• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peak-Water Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peakwater filtre iadeleri için destek taleni açtım ve bana elinizdeki filtrelerin son olduğu, devamının olmayacağı söylendi. Yedek filtre temini bundan sonra olmayacak ise elimizdeki ürünler ne olacak acaba sayın @Globally

Peakwater filtrelerimi tarafınıza gönderip 3 adet yeni endurance filtre aldım. Gelen fitrelerin hepsi suya reçine veriyordu. Bu filtreleri iade ettim tarafıma yeni filtreler gönderildi ancak durum yine aşağıdaki gibi. Bu sorunu nasıl çözeceğiz? @Globally

Ekli dosyalar

• IMG_0400.jpeg
    IMG_0400.jpeg
    86.6 KB · Görüntüleme: 131
Peakwater filtrelerimi tarafınıza gönderip 3 adet yeni endurance filtre aldım. Gelen fitrelerin hepsi suya reçine veriyordu. Bu filtreleri iade ettim tarafıma yeni filtreler gönderildi ancak durum yine aşağıdaki gibi. Bu sorunu nasıl çözeceğiz? @Globally
İlk çıktığı günden beri kullanıcısı olduğum Peak Water’ı halen ana su kaynağım olarak kullanmaya devam ediyorum ve sanırım tonlarca su elde etmişimdir. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki yaşadığınız sorun bir sorun değil. Doğal reçinenin doğal rengidir. Ama sizi bir kullanıcı olarak şöyle yönlendirebilirim.

Peak Water filtrelerini ilk kez kullanmadan önce doğru şekilde hazırlamak gerekir. Ambalajından çıkardığınız filtreyi derin bir tencereye ya da kabın içine koyup üzerini tamamen örtecek kadar suyla kaplayın ve on dakika kadar bekletin. Bu işlemi taze suyla en az 7-8 kez tekrarlayın. Filtre yeterince hazırlandıktan sonra sürahinize yerleştirin ve hazneye temiz musluk suyu doldurun. İlk süzülmüş 3-4 litreyi dökün; bu su içmeye ya da kahve yapmaya uygun değildir, sadece filtreyi kalibre etme amaçlıdır. Bundan sonra filtre normal kullanım için hazır hale gelir. İlk günlerde az miktarda reçine parçacığı ve sarı renk suya karışabilir, bu tamamen normaldir ve kahvenin tadına olumsuz etki etmez. Düzenli kullanımda bu durum kısa sürede kaybolur. Filtre ömrünü tamamladığında üreticinin önerdiği kapasiteye göre değiştirmeniz gerekir. Ben her gün 1-1,5 litre su elde ediyorum ve 4 aydan fazla kullanıyorum. Kullanmadığınız dönemlerde sürahiyi boşaltıp temiz suyla durulamanız da faydalıdır.

Böyle :)

İlk çıktığı günden beri kullanıcısı olduğum Peak Water’ı halen ana su kaynağım olarak kullanmaya devam ediyorum ve sanırım tonlarca su elde etmişimdir. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki yaşadığınız sorun bir sorun değil. Doğal reçinenin doğal rengidir. Ama sizi bir kullanıcı olarak şöyle yönlendirebilirim.

Peak Water filtrelerini ilk kez kullanmadan önce doğru şekilde hazırlamak gerekir. Ambalajından çıkardığınız filtreyi derin bir tencereye ya da kabın içine koyup üzerini tamamen örtecek kadar suyla kaplayın ve on dakika kadar bekletin. Bu işlemi taze suyla en az 7-8 kez tekrarlayın. Filtre yeterince hazırlandıktan sonra sürahinize yerleştirin ve hazneye temiz musluk suyu doldurun. İlk süzülmüş 3-4 litreyi dökün; bu su içmeye ya da kahve yapmaya uygun değildir, sadece filtreyi kalibre etme amaçlıdır. Bundan sonra filtre normal kullanım için hazır hale gelir. İlk günlerde az miktarda reçine parçacığı ve sarı renk suya karışabilir, bu tamamen normaldir ve kahvenin tadına olumsuz etki etmez. Düzenli kullanımda bu durum kısa sürede kaybolur. Filtre ömrünü tamamladığında üreticinin önerdiği kapasiteye göre değiştirmeniz gerekir. Ben her gün 1-1,5 litre su elde ediyorum ve 4 aydan fazla kullanıyorum. Kullanmadığınız dönemlerde sürahiyi boşaltıp temiz suyla durulamanız da faydalıdır.

