• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peak-Water Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende 4 adet filtre mevcut, yeni filtrelerden 2 adet almak istiyorum. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

Bu zamana kadar sizden yaptığım 3 alışverişin hepsinde eksik teslimat, kırık halde ulaşma gibi sorunlarla karşılaştım. Hepsini de telafi ettiniz, bu konuda bir şikayetim yok. Ancak sizin açınızdan 2 defa kargolama yapma gibi durumlarda sizin adınıza üzülüyorum, sorumun sebebi sizi en az masrafa sokacak çözüme ulaşmak.
Merhaba, Teşekkür ederiz.
4 adet filtreyi tek kargo ile bize gönderin.

İçerde rezerve olarak 2 adet daha sonra kullanmak üzere kayıt edelim

Yiğit Bey, ofisinize uğrayıp orada elimdeki filtreleri teslim edip yenilerini almam mümkün müdür? kargo ile uğraşmak istemiyorum

Merhaba,

Artık kutular seri numaralara sahip. Takip edilebilirliği bozmamak adına 2li paketler satıştadır. 3 filtreniz var ise 2 paket 4lü filtre siparişi edebilirsiniz.
3 adet filtre iadesi gönderebilirsiniz

Bende bir tane var. Bu durumda 1 gönderip 2 alsam yüzde 60 indirimden faydalanmamda bir mahsur yok sanırım.
Hatta sürahiyi de değiştirebilsek iyi olurdı :D

Bende bir tane var. Bu durumda 1 gönderip 2 alsam yüzde 60 indirimden faydalanmamda bir mahsur yok sanırım.
Hatta sürahiyi de değiştirebilsek iyi olurdı :D
Merhaba,

evet bu işlemi yapabilirsiniz. 1 adetiniz not edilir daha sonra tamamlama üzerine. 2li filtreniz kargolanır.

Endurance alanlar:

Filtreleri 10 dakika suda beklettikten sonra sarı sudan tam kurtulmak için birkaç kere durulama yapmak lazım. Tümüyle temizlenince kullanmaya başlanabilir

Endurance alan arkadaşlar suyunuzu kaç ppm'den kaça düşürüyor? Benim 175 ppm'i 4.1-4.2 arasında 24 ppm'e düşürdü ama bana fazla düşürdü gibi geldi. Filtrenin herhangi bir yerinde ismi de yazmıyor gelen filtre precision olabilir mi diye düşündüm.

Ben de endurance aldım, henüz gelmedi ama endurance özelinde filtreyi ilk hazırlık aşamasında çıkan "sarı su" dan bahsedildi. Orijinal filtrede böyle bir durum yoktu. Sizinkinden sarı su çıktıysa endurance'tır herhalde :D

Ben de endurance aldım, henüz gelmedi ama endurance özelinde filtreyi ilk hazırlık aşamasında çıkan "sarı su" dan bahsedildi. Orijinal filtrede böyle bir durum yoktu. Sizinkinden sarı su çıktıysa endurance'tır herhalde :D
Doğru sarı bir su çıktı biraz. İlk denemede su biraz daha klorlu gözüküyordu ve dipte tanecikler olduğunu fark ettim. 2. denemede ayarı 4'e çektim. Su daha berrak ama dipte yine tanecikler var saydam şekilde 🤔

Doğru sarı bir su çıktı biraz. İlk denemede su biraz daha klorlu gözüküyordu ve dipte tanecikler olduğunu fark ettim. 2. denemede ayarı 4'e çektim. Su daha berrak ama dipte yine tanecikler var saydam şekilde 🤔
Her türlü filtrenin oturması birkaç litre sürüyor normale dönecektir sanırım. Ben kendimi ppm'e takılmamak için ikna ediyorum ama kesin gelince ben de ölçerim :D

Ben ilk defa kullanıyorum. Peak sorunlarına pek aşina değilim ama Globally'nin üstte "tanecik sorununu çözdüler" dediği tanecikler bunlar mı diye düşündüm...
Ben kullanırken açıkçası tanecikle pek karşılaşmadım, ama çok hızlı bitiyordu eski filtreler. Kurutup sürahinin içinde bıraktığım bitmiş filtreyi geçen gün göndermek için çıkardığımda filtrenin altında ince kum gibi grimsi tanecikler vardı ama. Birkaç filtreleme sonrasında hala tanecik varsa sorun çözülmemiş olabilir.

Ben kullanırken açıkçası tanecikle pek karşılaşmadım, ama çok hızlı bitiyordu eski filtreler. Kurutup sürahinin içinde bıraktığım bitmiş filtreyi geçen gün göndermek için çıkardığımda filtrenin altında ince kum gibi grimsi tanecikler vardı ama. Birkaç filtreleme sonrasında hala tanecik varsa sorun çözülmemiş olabilir.
Filtreyi çıkardığımda o mavi filtre yuvası ile filtre arasında kalan kısımda sarı veya beyaz-şeffaf tanecikler gördüm bi sürü. Onları temizledikten sonraki filtrelememde tanecik gelmedi sürahiye.

Şu surda istatistik olarak dursun: 175 ppm, Endurance 4.0 ayar, 800 ml su, Sonuç 60 ppm. (tamam ppm tek başına bir şey göstermiyor ancak alkaliniteyi ölçemiyorum henüz...)

Geri