Afiyet olsun hocam, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?İlk cold brew denememi Puck puckla yapmış bulunuyorum yaza merhaba kahvesi
Ekli dosyayı görüntüle 12072
Kesinlikle güzel ekipmanMemnun musunuz bu aparat ile çıkan kahveden? Delter press ile de uyumlu sanıyorum.Aradığımı kavonoz,french press gibi yöntemlerde bulamadım,sanırım illa drip olacak.
Ya şöyle şeyler söylemeyin gidip olmayan paramla ekipman satın alıyorum sonra.CleanCup %10 inidirm yapmış puck puckta.
Şöyle yaptım ama damlamayı kontrol etmek zor oluyor.DIY Puck Puck yapabilen var mı %90 daha ucuza falan?
denemedim kendi haznesiyle kullanıyorum ama videolarda yapan varBu şekilde farklı şişelerle de kullanım imkanı var mı? @melih ismail
35 klikComandante için kaç klik kullanmalıyım sizce?
cam hazneye bağlı olan mavi silindiri tutup diğer elinizle alttaki mavi silindiri gevşetin su gelene kadarKafayı yemek üzereyim, ya hiç akmıyor ya da kesik kesik damlıyor. Sürekli aralıklarla damlatmayı başaramadım
Bu sayfada demleme rehberimiz ve hemen altında sorunlar için çözümler var. İncelemiş miydiniz?Kafayı yemek üzereyim, ya hiç akmıyor ya da kesik kesik damlıyor. Sürekli aralıklarla damlatmayı başaramadım
Evet ,yabancı forumlarda da inceledim çözemeyince 1 saat kendi haline bıraktım. Şimdi biraz daha düzgün akıyor. 2. Demlemede çözüme ulaşabilirim gibime geldi.Bu sayfada demleme rehberimiz ve hemen altında sorunlar için çözümler var. İncelemiş miydiniz?
https://cleancup.coffee/puckpuck-ile-nasil-demlenir/