• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

934GE6688R sipariş no ile ben de katıldım. Damo'yu merak ediyordum, bu fırsatı kaçırmak istemedim.

bu arada, sipariş verirken forumda takıldığınızı anlıyorlar 😃

Bir bilgi vermek istiyorum.

Damo son 2 paket 250 gr

Bombe son 5 paket 250 gr

nensebo son 5 paket 250 gr

kaldı mevcut stoğumda. Damo ve nenseboyu tekrar tedarik için ulusalla yarın konuşuyor olacağım ama bu gece stoklarım bu kadar :(

Son düzenleme:
476UC8389E Hamasho ve La Huaca ile katıldım, hiç aklımda yoktu ama güzel sürpriz oldu, teşekkürler @Beytbaba :)

Bende de demin aynısı oldu, sonra kendiliğinden düzeldi.
evet noobda da aynısı olmuş.

Damo, nensebo ve bombe mevcut stok tükendi. Üçünden de çok az vardı maalesef. Stok yenilemek için görüşmeleri yapacağım ama :)

Geri