• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peak-Water Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende endurance sipariş etmiştim , kutu precision kutusu olmasına rağmen seri numarası enduranceydi. Suya koyunca sarı renk gelince emin oldum. Bu tarz durumlarda olabiliyor , en sağlıklısı seri numaradan kontrol etmek.

Endurance sizin. Kutularda karışma şansı yok.
1 adet karıştırılan sürahi içi tekli filtreydi.
Merhaba,

Evet eski orjinal filtreler. Ama tanecik sorununu çözdüler. Yine hızlı tükenme ihtimali mevcut. Bu nedenlerden dolayı Endurance (güçlendirilmiş filtreleri piyasaya sürdüler.)

Firmanın çok müşteri kaybettiği fikrine katılıyoruz. Yaşanmaması gereken bir süreç yarattılar. Bizde Peak-water'dan dolayı eminiz ki müşteri kaybetmişizdir. Yeni ürünler ve yeni geliştirilmiş ürünler ile bir şans daha vermek istedik. Bizi tercih edenleri yarı yolda bırakmak son seçeneğimiz.

Koşulları yaratmaya çalıştık. Tekrar kullanmak isteyenler için ürünler tekrar getirildi.

endurance filtrelerinde kum sorunu yaşayan oldu mu? güya halletmişlerdi de benimkinin poşetine baya bir kum dolmuş. suya koyunca da net şekilde görüldü. sanırsam hatalı üretim @Globally
Madem bana gönderilen filtre endurance, daha yeni tanecik sorununu çözdüler ve hatra bu yüzden endurance filtreyi çıkarttılar dediniz. O zaman bu filtredeki tanecikler ne?
Endurance filtrede bu sorun çözülmemiş olabilir mi? Yoksa bana gönderilen filtre hatalı üretim olabilir mi?

Madem bana gönderilen filtre endurance, daha yeni tanecik sorununu çözdüler ve hatra bu yüzden endurance filtreyi çıkarttılar dediniz. O zaman bu filtredeki tanecikler ne?
Endurance filtrede bu sorun çözülmemiş olabilir mi? Yoksa bana gönderilen filtre hatalı üretim olabilir mi?
Merhaba, Evet sizdeki Endurance filtre. Hatalı olduğunu düşünüyorsanız değiştirelim.

Maxwell Colonna-Dashwood, bu filtrelerde sorunları çözdüklerini iletti. Hatalı ürün var ise biz firma olarak buradayız aldığınız ürünler garantilidir ve yardımcı olacağız

Merhaba, Evet sizdeki Endurance filtre. Hatalı olduğunu düşünüyorsanız değiştirelim.

Maxwell Colonna-Dashwood, bu filtrelerde sorunları çözdüklerini iletti. Hatalı ürün var ise biz firma olarak buradayız aldığınız ürünler garantilidir ve yardımcı olacağız
Yiğit Bey, içerisinde çok fazla tanecik var. içine koyuldukları poşette de bir sürü tanecik var. sallayınca ses çıkıyor. bence hatalı üretim. ben size geri göndereyim en iyisi, siz de firma ile iletişime geçin.

ben bu şekilde de kullanırım, daha önce de kullandım ama firmanın çözdüm dediği şeyi çözememesi esas sorun bence. bana kalırsa bende filtreler endurance değil, çünkü su da sararmadı. diğerini aktive etmedim ama poşetini açtım. siz kontrol edebilirsiniz. ikinci filtrenin poşetinde de tanecikler var. ben size kargolayacağım filtreleri.

2'li paketimi geri gönderip endurance sipariş ettim bakalım.

Bir filtreyi test ettikten sonra da elimde kalan tekli filtreyi gönderip ona göre bir 2'li daha almayı planlıyorum. Gelişmelerden haberdar ederim merak edenleri.

Yiğit Bey, içerisinde çok fazla tanecik var. içine koyuldukları poşette de bir sürü tanecik var. sallayınca ses çıkıyor. bence hatalı üretim. ben size geri göndereyim en iyisi, siz de firma ile iletişime geçin.

ben bu şekilde de kullanırım, daha önce de kullandım ama firmanın çözdüm dediği şeyi çözememesi esas sorun bence. bana kalırsa bende filtreler endurance değil, çünkü su da sararmadı. diğerini aktive etmedim ama poşetini açtım. siz kontrol edebilirsiniz. ikinci filtrenin poşetinde de tanecikler var. ben size kargolayacağım filtreleri.
Merhaba, dediğimiz gibi akılda şüphe kalmasın değiştirelim efendim.

Merhaba Yiğit bey, 24’ünde verdiğim sipariş hala “Hazırlanıyor” olarak gözüküyor. Telefonla da ulaşamadım. Bilgi alabilir miyim?
(Sipariş Kodu: 921516091) @Globally

Endurance alan arkadaşlara sorum; ilk defa suda beklettikten sonra hemen sarılık geçti mi? Filtreyi birkaç kez 10 dk bekletmeme ve suyun altında arındırmama rağmen sudaki hafif sarılık gitmedi.

Endurance filtenin bu kadar sarı (hatta turuncu) olması normal mi? 15 dk suda beklettim.

Ekli dosyalar

• IMG-20221004-WA0000.jpg
    IMG-20221004-WA0000.jpg
    119.6 KB · Görüntüleme: 91
Endurance alan arkadaşlara sorum; ilk defa suda beklettikten sonra hemen sarılık geçti mi? Filtreyi birkaç kez 10 dk bekletmeme ve suyun altında arındırmama rağmen sudaki hafif sarılık gitmedi.

Endurance filtenin bu kadar sarı (hatta turuncu) olması normal mi? 15 dk suda beklettim.
Merhaba, Evet bu rengin olması normal firmanın açıklaması bu yönde. Su rengi normale dönüşene kadar tekrar suda bekletmekte fayda var.

Geri