• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Parfüm - Fragrance

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu şekilde katkı sağlayım çok beğendiğim bir koku
Jean Paul Gaultier Scandal

Safi paşa sitesine göz gezdiriyorum. Aqua di Gio profondo muadili olan lattafa Liam blue shine dikkatimi çekti. 1350tl nedense diğer muadil parfümcülere göre daha değerlendirilebilir gibi düşündürdü. Genel anlamda lattafa armaf beğeni toplayan muadil üreticiler gibi görüyorum. Sizin buradan alışveriş deneyiminiz nasıldı?
Safipaşadan sipariş vermedim hiç ama ruxandan lattafa asad, confidential, ana abiyedh rouge, badee al oud satın aldım İstanbul esenyurtta mağazası da. Çoğunu sevmedim ancak orjinallerini de sevmezdim zaten denemek için almıştım. Kalite olarak iyiler doldurma parfüm fiyatı nerdeyse. Uygun parfümleri rasgele alıp deniyorum arada, afnan 9pm ve rasasi hawastan çok memnun kalmıştım. French avenue lattafaya göre daha kaliteli gibi. Yves rocherın bazı parfümleri de fiyatına göre iyiler ama kalıcılık pek beklememek lazım. Lazım olursa diye burda bulunsun hangisi neyin muadili merak edenler için

Arkadaşlar elimde yaklaşık 1 ay önce alınmış Nishane Wulong Cha X var. Test strip ile ilk denediğimde mandalina notasına vurulup almıştım fakat günlük hayatta daha ziyade yeşil çay notası geliyor burnuma ve bu da çok hoşuma gitmiyor. Bu sebeple zararın neresinden dönülse kardır hesabı isteyene kalan tüm şişeyi isteyene ise dekant şeklinde aldığım fiyattan satmak isterim. İlgilenen arkadaşlar DM atabilir.

Kalıcılığı bir yaz parfümüne göre gerçekten çok iyi bu arada.

Ufak değişiklikler yaptım ama al tuşuna bastım artık, dönüşü yoktur. :) Daha önce hiç klon koklamamıştım, heyecanlıyım.

Ekli dosyayı görüntüle 39772
Denediklerime/sahip olduklarıma (şişeli veya dekant) bir iki yorum bırakayım.

1. Tırt. Komple şişe duruyor. Electrique de öyle gerçi bana göre, belki siz seversiniz.
2. Initio - Paragon 1:1 klon bu. Buram buram tatlı erik. Üretilmiş en iyi klonlardan biri bu Vintage. Çünkü Paragon orijinal olarak da her anlamda (ıslak, kuru, silaj, kalıcılık) tam olarak böyle.
5. Net bir f/p. Absolu Aventus'un bir tık daha tatlısı ama.
7. Vanilya çok baskın, bu sıcaklarda bayar.
9. NOI versiyonu daha başarılı bence. Bu da yine tatlılığın ayarının bir miktar fazla kaçtığı parfümlerden. Bunu da keşke şişeli almasaydım demiştim.

Diğerlerini denemedim. Bu listenin bir numarası Vintage çıkar bende ama listedeki tüm parfümler şekerli. Khamrah da sıcaklarda sıkılacak bir şey değil diye hatırlıyorum bu arada, aman dikkat.

Bunların maserasyonunu beklemek lazım tabii ama şu anlık böyle.

Lattafa Vintage Radio: Sentetik değil. Temiz. Ferah. Meyvemsi. Kurumaya başlayınca mürdüm eriği ya da içi de kırmızı olan tatlı kırmızı eriklerden.
Afnan 9pm: Açılışta sentetik. Kurudukça bu hissiyat gidiyor, yerini güzel bir vanilya alıyor. Tarçın çubuğu ve çiçek eşlik ediyor.
Rasasi Hawas Elixir: Açılış dümdüz vernik, metil alkol. Yazacak bir şey yok.
Armaf Club de Nuit Precioux: Sentetik değil. Açılıştan itibaren çok güzel. Ananas, limon ilk başta seçilenler. Tatlı. Sonra armut ekleniyor. Sonra yosun ve odun kokularını alıyorsunuz ve en altta zarif bir deri dokunuşu var.
Rasasi Hawas Fire: Açılışta sentetik. Duş jeline benziyor.
Afnan 9pm Rebel: Sentetik değil. Açılışta ananas, elma, turunç. Ortada yosun, vanilya, sedir. Tabanda odunsuluk. Tatlı.
Lattafa Khamrah Dukhan: Sentetik değil. Harika bir koku. Şekerleme, böyle Osmanlı macunu tarzı. Sıcak baharatlar. Bildiğin mesir macunu. Aynı zamanda tütsü. Hani o geleneksel ahşap kutuların içinde yakılan tütsüler. Tütün. Çikolata dolgusu. Tatlı. Pürüzsüz.
Rasasi Hawas Black: Sırayla greyfurt > bergamot > ananas. Ananas geride kalmış. Çok yeşil bir kokusu var, çimen suyu gibi. Bilemedim.
Afnan Supremacy Collector's Edition: Sentetik değil. Başlangıçta bence çiçek ve elma ananastan daha önde. Baskın bir yosun var.
Lattafa Al Nashama Caprice: Sentetik değil. Çok zencefil zencefil. İlk başta kadınlar sıksa daha iyi olur galiba dedim, kurumada maskülenliği arttı. Ben rahatsız oldum.

1754804894070.png

Yok 1 milyon🤦‍♂️. Merak edip iki parfüm arattım diye sosyal medyanın en kolpacı influencer grubu ile yüz göz oluyorum kaç zamandır. Sadece Jeremy'yi tanıdığım o güzel zamanlara geri dönmek istiyorum.

Son düzenleme:
Dostlar elimde Xerjoff naxos 100 ml var bir hevesle aldım ve şu anda satmam gerekiyor nakite sıkıştım toplasam 30 35 fıs bekli sıkmışımdır ilgilenen 5454650389 yazabilirsiniz

Şu aralar şu iki kokuya yükseliyorum

The Merchant of Venice Arabesque - Aktarda kırmızı tablet şeklinde atom çayı gibi kokuyor tatlı biraz da baharatlı
Xerjoff Lira - Eti topkek meyveli

Son düzenleme:
Genelde sephora’dan parfümlerimi alıyorum ama kasım indirimde boyner çok ciddi indirim yapmış yaklaşık %35 civarı. Alışveriş yapan oldu mu? Orijinallik konusunda bir sorun yaşar mıyım?

Geri