• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Indirimi kacirdigimdan cok stoklarin bitmesine uzuldum :) Neyse ki acmadigim paketler duruyor. Mart toplu aliminda kismetse Nensebo stoklamayi dusunuyorum ;)

Gece gece keramo - el paseo - indonesia üçlüsüyle stokların dibine bende el attım ne zamandır denemek istiyordum bugüne kısmetmiş 😁

Sevgili @Beytbaba ,
Bu arkadaşın kahvelerini kişiye özel fermente edebilir misin abi? Kargo içine de "beğenmezsen adresini biliyorum, unutma" diye not koyarsan çok memnun olurum 😊

Bombe Naturel : 5 gün
Nensebo: 5 gün
Hamasho washed: 7 gün
Damo Bensa: 5 gün
Peru La Huaca: 7 gün
Endonezya Blue Flores: 7 gün
Colombia Anaerobic Washed: 7 gün

Espresso harman ve yöresellerin tamamı: 7 gün

Bunlar benim deneyimleyip önerdiğim minimum günler.

Bombe Naturel : 10-14 gün
Nensebo: 10-14 gün
Hamasho washed: 14-17 gün
Damo Bensa: 10-21 gün
Peru La Huaca: 14-17 gün
Endonezya Blue Flores: 10-14 gün
Colombia Anaerobic Washed: 10-21 gün

Espresso harman ve yöresellerin tamamı: 7-21 gün

Bunlar da benim önerdiğim optimum günleri. Damo 10-21 gün arasında her üç günde bir karakter değiştiren bir kahve olacaktır. Bence hemen tüketmeyip bu günleri deneyimleyin. Colombia'nın ise uzun bir optimum range'i var.
bu mesaj arkalarda kaldığı için tekrar alıntı yapmak istedim. Kahvelerimi ilk defa deneyenler için yardımcı olacaktır.

@Beytbaba Damo ne güzel kokuyor yahu! Paket iş yerinde, her bulduğum fırsatta alıp kokluyorum, müthiş iştah kabartıyor. Ellerinize sağlık.
en azından 5. gününü doldursun biraz sabredin açmadan. Fermente bir kahve olduğundan ilk günlerdeki tadı sizi tatmin etmeyecektir kokusu gibi. Afiyetler olsun teşekkür ederim.

Hamasho ve Peru ulaştı, çok teşekkür ederim @Beytbaba , evin içini güzel kokular sardı😊, sabırsızlıkla beklemedeyim ilk yudumu....Elinize sağlık

17 Aralık kavrum bomba kontema hala daha güzel. Ikinci 250gr paketim bu. İlk paketi french press ile ve Hoffman yöntemi ile demlemiştim hep. Kavrumundan 1.5 ay sonra açtığım bu ikinci paketi ise v60la ve Hoffman, hendrick, kasuya, tek döküş/çoklu döküş standart yöntemler ile demledim ve en iyi sonucu kasuya(23/350 oran, 56-140-210-280-350 döküş) ile aldım bu çekirdekte: tadım notlarını en iyi böyle yakaladım. Denediğim her cekirdeginizden memnun kaldım Beytullah Bey @preon coffee roastery , emeğinize sağlık tekrar, başarınız artarak daim olsun.

Hamasho ve Peru ulaştı, çok teşekkür ederim @Beytbaba , evin içini güzel kokular sardı😊, sabırsızlıkla beklemedeyim ilk yudumu....Elinize sağlık

Afiyetler olsun, yorumlariniİ bekliyorum.

17 Aralık kavrum bomba kontema hala daha güzel. Ikinci 250gr paketim bu. İlk paketi french press ile ve Hoffman yöntemi ile demlemiştim hep. Kavrumundan 1.5 ay sonra açtığım bu ikinci paketi ise v60la ve Hoffman, hendrick, kasuya, tek döküş/çoklu döküş standart yöntemler ile demledim ve en iyi sonucu kasuya(23/350 oran, 56-140-210-280-350 döküş) ile aldım bu çekirdekte: tadım notlarını en iyi böyle yakaladım. Denediğim her cekirdeginizden memnun kaldım Beytullah Bey @preon coffee roastery , emeğinize sağlık tekrar, başarınız artarak daim olsun.

Tesekkur ederim onder bey. Paylasiminiz icin ayrica cok tesekkur ederim.

Daha önce damo yu preon ve coffeenutz olmak üzere 2 farklı markadan alarak demledim. Aynı çekirdek olduğunu bilmesem kesinlikle farklı derdim.

Coffeenutz kavrumunu çok beğenmişken preon kavrumu vasat gelmişti. Bunu kavurucu yorumuna bağlamıştım ama burada ki yorumları okudukça acaba bana gelen hatalı bir kavrum muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Zira anlatılan harika kokular, fermente tatlar vs hiç hatırlamıyorum.

Alan arkadaşlara afiyet olsun :)

Sadece aklıma gelenleri paylaşmak istedim, kötüleme amacım ve bir beklentim yok belirtmek isterim.

