• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Parfüm - Fragrance

İnstagram: babilfragrance, wisharabian, mepsdekant. Bunlara sorun hangisi uygunsa alabilirsiniz

Hocam bu yerler güvenli ama orijinal ürün mü satıyorlar. Biraz uzağım açıkçası.

Ayrıca bir sorumda olsun, profil fotoğrafınızdaki Aventus’u duty freeden büyük beklenti ile almıştım. Ancak kalıcılık ve fark yaratıcılık açısından beklentilim çok gerisinde kaldı. Anladığım kadarıyla -profil fotoğrafınıza istinaden- siz bu parfümü beğeniyorsunuz, Creed’den ziyade diğer Lisbon vb diğer parfümleri daha mı ön planda?
Teşekkürler.

Satıcı Boyner olduğundan orijinallik sorunu olmaz. Ayrıca Beymen’de benzer oranda indirim yapmış oraya da bakabilirsiniz.
Beymeni sonradan gördüm 🥲 boyner de mağazasında da aynı fiyatlar geçerliydi Hugo Boss Absolu aldım, kışın benim favori kokum hem yayılımı çok yüksek hemde niş parfüm kalitesinde sayılır.

Beymeni sonradan gördüm 🥲 boyner de mağazasında da aynı fiyatlar geçerliydi Hugo Boss Absolu aldım, kışın benim favori kokum hem yayılımı çok yüksek hemde niş parfüm kalitesinde sayılır.
Bottled absolu ise dediğiniz tam bir f/p parfümü. gerçekten şaşırtıcı bir kalitesi var, designerlardan beklenmeyecek derecede iyi.

Güzel günlerde kullanın hocam 😊, ofiste kullanmak üzere Chanel Bleu De Chanel almayı planlıyorum. En uygun Beymen’de satılıyor. Sizin aldığınız parfümü de merak ettim mağazada deneyeceğim.

Bottled absolu ise dediğiniz tam bir f/p parfümü. gerçekten şaşırtıcı bir kalitesi var, designerlardan beklenmeyecek derecede iyi.
Evet kesinlikle, inanılmaz kalıcı kokladıkça koklayası geliyor insanın. Tam sonbahar-kış parfümü. Fiyatıda şu an çok indirimde 100ml şişesi 4190₺

Güzel günlerde kullanın hocam 😊, ofiste kullanmak üzere Chanel Bleu De Chanel almayı planlıyorum. En uygun Beymen’de satılıyor. Sizin aldığınız parfümü de merak ettim mağazada deneyeceğim.
Teşekkür ederim, deneyin mutlaka 🤌🏼
Blue De Chanel çok sevdiğim bir koku, ofiste takım elbise giyiyorsanız Burberry Hero’da deneyebilirsiniz.

Evet kesinlikle, inanılmaz kalıcı kokladıkça koklayası geliyor insanın. Tam sonbahar-kış parfümü. Fiyatıda şu an çok indirimde 100ml şişesi 4190₺
Boyner indirimi şu an gerçekten çok iyi. Beymen'de ise yüksek indirimli ürünlerin önemli bir kısmı başka bir satıcıdan gönderiliyor. Artık Beymen de pazaryeri oldu, ona bi' dikkat etmek lazım. Ben de uzun zamandır aklımda olan Gucci Oud Intense aldım :)

Nokta kozmetiğin 50. yıl indiriminden kaptım ben de yaşlı kurt Geoffrey Beene - Bowling Green'i.
Insta sayfalarında var bu %50 paylaşımı. Webde yok.

20251110_104843-jpg.37746

1762766043392-png.37748

Boyner indirimi şu an gerçekten çok iyi. Beymen'de ise yüksek indirimli ürünlerin önemli bir kısmı başka bir satıcıdan gönderiliyor. Artık Beymen de pazaryeri oldu, ona bi' dikkat etmek lazım. Ben de uzun zamandır aklımda olan Gucci Oud Intense aldım :)
Güzel günlerde kullanın 🙏🏻 Beymen’in mağazasında sitesiyle aynı fiyat değildi parfümler demek ki bu yüzdenmiş 🧐

Teşekkür ederim, deneyin mutlaka 🤌🏼
Blue De Chanel çok sevdiğim bir koku, ofiste takım elbise giyiyorsanız Burberry Hero’da deneyebilirsiniz.

Burberry Hero’yu not aldım tam olarak takım elbiseli bir ofis ortamında çalışıyorum. Şu an için ofiste kullanmak üzere , Chanel Blue ve Burberry Hero öne çıkan parfümler oldu. Burberry bir miktar daha uygun olduğu için büyük ihtimal onu tercih edeceğim. Ayrıca bunun yanında Hugo Boss Absolu (50 ml) almayı planlıyorum. İkisinin fiyatı Chanel Blue ile hemen hemen aynı.

ayrıca şunu farkettim Boyner, Amazon’da da satış yapıyor ve buradaki fiyatlar kendi sitesinden yaklaşık 300-400 TL daha uygun.

Burberry Hero Parfum İntense yazan, koyu renkli şişeli olanı. Çok güzel bir koku aynı zamanda kıyafette 3 gün kalıyor koku çok kalıcı.

Açıkcası sitedeki bilgiye göre edp dedim, bilgi kısmında öyle yazıyordu. Peki hangileri edp 50ml acaba? Ya da hangisini almak daha mantıklı sizce?

o iş biraz farklı. parfüm konsantrasyonunun artması demek her zaman yüksek yayılım demek değil. benim %40 konsantrasyonlu parfümüm %21 olanına göre daha az yayılıyor mesela.

Bazen de aynı parfümün konsantrasyonunu yükseltmek kokuları çok başka bir hale getirebiliyor. Bkz: rebul İstanbul.

Özetle; deneyin, denemeden almanızı tavsiye etmem.

Şu aralar şu iki kokuya yükseliyorum

The Merchant of Venice - Aktarda kırmızı tablet şeklinde atom çayı gibi kokuyor tatlı biraz da baharatlı
Xerjoff Lira - Eti topkek meyveli
Merchant'ın hangisi. Lira çok güzel bir parfüm ama kullanan erkek görmedim hiç.

Geri