• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Probador Colectiva

Buradan, aricha edido naturel ve el boqueron cekirdeklerinden almayi dusunuyorum. Deneyenler acaba tavsiye edermi yeni el boqueronlari icin eskisi gibi degil deniyor ancak..
 
Probadorda kahveleri kimin kavurduğuyla ilgili bir bilgi var mı acaba? İnternet sitelerinde bulamadım öyle bir bilgi ki koyacaklarını da sanmıyorum. Yeni dönemde satışa ilk çıktığında aldığım El Boqueron ile beğenip ikinci kez sipariş ettiğim El Boqueron farklı çekirdekler sanki. Ne öğüttüğümdeki kokuda bir benzerlik var, ne de aynı tarifle yaptığım demlemelerde geçen haftaki tat var. Yani hepsini Çağatay Bey mi kavuruyor, yoksa kavuran kişi değişiyor mu aklıma takıldı. Toplu alımlarda neredeyse yanık çekirdeklere rastlayan olmuştu ama ben bireysel alımlarda Probadoru oldukça istikrarlı olarak bilirdim.
 
Probadorda kahveleri kimin kavurduğuyla ilgili bir bilgi var mı acaba? İnternet sitelerinde bulamadım öyle bir bilgi ki koyacaklarını da sanmıyorum. Yeni dönemde satışa ilk çıktığında aldığım El Boqueron ile beğenip ikinci kez sipariş ettiğim El Boqueron farklı çekirdekler sanki. Ne öğüttüğümdeki kokuda bir benzerlik var, ne de aynı tarifle yaptığım demlemelerde geçen haftaki tat var. Yani hepsini Çağatay Bey mi kavuruyor, yoksa kavuran kişi değişiyor mu aklıma takıldı. Toplu alımlarda neredeyse yanık çekirdeklere rastlayan olmuştu ama ben bireysel alımlarda Probadoru oldukça istikrarlı olarak bilirdim.
Bunu en iyi kendileri cevaplayabilir.Pardon cevaplamaz.
 
Probadorda kahveleri kimin kavurduğuyla ilgili bir bilgi var mı acaba? İnternet sitelerinde bulamadım öyle bir bilgi ki koyacaklarını da sanmıyorum. Yeni dönemde satışa ilk çıktığında aldığım El Boqueron ile beğenip ikinci kez sipariş ettiğim El Boqueron farklı çekirdekler sanki. Ne öğüttüğümdeki kokuda bir benzerlik var, ne de aynı tarifle yaptığım demlemelerde geçen haftaki tat var. Yani hepsini Çağatay Bey mi kavuruyor, yoksa kavuran kişi değişiyor mu aklıma takıldı. Toplu alımlarda neredeyse yanık çekirdeklere rastlayan olmuştu ama ben bireysel alımlarda Probadoru oldukça istikrarlı olarak bilirdim.

Kavrumdan bağımsız, tat notaları tamamen farklı iki çekirdek.
 
Probadorda kahveleri kimin kavurduğuyla ilgili bir bilgi var mı acaba? İnternet sitelerinde bulamadım öyle bir bilgi ki koyacaklarını da sanmıyorum. Yeni dönemde satışa ilk çıktığında aldığım El Boqueron ile beğenip ikinci kez sipariş ettiğim El Boqueron farklı çekirdekler sanki. Ne öğüttüğümdeki kokuda bir benzerlik var, ne de aynı tarifle yaptığım demlemelerde geçen haftaki tat var. Yani hepsini Çağatay Bey mi kavuruyor, yoksa kavuran kişi değişiyor mu aklıma takıldı. Toplu alımlarda neredeyse yanık çekirdeklere rastlayan olmuştu ama ben bireysel alımlarda Probadoru oldukça istikrarlı olarak bilirdim.
Okan hocam siz öyle hissettiyseniz kesin doğrudur. Fakat maalesef bunu kanıtlayamayız ve kendisine sorduğunuzda da yanıt alamayacaksınız büyük ihtimalle. Yine de bir sorabilirseniz cevap gelirse biz de aydınlanırız.
 
Aklıma takıldı, incelemek için aldım çekirdekleri bir tabağa. Başta sağdakileri ayırdım, hatalı çekirdek tam olarak neye göre sınıflandırılıyor bilmiyorum ama şekli bariz şekilde bozuk ve çok koyu olanları o tarafa ayırdım. Sonra ortadaki gibi net şekilde rengi açık kalanları, en son da soldaki gibi çekirdekler arasında açıklığıyla direkt göze çarpanları ayırdım. Daha halen bunlara eklenebilecek veya arada kalacak olan çekirdekler var. Bu farklılıkları nasıl karşılamalıyım? Normal midir? Omniroast bu mudur yani 😂
 

Ekli dosyalar

  • 44704D4B-DDA3-453B-B9D9-30376FEF37D6.jpeg
    44704D4B-DDA3-453B-B9D9-30376FEF37D6.jpeg
    93.3 KB · Görüntüleme: 377
Aklıma takıldı, incelemek için aldım çekirdekleri bir tabağa. Başta sağdakileri ayırdım, hatalı çekirdek tam olarak neye göre sınıflandırılıyor bilmiyorum ama şekli bariz şekilde bozuk ve çok koyu olanları o tarafa ayırdım. Sonra ortadaki gibi net şekilde rengi açık kalanları, en son da soldaki gibi çekirdekler arasında açıklığıyla direkt göze çarpanları ayırdım. Daha halen bunlara eklenebilecek veya arada kalacak olan çekirdekler var. Bu farklılıkları nasıl karşılamalıyım? Normal midir? Omniroast bu mudur yani 😂
Böyle kavrum mu olur? Havasından geçilmiyor bir de beyefendinin, yaptığı iş düzgün olsa bari de egosuna hak verebilsek.