Her 3 filtrede de aynı durum olunca konunun yapısal bir durum olabileceğini ben de düşündüm ancak daha önce kullandığım üç filtre böyle olmayınca araştırmaya başladım.
Öncelikle böyle bir durum olacağı ne sitelerinde ne de kullanım kılavuzunda yazmıyor.
@kahvetrip in youtubeda yaptığı incelemede de ikimizin de gördüğü o görüntüler olmuyordu. O yüzden ben hala bu filtre durumunun normal olduğunu düşünmüyorum.
Dediğiniz gibi defalarca doldurup boşalttım ancak renk hala bulanıktı.
Aşağıya bazı filtre demlemelerimin de görselini bırakıyorum durumu daha net göstermek için 😂
Kahvetripin incelemede yaptığı işlemin görüntüsünü de koyuyorum ayrıca. Benim filtreye pek benzemiyor sanki 😂

Ekli dosyalar

• IMG_0405.jpeg
    IMG_0405.jpeg
    46.4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0346.jpeg
    IMG_0346.jpeg
    53.1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0345.jpeg
    IMG_0345.jpeg
    63.2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0343.jpeg
    IMG_0343.jpeg
    108.9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0433.png
    IMG_0433.png
    147 KB · Görüntüleme: 63

Endurance filtreleri mi kullanıyorsunuz (başka seçenek var mı gerçi onu bilmiyorum)? Filtre değişimi yapıyor musunuz, eskiden Gelbura'ya filtreler gönderiliyordu sanırım

Endurance filtreleri mi kullanıyorsunuz (başka seçenek var mı gerçi onu bilmiyorum)? Filtre değişimi yapıyor musunuz, eskiden Gelbura'ya filtreler gönderiliyordu sanırım
Şöyle ürünle bir adet normal filtre gelmişti. O filtre de yukarıdaki gibi problemliydi. Ayrıca aldığım iki endurance filtreyi sorunsuz şekilde kullandım. Daha sonra değişime yolladım ve toplam 6 endurance daha geldi. Maalesef hepsi de aynı durumdaydı.

Endurance kullanıyorum. Eskileri gönderip yenilerini alıyorum. Bahsedilen renk bırakma durumu her zaman vardı. Uzun süreli ve yoğun miktarda kullanan biriyim. Açık ve detaylı bir şekilde yazdığım gibi bu durum normal ve her zaman vardı. Endurance filtrelerde daha çok renk bırakıyor ama zamanla geçiyor. Totalde Peak Water’dan çok memnunum.

Endurance kullanıyorum. Eskileri gönderip yenilerini alıyorum. Bahsedilen renk bırakma durumu her zaman vardı. Uzun süreli ve yoğun miktarda kullanan biriyim. Açık ve detaylı bir şekilde yazdığım gibi bu durum normal ve her zaman vardı. Endurance filtrelerde daha çok renk bırakıyor ama zamanla geçiyor. Totalde Peak Water’dan çok memnunum.

Kahveye göre ayar değiştiriyor musunuz yoksa standart bir ayarda devam mı ediyorsunuz? 4.1 - 4.2 vs.

Merhaba.Egede oturup peak kullanan arkadaşlar su filtrelemede problem yaşıyor musunuz?Sularda kireç oranı yüksek olduğundan tds ölçer ile değerler epey yüksek görünüyor.Süreklilik açısından edinmekte fayda var mı?

Merhaba.Egede oturup peak kullanan arkadaşlar su filtrelemede problem yaşıyor musunuz?Sularda kireç oranı yüksek olduğundan tds ölçer ile değerler epey yüksek görünüyor.Süreklilik açısından edinmekte fayda var mı?
Ben kullanıyorum. Altınoluk’ta sular yaklaşık 1100 pom. Evet doğru okudunuz. 5. ayarda filtreliyorum. Yine yüksek output elde esiyorum fakat Tds kaleminin verdiği rakama takılmadan demleme yapıyorum ve çok memnunum.

Ben kullanıyorum. Altınoluk’ta sular yaklaşık 1100 pom. Evet doğru okudunuz. 5. ayarda filtreliyorum. Yine yüksek output elde esiyorum fakat Tds kaleminin verdiği rakama takılmadan demleme yapıyorum ve çok memnunum.
Kullanımınıza bağlı olarak değişir tabi ama bir filtrenin ömrü nedir?

Geri