SonySinger
Barista
70 tlye yüzüne bakmam deyince Çağatay hocam feryadı isyanımı gönül gözüyle sezmiş olacak ki, 69 tl gibi son derece makul (!) bir fiyat belirlemiş
)
haha ilk cıktığında 55 liraydı70 tlye yüzüne bakmam deyince Çağatay hocam feryadı isyanımı gönül gözüyle sezmiş olacak ki, 69 tl gibi son derece makul (!) bir fiyat belirlemiş)
İlk Çıktıgında 51 dihaha ilk cıktığında 55 liraydı1 kilo alınca bile 63 lira oluyor 250 gramı
![]()
Benim kargo sorunum olmasa çoktan söylerdim. Tek yaşamanın en büyük derdi kargo alamamak. Geçen sefer 1kg kahvem evin kapısında yok oldu. Çok dert etmedim ama sonraki siparişler için korku oluşturuyor. Şimdi vereceğim siparişi o da yok olacak bu sefer canım yanar yani. Yoksa bekledikçe güzelleşen evdeki çekirdeklerin rahat rahat bitmesini bekleyebilecek harika bir çekirdek.
Bana yalnızlığın resmini yapabilir misin AbidinBenim kargo sorunum olmasa çoktan söylerdim. Tek yaşamanın en büyük derdi kargo alamamak. Geçen sefer 1kg kahvem evin kapısında yok oldu. Çok dert etmedim ama sonraki siparişler için korku oluşturuyor. Şimdi vereceğim siparişi o da yok olacak bu sefer canım yanar yani. Yoksa bekledikçe güzelleşen evdeki çekirdeklerin rahat rahat bitmesini bekleyebilecek harika bir çekirdek.
Onu da denedim. 3 eşyam sözde şubede kayboldu. Temazsiz onayla teslim alınmış görünüyor dediler elimi kolumu bağladılar. Bi ara üst komşuya istiyordum eşi haklı olarak korona dan dolayı almak istemedi bende hak verdim haliyle o da iptal oldu. Şimdi adrese istiyordum geldiğinde evde olmadığım için kapıya koyup gidiyorlardı. Son gelen kargocu abi kaybolmasın dedi bende birşey olmaz sen koy dedim şifreyi söyledim. 2 saat sonra gittiğimde paket yoktu. Kameradan baktığımızda kargocuyu hiç görmüyoruz malesef. Bahçeye girmemiş bile. Uğraşmadım haliyle 1 kg kahve için kalp kırmaya değmez dedim. Hal böyleyken malesef artık şube şube gezip kavurucular dan kendim alıyorum. Yakınımda kronotrop, espressolab ve coffeenutz var. Birde Probodor un kahvelerini getiren kahve dükkanı var o şekilde yürütüyorum şimdilik.Size en yakın kargo şubesine göndertseniz, açık adres yerine, oradan da teslim alsanız?
İnsanın kalbi yanlız olmasın Abidin ev çok önemli değilBana yalnızlığın resmini yapabilir misin Abidin![]()
Onu da denedim. 3 eşyam sözde şubede kayboldu. Temazsiz onayla teslim alınmış görünüyor dediler elimi kolumu bağladılar. Bi ara üst komşuya istiyordum eşi haklı olarak korona dan dolayı almak istemedi bende hak verdim haliyle o da iptal oldu. Şimdi adrese istiyordum geldiğinde evde olmadığım için kapıya koyup gidiyorlardı. Son gelen kargocu abi kaybolmasın dedi bende birşey olmaz sen koy dedim şifreyi söyledim. 2 saat sonra gittiğimde paket yoktu. Kameradan baktığımızda kargocuyu hiç görmüyoruz malesef. Bahçeye girmemiş bile. Uğraşmadım haliyle 1 kg kahve için kalp kırmaya değmez dedim. Hal böyleyken malesef artık şube şube gezip kavurucular dan kendim alıyorum. Yakınımda kronotrop, espressolab ve coffeenutz var. Birde Probodor un kahvelerini getiren kahve dükkanı var o şekilde yürütüyorum şimdilik.
Akıl alır gibi değilOnu da denedim. 3 eşyam sözde şubede kayboldu. Temazsiz onayla teslim alınmış görünüyor dediler elimi kolumu bağladılar. Bi ara üst komşuya istiyordum eşi haklı olarak korona dan dolayı almak istemedi bende hak verdim haliyle o da iptal oldu. Şimdi adrese istiyordum geldiğinde evde olmadığım için kapıya koyup gidiyorlardı. Son gelen kargocu abi kaybolmasın dedi bende birşey olmaz sen koy dedim şifreyi söyledim. 2 saat sonra gittiğimde paket yoktu. Kameradan baktığımızda kargocuyu hiç görmüyoruz malesef. Bahçeye girmemiş bile. Uğraşmadım haliyle 1 kg kahve için kalp kırmaya değmez dedim. Hal böyleyken malesef artık şube şube gezip kavurucular dan kendim alıyorum. Yakınımda kronotrop, espressolab ve coffeenutz var. Birde Probodor un kahvelerini getiren kahve dükkanı var o şekilde yürütüyorum şimdilik.
Probodorun Anadolu yakasında Şubesi yok. Maltepe de kahve dükkanı var Probodor kahveleri getiriyor ben onlarla iletişime geçip ellerinde varsa gidip alıyorum. Bir çok Probodor kahvesini bu şekilde içebildim.Akıl alır gibi değil
Kapıdan alınıp gidilmesini anlayabilirim, çalmışlardır. Ama kargo şubesinde başka birine nasıl verebiliyorlar? Soyadında en ufak bir typo yapılsa bile teslim etmiyor benim şube.
Probador Collectiva'nın dükkanı açık mı? Çağatay Bey dükkandan satış yapıyor mu, yoksa COVID nedeniyle kapalı mı?
Büyük bir merakla yorumlarını bekliyorumBen probador El boqueron aldım çarşamba günü elimde olur büyük ihtimalle. Denediğim zaman deneyimlerimi aktaracağım.
el boqueron espressoda mükemmel bir kahve. stok hakkında bilginiz var mı?etiketler hazır...
kavrumlar da bitmiş.. yarın kargolama başlayacakmış![]()
el boqueron espressoda mükemmel bir kahve. stok hakkında bilginiz var mı?