Merhaba. Facebook'ta playstation türkiye gibi hesaplar var. Orada referanslı satıcılar bulabilirsin.Sevgili arkadaşlar bu DualSense kontrolcüsünü güncel olarak nereden alabiliriz bilen var mı?
Güvenilir daha önce alışveriş yaptığınız bir satıcı önerebilirseniz makbule geçer.
Gelmişken yazayım, bu ara "Lies of P"yi bitirdim. NG+'a başladım.
Müziklerinden, atmosferine; hikayesinden, mekaniklerine herşeyine bayıldığım bir oyun oldu.
Yakın zamanda NG+ bitti. İnce ince işlenen ayrıntıları ile 9.4 gibi bir puan verdim kendimce. Zevkten dört köşe oynadım oyunu. 24 yıldır oyun oynarım, net şaşırmalarımdan biri oldu. Bu kadar ustaca işlenen senaryo ayrıntıları ile karşılaşmayı beklemiyordum.Sevgili arkadaşlar bu DualSense kontrolcüsünü güncel olarak nereden alabiliriz bilen var mı?
Güvenilir daha önce alışveriş yaptığınız bir satıcı önerebilirseniz makbule geçer.
Gelmişken yazayım, bu ara "Lies of P"yi bitirdim. NG+'a başladım.
Müziklerinden, atmosferine; hikayesinden, mekaniklerine herşeyine bayıldığım bir oyun oldu.
Bu oyun deli etti beni. Sürekli kayıtlarla ilgili sorun yaşadım, en sonunda 2 saatlik ilerlememi silince sinirlenip sildim gittiOndan sonra da Jedi Survivor' ı bitirdim. Eh, ayıp olmasın diye 8.2 falan. Dümdüz bir senaryo, tüm olayları son 2 saate sıkıştırmışlar gibi.![]()
Hocam 37 saat oynamışım. Yani şöyle, senaryo fena bir yere bağlamadı ama aman aman bir kaybınız yok.Bu oyun deli etti beni. Sürekli kayıtlarla ilgili sorun yaşadım, en sonunda 2 saatlik ilerlememi silince sinirlenip sildim gitti
Oyunla ilgili olmayabilir bu sorun ama yine de delirtmişti beni.
Bulmacalar yüzünden bu oyunu bırakmıştım...Hellblade: Senua's Sacrifice
Oyy, tartışmasız sanat eseri yapmışlar. Hikaye, atmosfer, sesler, müzikler, psikolojik derinlik, aman aman.
Bulmacalar bir garip geldi ilk başta ama ona da alışılır sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 29309
Müthiş oyun, bulmacalara da alışılıyor. Mayısta ikincisi gelecek nasipse, onu bekliyoruz.Bulmacalar yüzünden bu oyunu bırakmıştım...
tanrılar mı kızdı hop bi panayır hop bi eğlenceTam bir boomer olarak dönüp dönüp caesar 3 ve pharaoh oynuyorum. Gerçi oğlandan sonra çok oynuyorum da denemez sanırım. Bir de yeniden Diablo 2 oynamak istiyorum, kısmet artık oğlan kreşe başlıyor önümüzdeki ay. Var bir hayalimiz =)
Jump scare vs var mı yoksa genel gerilim üzerine mi korku faktörü. Evren çok iyi gözüküyor.Observer: System Redux
Bayağı iyi. Cyberpunk, distopik, karanlık, atmosferik. Unreal Engine iyi kullanılmış.![]()
Genel gerilim üzerine. Oyunun dünyası fazla kirli. Bağırsak gibi kablolar falan, tam kötücül cyberpunk kafası. Ana karakterin kafası da habire gidip geliyor. Ağır noir elementleri var. Gerilim sağlam. Arada sırada birden güvercinler havalanınca falan hafif jump scare etkisi yapıyor gerilimden ötürü.Jump scare vs var mı yoksa genel gerilim üzerine mi korku faktörü. Evren çok iyi gözüküyor.