel Türk Kahvesi'ni Çekirdek olarak istemiştim ama öğütülmüş gönderilmiş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260412-182918.jpg
    Screenshot_20260412-182918.jpg
    99.5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20260412_174448.jpg
    IMG_20260412_174448.jpg
    125.8 KB · Görüntüleme: 65
Az evvel Santa Monica Lychee ile bir espresso yaptım. Kavrumun 11 nci günü. Kuru kokuda başlayan daha önce hiç tatmadığım ama tanıdık bir koku vardı. Shot aldıktan sonra fincandan gelen koku meyveli sakız kokusu gibi. Çok az asidite ön plana çıkıyor ama tat çok güzel. Sadece damakta bir miktar kuruluk bıraktı.
Bu kahveyi cold brew olarak kullanmayı düşünüyorum. Bu nedenle bunu vakumlayıp dondurucuya attım. Yaz sıcaklarında meyve suyu gibi gelecektir.

Afiyet olsun espresso hiç denememiştim. Cold brew olarak çok kalın öğütüme gitmeden cmd 24 klikle buzdolabında 20-22 saatlik demlemede efsane olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 🤩

Afiyet olsun espresso hiç denememiştim. Cold brew olarak çok kalın öğütüme gitmeden cmd 24 klikle buzdolabında 20-22 saatlik demlemede efsane olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 🤩
Selamlar, soru biraz alakasız olacak kusura bakmayın ancak tarifi denemek için soruyorum. Cmd için bahsettiğiniz klik, v60 öğütümünden biraz daha kalını mı acaba? Q2s kullanıyorum öğütücü olarak ona göre ayarlayacağım da 😄

Geri