• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bomba gercekten meyvemsi mi ?
ben cicaksi sevmiyorum

misal boxxcoffee naturel bi kahvesi vardi kirmizi meyve tatlari ciddi aliniyordu bitmis.

Meyvemsi natural kahvelerden hoşlanıyorsanız memnun kalmayacağınız bir kahve değil diye düşünüyorum. Bence berry tatları çok belirgin, bitişte ananas ve çikolata tatlarıyla dengeli ve juicy dedikleri ağız sulandıran bir after-tastei var.

Colombia La Rivera'yı diyorsanız aynı çekirdek Santa Rosa adında bir kaç kavurucuda hala olması lazım, o çekirdeği özlediyseniz diye söyleyeyim dedim.
evet santa rosa diye aratinca o bahsettigim kahve cikiyor.su an petranin bu bombasini , boxx coffee nin yeni gelen kahvesini denedikten sonra tekrar o le rivera ya donecegim sanirim memnun kalmazsam.

birde la riviera nin icine % 30 biraz daha sert kahve koyuroum ve yaptigim blend cok daha iyi oluyor.cunku tek basina tamamen kirmizi meyve tadi aliyorum v60 ile.

ek olarak hatta konusu bile varmis.

10 firma ayni urunu satiyor.58 liradan 100 tl ye dek satmislar.gerci su an hepsine baktim en ucuz 75 tl + kargo..

Son düzenleme:
Bombayı begendiğimi belirtmiştim. Aldıgım diğer kahve gitesiyide yorumlamak isterim.

Filtre için çok koyu kavrum oldugu belliydi tadımdada bu koyuluk çok bariz belli oldu. Denemediğim yol kalmadı ancak en fazla vasat kahve çıkabildi. Ne yaptıysam yoğun bittersilikten kurtulamadım. Beğenmediğim ve zevk alamadıgım bir kahve oldu.

Orta koyu diyebilirim. 10. gününde içtikten sonra hayal kırıklığı yaratmıştı fakat şuan çok memnunum çekirdekten.
33. Gunde denedim pek birsey farketmemisti.

Bugun 38. Gunde demledim. Acilikdan eser yok. Gayet guzel lezzetli aromatik bir kahve. Sansima guluyorum son 17gram di bu demledigim. 😊
Sanirim benim icin bu degass sureleri, cekirdegin peak yaptigi donem herzaman bir mit olarak kalacak.

15/250, CMD 22 klik, 2 parçalı döküş, 2.30 bitiş

Bomba özellikle kokuda Clean Cup'ın Santa Rosa'sını andırıyor, bunda soğudukça limonsu tadlar belirginleşmeye başlıyor. Fiyatından bağımsız olarak meyvemsi kahveleri sevenlerin memnun kalacağı bir çekirdek.

Geri