Uzaktan bakınca soldakileri yeşil zeytin sandım resmen.
 
Aklıma takıldı, incelemek için aldım çekirdekleri bir tabağa. Başta sağdakileri ayırdım, hatalı çekirdek tam olarak neye göre sınıflandırılıyor bilmiyorum ama şekli bariz şekilde bozuk ve çok koyu olanları o tarafa ayırdım. Sonra ortadaki gibi net şekilde rengi açık kalanları, en son da soldaki gibi çekirdekler arasında açıklığıyla direkt göze çarpanları ayırdım. Daha halen bunlara eklenebilecek veya arada kalacak olan çekirdekler var. Bu farklılıkları nasıl karşılamalıyım? Normal midir? Omniroast bu mudur yani 😂
Re-Za-Let bir kavrum olmuş, Okan bence toparla ve iade etmek için kargo numarası al. Kabul edilebilir gibi durmuyor bence müşteriye saygısızlık.
 
Aklıma takıldı, incelemek için aldım çekirdekleri bir tabağa. Başta sağdakileri ayırdım, hatalı çekirdek tam olarak neye göre sınıflandırılıyor bilmiyorum ama şekli bariz şekilde bozuk ve çok koyu olanları o tarafa ayırdım. Sonra ortadaki gibi net şekilde rengi açık kalanları, en son da soldaki gibi çekirdekler arasında açıklığıyla direkt göze çarpanları ayırdım. Daha halen bunlara eklenebilecek veya arada kalacak olan çekirdekler var. Bu farklılıkları nasıl karşılamalıyım? Normal midir? Omniroast bu mudur yani 😂
Bu tek bir paketten çıkan çekirdekler mi yani?????
 
Aklıma takıldı, incelemek için aldım çekirdekleri bir tabağa. Başta sağdakileri ayırdım, hatalı çekirdek tam olarak neye göre sınıflandırılıyor bilmiyorum ama şekli bariz şekilde bozuk ve çok koyu olanları o tarafa ayırdım. Sonra ortadaki gibi net şekilde rengi açık kalanları, en son da soldaki gibi çekirdekler arasında açıklığıyla direkt göze çarpanları ayırdım. Daha halen bunlara eklenebilecek veya arada kalacak olan çekirdekler var. Bu farklılıkları nasıl karşılamalıyım? Normal midir? Omniroast bu mudur yani 😂
Bence fırında ya da tava da kavurmuşlar
 
Aklıma takıldı, incelemek için aldım çekirdekleri bir tabağa. Başta sağdakileri ayırdım, hatalı çekirdek tam olarak neye göre sınıflandırılıyor bilmiyorum ama şekli bariz şekilde bozuk ve çok koyu olanları o tarafa ayırdım. Sonra ortadaki gibi net şekilde rengi açık kalanları, en son da soldaki gibi çekirdekler arasında açıklığıyla direkt göze çarpanları ayırdım. Daha halen bunlara eklenebilecek veya arada kalacak olan çekirdekler var. Bu farklılıkları nasıl karşılamalıyım? Normal midir? Omniroast bu mudur yani 😂
şöyle bir cevap gelirse şaşırmam:
"soldakiler defect, ortadakiler filtre için. sağdakiler ise espresso için. siz bu işi bilmiyorsunuz."
ÇG
 
Maili tümüyle paylaşmam hoş olmaz ancak sanıyorum Çağatay Bey cevap vermiş mailime hem de uzuun uzun. Eğer o ise yazan, kendisinin konuşmalarında karşısındakini her konuda cahil görüp, teknik terim bombardımanına tutup, küçümsercesine ve iğneleyici şekilde tavsiyeler vermekten başka yaptığı hiçbir şey göremiyorum. Sonuç olarak da kavrum hatası yokmuş.
 
Maili tümüyle paylaşmam hoş olmaz ancak sanıyorum Çağatay Bey cevap vermiş mailime hem de uzuun uzun. Eğer o ise yazan, kendisinin konuşmalarında karşısındakini her konuda cahil görüp, teknik terim bombardımanına tutup, küçümsercesine ve iğneleyici şekilde tavsiyeler vermekten başka yaptığı hiçbir şey göremiyorum. Sonuç olarak da kavrum hatası yokmuş.
Hocam üstadın dediği gibi ;
"Geçer elbet efendim. Bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer; ama mutlaka geçer." - Oğuz Atay
 
@okankrc yazınıza çok güldüm ama malesef ağlanacak halimize gülüyoruz.Yazık günah turkiye sartlarinda 150 tl bir işcinin günlük aldığı para.Attığınız kahvenin savunulacak hiçbir yanı yok.
 
Geri
Üst