• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

monitörde mi oynuyorsunuz? ne oynamayı düşünüyorsunuz? haftada ne kadar vaktinizi harcıyorsunuz?oyun sizin için ne kadar önemli? şu an için sadece ps5'e özel oyun pek yok. bir iki yıl içinde de gerçekten ps5 aldıracak oyun duyurusu bile yok. Bir kaç gün önce playstation lansmanı vardı doğru düzgün bir şey duyurmadırlar. Bence çok değmez. Eğer oyun hayatınızda önemli bir yere sahip değilse...
Oğlum ve ben hemen hergün oynuyoruz. Salonumda 46 inç full led Toshiba'm var. 1080 p ama değiştirmeye de kıyamıyorum. 2006'nın en iyi televizyonuydu. Oyun olarak GOW , Ass. Creed tarzı oyunları oynuyorum. Oğlum da Fifa'cı.

Fps ağırlıklı olmak üzere hikaye modlu devam :) rdr2 play station bitti. Pc de bifaha başladım😅

Mad Max oynuyorum.
Şaşırtıcı derecede iyi bir oyun. Yeni oyunları aratmıyor, sardı.

Oğlum ve ben hemen hergün oynuyoruz. Salonumda 46 inç full led Toshiba'm var. 1080 p ama değiştirmeye de kıyamıyorum. 2006'nın en iyi televizyonuydu. Oyun olarak GOW , Ass. Creed tarzı oyunları oynuyorum. Oğlum da Fifa'cı.
eğer pslus kütüphanesini bitirdiyseniz ps5 alın, yok orayı bitirmediyseniz ps4 pro alıp orayı güzelce bir bitirin. O tv için de ps5'e gerek yok. PS4 pro da gayet çalıştırır..

eğer pslus kütüphanesini bitirdiyseniz ps5 alın, yok orayı bitirmediyseniz ps4 pro alıp orayı güzelce bir bitirin. O tv için de ps5'e gerek yok. PS4 pro da gayet çalıştırır..

Psplus kütüphanesinde neler var? Ücretsiz oyunları mı kastediyorsunuz? Paralı üyeliğim yok bu arada.

Psplus kütüphanesinde neler var? Ücretsiz oyunları mı kastediyorsunuz? Paralı üyeliğim yok bu arada.
playstation'ın efsane olmuş tüm oyunları var, bu sisteme yeni geçiyorsanız mutlaka alın...

PC de flight simulator oynarım çıktığından beri, fakat artık Xbox almak istiyorum, ayrıca Tren oyunları da severim, Xbox Series X düşünüyorum, tecrübeli arkadaşlar ne düşünür bu konuda, selamlar saygılar

Lotr: Return to Moria önerilir. Hikaye modunda çevrimiçi olarak bir arkadaşla bayadır oynuyoruz hala da bitiremedik👌🏻

PC de flight simulator oynarım çıktığından beri, fakat artık Xbox almak istiyorum, ayrıca Tren oyunları da severim, Xbox Series X düşünüyorum, tecrübeli arkadaşlar ne düşünür bu konuda, selamlar saygılar
Xbox series x çok güzel konsol, bütçe uygunsa tavsiye ederim. Ben de series s var ondan da çok memnunum daha düşük bütçe için iyi seçenek :)

Xbox series x çok güzel konsol, bütçe uygunsa tavsiye ederim. Ben de series s var ondan da çok memnunum daha düşük bütçe için iyi seçenek :)
Yakın bir zamanda Playstation dahil ara konsol jenerasyonu gelecek. Ben olsam eskimiş bir makine almaktansa ve Xbox Series X Pro, Plus, Super veya artık adını ne koyacaklarsa onu beklerdim. Phil Spencer'ın açıklamalarına göre direkt yeni jenerasyon da olabilir, çünkü söylediklerine göre şu an bir makine yapmaktalar ve arada çok uçurum olacakmış.

Tabii şimdi alırım, yeni eski benim için fark etmez ya da yenisi çıkınca onu okutur diğerine geçerim de diyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Seçimden sonra döviz patlama yapacak deniyor, şu an bankalar 20-30 bin TL faizsiz 6 aylık taksitli nakit avans veriyor yeni müşterilerine, fırsat bu fırsat deyip bundan yararlanıp alıyım diyorum bir series X, beklemek çok zor 🙈

Seçimden sonra döviz patlama yapacak deniyor, şu an bankalar 20-30 bin TL faizsiz 6 aylık taksitli nakit avans veriyor yeni müşterilerine, fırsat bu fırsat deyip bundan yararlanıp alıyım diyorum bir series X, beklemek çok zor 🙈
Doğru diyorsunuz, döviz uçacak. Ya dediğiniz gibi yapabilirsiniz ya da nakit avans ile dolar alıp bekleyebilirsiniz.

Geri