Safipaşadan sipariş vermedim hiç ama ruxandan lattafa asad, confidential, ana abiyedh rouge, badee al oud satın aldım İstanbul esenyurtta mağazası da. Çoğunu sevmedim ancak orjinallerini de sevmezdim zaten denemek için almıştım. Kalite olarak iyiler doldurma parfüm fiyatı nerdeyse. Uygun parfümleri rasgele alıp deniyorum arada, afnan 9pm ve rasasi hawastan çok memnun kalmıştım. French avenue lattafaya göre daha kaliteli gibi. Yves rocherın bazı parfümleri de fiyatına göre iyiler ama kalıcılık pek beklememek lazım. Lazım olursa diye burda bulunsun hangisi neyin muadili merak edenler içinSafi paşa sitesine göz gezdiriyorum. Aqua di Gio profondo muadili olan lattafa Liam blue shine dikkatimi çekti. 1350tl nedense diğer muadil parfümcülere göre daha değerlendirilebilir gibi düşündürdü. Genel anlamda lattafa armaf beğeni toplayan muadil üreticiler gibi görüyorum. Sizin buradan alışveriş deneyiminiz nasıldı?
İstanbul eminönü yıldız parfümeriBana iyi bir muadil parfümcü önerisi verebilecek var mı?
Denediklerime/sahip olduklarıma (şişeli veya dekant) bir iki yorum bırakayım.Ufak değişiklikler yaptım ama al tuşuna bastım artık, dönüşü yoktur.Daha önce hiç klon koklamamıştım, heyecanlıyım.
Ekli dosyayı görüntüle 39772
Var. Özellikle maserasyon sonrası baya iyi oluyor. Çok severek kullanıyorum kışınFrench avenue royal blend deneyen var mı?
Nereden aldınız acaba?Var. Özellikle maserasyon sonrası baya iyi oluyor. Çok severek kullanıyorum kışın
İnstagram: babilfragrance, wisharabian, mepsdekant. Bunlara sorun hangisi uygunsa alabilirsinizNereden aldınız acaba?
Jeremy de bu yaşta pudra şekeriyle bitirdi kendini.Ekli dosyayı görüntüle 39835
Yok 1 milyon. Merak edip iki parfüm arattım diye sosyal medyanın en kolpacı influencer grubu ile yüz göz oluyorum kaç zamandır. Sadece Jeremy'yi tanıdığım o güzel zamanlara geri dönmek istiyorum.
Buralardan alışveriş yaptınız mı acaba? nerdeyse hiç yorum bulamadım.İnstagram: babilfragrance, wisharabian, mepsdekant. Bunlara sorun hangisi uygunsa alabilirsiniz
Hocam babilden alabilirsiniz ben alışveriş yaptım güvenilirBuralardan alışveriş yaptınız mı acaba? nerdeyse hiç yorum bulamadım.
Satıcı Boynerin kendisiyse sorun olmazGenelde sephora’dan parfümlerimi alıyorum ama kasım indirimde boyner çok ciddi indirim yapmış yaklaşık %35 civarı. Alışveriş yapan oldu mu? Orijinallik konusunda bir sorun yaşar mıyım?