Daha önce damo yu preon ve coffeenutz olmak üzere 2 farklı markadan alarak demledim. Aynı çekirdek olduğunu bilmesem kesinlikle farklı derdim.

Coffeenutz kavrumunu çok beğenmişken preon kavrumu vasat gelmişti. Bunu kavurucu yorumuna bağlamıştım ama burada ki yorumları okudukça acaba bana gelen hatalı bir kavrum muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Zira anlatılan harika kokular, fermente tatlar vs hiç hatırlamıyorum.

Sadece aklıma gelenleri paylaşmak istedim, kötüleme amacım ve bir beklentim yok belirtmek isterim.
Selamlar, sevgililer günü indirimiyle ben de damo aldım. Paketi teslim aldığımda farklı bir koku vardı ancak, kargo paketi kokulu olduğu için ona yordum. Fakat dün demlemek için açayım dedim ve çekirdekten şu ana kadar başka hiç bir çekirdekten almadığım kokular aldım. Keşke daha önce alsaydım dedirtti. İçerken de psikolojik mi bilmiyorum ama concord üzüm suyu içiyormuş hissi verdi. Böylesine güzel kahve için teşekkürler @Beytbaba

Son düzenleme:
refisa (filtre) neffis, sepet oluşturan herkes 1 paket almalı

Çok teşekkür ederim 🙏 Afiyetler olsun.

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Di'li geçmiş zaman olduğu için keşke öncesinde haberim olsaydı belki ufak tavsiyeler verebilirdim. Sebebine gelince damo 15 kiloluk vakumlu poşetlerde geliyor oldukça kıymetli her gramı ve kavururken de çok dikkat ettiğim ekstra özen gösterdiğim bir kahve. Bu zamana kadar vasat dahi olsa bir damo çıkmadı ortaya. Ama bunlar tamamen ne olursa olsun benim damağımın kalibre haliyle böyle. Anlattıklarınızdan aklıma gelen iki madde var birincisi coronaya yakalanmak ikincisi buzdağı su kullanmak. Bazen corona oldukça hafif geçebiliyor müşterilerim fark etmiyor bile tat koku reseptörleri de etkilenebiliyor. İkincisi buzdağı su benim kavurma stilimde kesinlikle kahveyi sıradanlaştıran bir su. Bu iki madde sizde mevcut değilse geriye kalan tek şey damak tadımımızın uyuşmadığıdır. Bu da oldukça olası. Eleştiri çok kıymetlidir lütfen istediğiniz gibi yazın açıklama yapmanıza dahi gerek yok, ellerinize sağlık.

Selamlar, sevgililer günü indirimiyle ben de damo aldım. Paketi teslim aldığımda farklı bir koku vardı ancak, kargo paketi kokulu olanlardan olduğu için ona yordum. Fakat dün demlemek için açayım dedim ve çekirdekten şu ana kadar başka hiç bir çekirdekten almadığım kokular aldım. Keşke daha önce alsaydım dedirtti. İçerken de psikolojik mi bilmiyorum ama concord üzüm suyu içiyormuş hissi verdi. Böylesine güzel kahve için teşekkürler @Beytbaba

Afiyetler olsun. Aylardır deneyimliyorum damo kavrulduktan on gün sonra her gün karakter değiştiren bir kahve 21. güne kadar. Sırf bu sebeple dahi benim için çok çok özel.

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Di'li geçmiş zaman olduğu için keşke öncesinde haberim olsaydı belki ufak tavsiyeler verebilirdim. Sebebine gelince damo 15 kiloluk vakumlu poşetlerde geliyor oldukça kıymetli her gramı ve kavururken de çok dikkat ettiğim ekstra özen gösterdiğim bir kahve. Bu zamana kadar vasat dahi olsa bir damo çıkmadı ortaya. Ama bunlar tamamen ne olursa olsun benim damağımın kalibre haliyle böyle. Anlattıklarınızdan aklıma gelen iki madde var birincisi coronaya yakalanmak ikincisi buzdağı su kullanmak. Bazen corona oldukça hafif geçebiliyor müşterilerim fark etmiyor bile tat koku reseptörleri de etkilenebiliyor. İkincisi buzdağı su benim kavurma stilimde kesinlikle kahveyi sıradanlaştıran bir su. Bu iki madde sizde mevcut değilse geriye kalan tek şey damak tadımımızın uyuşmadığıdır. Bu da oldukça olası. Eleştiri çok kıymetlidir lütfen istediğiniz gibi yazın açıklama yapmanıza dahi gerek yok, ellerinize sağlık.

Afiyetler olsun. Aylardır deneyimliyorum damo kavrulduktan on gün sonra her gün karakter değiştiren bir kahve 21. güne kadar. Sırf bu sebeple dahi benim için çok çok özel.
Peki buzdağı yerine hangi suyu öneriyorsunuz. Heba etmeyelim kahveleri 😊

Hocam ben tum kahvelerinizde buzdagi kullandim. Damo olsun Nensebo olsun bayildim. Daha da iyi olacaklarsa Nestle disinda her su tavsiyenize acigim. :) Nensebo bitti ama kalan Damo'yu oyle bitireyim madem.

Geri