• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Probador Colectiva

Probador El Buqueron, Null El Penon bu iki kahvenin kıyasını hayli merak ediyorum. El penon'u deneme şansım oldu, lezzetli ve temiz içimli bir kahve idi. Her iki kahveyi de deneyimleyip yorumu olan olursa sevinirim :)

geçen seferki El Boqueron'un tadım notalarından farklı şeyler yazıyor. geçen seferkinde çok tatlı, mango (bundan emin değilim) vs tarzı ifadeler vardı. öyle çok pahalı kahveleri denemedim ama El Boqueron 2020 için konuşacak olursam en beğenerek içtiğim kahvelerden biriydi. umarım en az onun kadar iyidir bu yeni parti.

ilk alan yazsın, merakla bekleniyor yeni hasadın tadı.

Benim kargo sorunum olmasa çoktan söylerdim. Tek yaşamanın en büyük derdi kargo alamamak. Geçen sefer 1kg kahvem evin kapısında yok oldu. Çok dert etmedim ama sonraki siparişler için korku oluşturuyor. Şimdi vereceğim siparişi o da yok olacak bu sefer canım yanar yani. Yoksa bekledikçe güzelleşen evdeki çekirdeklerin rahat rahat bitmesini bekleyebilecek harika bir çekirdek.

Benim kargo sorunum olmasa çoktan söylerdim. Tek yaşamanın en büyük derdi kargo alamamak. Geçen sefer 1kg kahvem evin kapısında yok oldu. Çok dert etmedim ama sonraki siparişler için korku oluşturuyor. Şimdi vereceğim siparişi o da yok olacak bu sefer canım yanar yani. Yoksa bekledikçe güzelleşen evdeki çekirdeklerin rahat rahat bitmesini bekleyebilecek harika bir çekirdek.

Size en yakın kargo şubesine göndertseniz, açık adres yerine, oradan da teslim alsanız?

Bana yalnızlığın resmini yapabilir misin Abidin 🦁🥛

Size en yakın kargo şubesine göndertseniz, açık adres yerine, oradan da teslim alsanız?
Onu da denedim. 3 eşyam sözde şubede kayboldu. Temazsiz onayla teslim alınmış görünüyor dediler elimi kolumu bağladılar. Bi ara üst komşuya istiyordum eşi haklı olarak korona dan dolayı almak istemedi bende hak verdim haliyle o da iptal oldu. Şimdi adrese istiyordum geldiğinde evde olmadığım için kapıya koyup gidiyorlardı. Son gelen kargocu abi kaybolmasın dedi bende birşey olmaz sen koy dedim şifreyi söyledim. 2 saat sonra gittiğimde paket yoktu. Kameradan baktığımızda kargocuyu hiç görmüyoruz malesef. Bahçeye girmemiş bile. Uğraşmadım haliyle 1 kg kahve için kalp kırmaya değmez dedim. Hal böyleyken malesef artık şube şube gezip kavurucular dan kendim alıyorum. Yakınımda kronotrop, espressolab ve coffeenutz var. Birde Probodor un kahvelerini getiren kahve dükkanı var o şekilde yürütüyorum şimdilik.

Onu da denedim. 3 eşyam sözde şubede kayboldu. Temazsiz onayla teslim alınmış görünüyor dediler elimi kolumu bağladılar. Bi ara üst komşuya istiyordum eşi haklı olarak korona dan dolayı almak istemedi bende hak verdim haliyle o da iptal oldu. Şimdi adrese istiyordum geldiğinde evde olmadığım için kapıya koyup gidiyorlardı. Son gelen kargocu abi kaybolmasın dedi bende birşey olmaz sen koy dedim şifreyi söyledim. 2 saat sonra gittiğimde paket yoktu. Kameradan baktığımızda kargocuyu hiç görmüyoruz malesef. Bahçeye girmemiş bile. Uğraşmadım haliyle 1 kg kahve için kalp kırmaya değmez dedim. Hal böyleyken malesef artık şube şube gezip kavurucular dan kendim alıyorum. Yakınımda kronotrop, espressolab ve coffeenutz var. Birde Probodor un kahvelerini getiren kahve dükkanı var o şekilde yürütüyorum şimdilik.

İnanılmaz bir rezalet cidden, büyük geçmiş olsun, sabırlar dilerim.

Akıl alır gibi değil :(
Kapıdan alınıp gidilmesini anlayabilirim, çalmışlardır. Ama kargo şubesinde başka birine nasıl verebiliyorlar? Soyadında en ufak bir typo yapılsa bile teslim etmiyor benim şube.

Probador Collectiva'nın dükkanı açık mı? Çağatay Bey dükkandan satış yapıyor mu, yoksa COVID nedeniyle kapalı mı?

Akıl alır gibi değil :(
Kapıdan alınıp gidilmesini anlayabilirim, çalmışlardır. Ama kargo şubesinde başka birine nasıl verebiliyorlar? Soyadında en ufak bir typo yapılsa bile teslim etmiyor benim şube.

Probador Collectiva'nın dükkanı açık mı? Çağatay Bey dükkandan satış yapıyor mu, yoksa COVID nedeniyle kapalı mı?
Probodorun Anadolu yakasında Şubesi yok. Maltepe de kahve dükkanı var Probodor kahveleri getiriyor ben onlarla iletişime geçip ellerinde varsa gidip alıyorum. Bir çok Probodor kahvesini bu şekilde içebildim.

İlk paragraf için cevap vermem gerekirse ben zaten o kargoların kimselere teslim edildiğini zannetmiyorum. İmza almadan teslimler başladığından beri bu olaylar çok arttı.

Ben probador El boqueron aldım çarşamba günü elimde olur büyük ihtimalle. Denediğim zaman deneyimlerimi aktaracağım.

Geri