• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Parfüm - Fragrance

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boyner'den online parfüm alışverişlerinize çeşit çeşit tester yerine bir adet lokum hediyesi geliyor.
Evet, yanlış okumadınız 1 adet lokum.

Arkadaşlar JPG Paradise Garden kullanan varsa yorumlarını merak etmekteyim. Eskiden yine JPG’nin Kokorico adlı bir parfümü vardı. Hayatımın kokusu diyeceğim bir parfüm. Herkes de çok bilmez. Kaldırdılar güzelim parfümü piyasadan. İncir ve kakao notası vardı içinde, Paradise Garden’da da incir ve hindistan cevizi var. Acaba nasıldır?

eksisozluk'te boyner'in sahte ya da 'eski' parfum sattigi ile iliskili baslik ve tuketici hakem heyeti karari icerikli paylasimlar var, ben de indirimden alacaktik ancak vazgectim.
Bu ikilemi geçen hafta ben de yaşadım. Gidip parfümü mağazadan aldım ama orijinal sattıklarını düşünüyorum. Daha önce aynı parfümü birçok kez Sephora’dan alıp kullandım, bu kez Boyner’den aldım. Şişe, koku ve atomizer açısından hiçbir fark göremedim.

Ben Bottled Absolu satın aldım, eski tarihli olma ihtimali mümkün değil 2024 de üretilmeye başladı.
Belki bazı ürünlerde yapıyor olabilirler.

Arkadaşlar JPG Paradise Garden kullanan varsa yorumlarını merak etmekteyim. Eskiden yine JPG’nin Kokorico adlı bir parfümü vardı. Hayatımın kokusu diyeceğim bir parfüm. Herkes de çok bilmez. Kaldırdılar güzelim parfümü piyasadan. İncir ve kakao notası vardı içinde, Paradise Garden’da da incir ve hindistan cevizi var. Acaba nasıldır?
Ben 10ml dekant olarak alıp kullanmıştım, paradise garden da hindistan cevizi daha soft yumuşak bir hissiyatta kullanılmış. Bol yeşillik kokuyor çok kalıcı yayılımıda yüksekti. Bana biraz genç işi geldi 35 yaş üstü için pek uygun olmadığını düşünüyorum.

@Orkun06 hocam selamlar, sizin tavsiyeniz olan Burberry Hero Intens’i, Boyner’den aldım. Ofis ortamında kullanmaya çok müsait kalıcılığı da çok yüksek bir parfümmüş. @arfaltn beyin aksine, Boyner birer adet minik boy Armani ve Yves Saint parfüm hediye etti. Bir de ayakkabı ayakkabı bağcığı 😃

Hugo Boss Absolu’u daha uygun fiyata geldiği için Boyner’in, pazarama mağazasından sipariş verdim. Henüz ulaşmadı eminim o da çok iyidir.

Esasen Chanel Blue almak istiyordum ama hem görece yüksek fiyatı hem de Duty Free’de uygun fiyata bulabilirim ümidiyle şimdilik almadım. Not aldığım diğer parfümler ise Gucci Oud Intense ve Creed Aventus (bu parfümden beklediğimi bulamadım, ikinci bir şans daha vereceğim).

@Orkun06 hocam selamlar, sizin tavsiyeniz olan Burberry Hero Intens’i, Boyner’den aldım. Ofis ortamında kullanmaya çok müsait kalıcılığı da çok yüksek bir parfümmüş. @arfaltn beyin aksine, Boyner birer adet minik boy Armani ve Yves Saint parfüm hediye etti. Bir de ayakkabı ayakkabı bağcığı 😃

Hugo Boss Absolu’u daha uygun fiyata geldiği için Boyner’in, pazarama mağazasından sipariş verdim. Henüz ulaşmadı eminim o da çok iyidir.

Esasen Chanel Blue almak istiyordum ama hem görece yüksek fiyatı hem de Duty Free’de uygun fiyata bulabilirim ümidiyle şimdilik almadım. Not aldığım diğer parfümler ise Gucci Oud Intense ve Creed Aventus (bu parfümden beklediğimi bulamadım, ikinci bir şans daha vereceğim).
online siparişte dıpdızlak gönderiyorlar ürünleri :) ofiste kendimi iyi hissetmek istediğimde jo malone london'dan hinoki & cedarwood kullanıyorum arada, onu da bi' deneyebilirsiniz.

Selamlar, beğenmenize sevdim güzel günlerde kullanın. Gucci Oud İntense benimde merak ettiğim bir koku ama Creed Aventus evet güzel koku ama çok sıradanlaştı diye düşünüyorum çok fazla kullanan var. Hugo Boss Absolu geldiğinde aynı şekilde beğeneceğinize eminim, 3-4 fıs yeterli oluyor bu arada fazla sıkarsanız ağır gelebilir bunuda dip not olarak belirteyim ☺️

Kış: Gucci Oud Intense ve Jo Malone Hinoki & Cedarwood.

İlkbahar: Montblanc Explorer

Yaz: Acqua di gio profondo ve Le sel dissey

Sonbahar: Badboy Elixir ve Issey Miyake Wood Wood

Not: Her mevsim için 1 parfüme
inme planım var.
Badboy Elixir ve Wood Wood bittiğinde tekrar almam.

Ekli dosyalar

• IMG_1587.jpeg
    IMG_1587.jpeg
    138.1 KB · Görüntüleme: 74
Kış Afnan 9 PM Rebel
İlkbahar Louis Vuitton L'Immensite
Yaz Louis Vuitton Imagination

Farklı şeylere yönelmek istiyorum bunlar bitince. Rebel bitti gerçi. Rebel.. Lo sientooo

beymen’den hediye cekim var parfum alacaklara ucreti mukabilinde verebilirim.

cek 2199 tl
1750 tl yeterli.

karti kendi hesabindan promosyon kodu gibi girerek kullanabilirsiniz.

kışın calvin klein euphoria intense ve davidoff game
bahar/yaz armani code
yaz hugo boss

elimdeki suanki guncel parfümler bunlardır.

Bazı parfümler dışında, Ben yaz kış çok ayırt etmiyorum o günkü ruh halime göre sıkıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_9260.jpeg
    IMG_9260.jpeg
    342.8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Kışın ne kullandınız, baharda ne kullanıyorsunuz, yazın ne kullanacaksınız?

Kış:
Maison Martin Margiela - Jazz Club
Amouage - Outlands, Lustre
Kilian - Straight to Heaven
Essential Parfums - Bois Imperial
Tom Ford - Tobacco Vanille

Bahar:
Ormonde Jayne - Montabaco Intensivo
Nishane - Hacivat
Initio - Rehab
Creed - Aventus, Green Irish Tweed

Yaz: