• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Puck & Puck + Aeropress method (Cold brew)

bugün puckpuck ım ulaştı. ancak sıçrama fitresini kahvenin üstüne atmadım. takılı kalacak sanmışım. bende kahvenin üstüne bi filtre daha yerleştirmiştim.
ilkin günahı olmazmış derler bakalım. sonrakilerde unutmam bu detayı.

gule gule kullanin

katiliyorum benide buyuk bir dertten kurtardi konserve, suzme, filtre ,bulasik vs vs en onemlisi zaman

Metal filtre kullanan var mı acaba?

Puck puck ta sıçratma filtresinin düzgün bir şekilde kahvenin üstüne koymayı nasıl beceriyorsunuz? :D

Öfff diye başlamak istiyorum öncelikle...

CleanCup'tan set olarak aldım delter ile birlikte. Yani çok basit bir sistem gibi gözükmesine rağmen halen akışı deliklerden homojen olacak şekilde sağlayamadım. Bazen tek bir delikten pıt pıt damlıyor, biraz daha gevşetirsem bakıyorum yandan sızıyor gibi oluyor. Alet mi bozuk ben mi beceriksizim hiç anlamadım. Video falan da izledim, millet çeviriyor, hemen sonuç alıyor gibi. Neyi atlıyorum fikri olan var mıdır?

Bu deliklerin kuru olması olayını da anladım ama zaten hemen ıslanıyor orası?

CleanCup'tan set olarak aldım delter ile birlikte. Yani çok basit bir sistem gibi gözükmesine rağmen halen akışı deliklerden homojen olacak şekilde sağlayamadım. Bazen tek bir delikten pıt pıt damlıyor, biraz daha gevşetirsem bakıyorum yandan sızıyor gibi oluyor. Alet mi bozuk ben mi beceriksizim hiç anlamadım. Video falan da izledim, millet çeviriyor, hemen sonuç alıyor gibi. Neyi atlıyorum fikri olan var mıdır?

Kurduktan sonra hava pompası varsa elinize alıp yandaki deliklere güçlü şekilde sıkın.Muhtemelen sorun cozulir

Ayar yaparken hızlı akıtıp öyle başlayın. Yanlardan üfleyin hava yapıyor ve ya üzerine azıcık vurun.

saçma soru olabilir ama: en alt parçayı oynatarak ayar yapılıyor di mi? Yani plastik su haznesine bağlanan mavi üst kısım sabit, alt tarafı çeviriyoruz? Bir videoda üstü çeviren gördüm ama sanki üst olmamalı.

saçma soru olabilir ama: en alt parçayı oynatarak ayar yapılıyor di mi? Yani plastik su haznesine bağlanan mavi üst kısım sabit, alt tarafı çeviriyoruz? Bir videoda üstü çeviren gördüm ama sanki üst olmamalı.
Aeropress'e oturttuktan sonra ayarladığım için ben üst kısmı çeviriyorum.

yok ben kesinlikle beceremiyorum. Sürekli yandan akıyor su, alttan akmasını bir sefer başardım, onda da tek delikten geliyor. Videolara bakıyorum youtube'da, gayet olması gerektiği gibi akıyor milletin.

yok ben kesinlikle beceremiyorum. Sürekli yandan akıyor su, alttan akmasını bir sefer başardım, onda da tek delikten geliyor. Videolara bakıyorum youtube'da, gayet olması gerektiği gibi akıyor milletin.
Merhaba, tek delik var zaten. Sıçrama filtresini çıkartıp kahve yatağı üstüne koydunuz mu yoksa puckpuck a takılı mı hala?

lütfen nasıl demlenir sayfamızı inceleyin:
https://cleancup.coffee/puckpuck-ile-nasil-demlenir/

Tamam ben olayı tümden yanlış anlamışım. Bu delikli parça takılı kalacak ve su kendiliğinden o deliklerden süzülerek akacak diye bekliyorum. Sırf buna uğraştım :)

Hocam zaten tek orta delikten damla damla akması lazım. Bir fotoğraf koyar mısınız düzeneğin ?
Edit : Aklıma geleni yapmışsınız sonradan düzeltmişsiniz :)

Geri