Shadow Warrior aklımda dursun, teşekkürler.Bende de var başlayamadım bir türlü, shadow warrior da değişik bir kafa ona da bakabilirsin. Doom ile high on life arası, mizah da var bol bol, 2’yi oynayıp bitirmiştim, zevk de almıştım 3’e başlayamadım hala…
Sekiroda deflect mantığını oturtursan kolaylarsın, ben 1 senede oturtamadımShadow Warrior aklımda dursun, teşekkürler.
Ben bu ara souls oyunlarına merak sardım biraz. Tasarımları falan çok dikkatimi çekmeye başladı. Henüz acemiyken birkaç soru sorayım ortaya, belki bilip cevap veren çıkar. Şu an Lies of P oynuyorum mesela. Tamam, çok başarılı vesaire ama; zorluk/eğlence oranında zorluk kısmı ağır basıyor. Bir yerden sonra oyunun beni yorduğunu hissediyorum. Bu oranın daha makul olduğu souls oyunları var mı? Elimin altında Elden Ring ve Sekiro var mesela. Bu oyunların zorluk-eğlence oranı Lies of P'ye göre nasıldır?
EyvallahSekiroda deflect mantığını oturtursan kolaylarsın, ben 1 senede oturtamadımeldenring ile benzer diye okudum. Benim uzaktan bakıp gıpta ettiğim oyunlar bunlar. Kolsuzsan uğraşma ama yok ebn böbrek taşı düşürdüm alışkınım filan diyorsan dene bence
![]()
Bu aralar neredeyse her yerde palworld var. Crossplay gelirse toplanalım da beraber oynayalım hepimiz.palworld e sardım şu an için çok bağımlılık yapacak gibi duruyor.
ben de pc gamepass üyeliği var onda varmış iyi olduBu aralar neredeyse her yerde palworld var. Crossplay gelirse toplanalım da beraber oynayalım hepimiz.
Gamepass çok kişide var da herkes PC kullanmıyor. Palworld oynayanlar idlerini yazıversin de birbirimizi ekleyelim, crossplay geliyormuş, eve geçince yüklerim oyunu nasipse.ben de pc gamepass üyeliği var onda varmış iyi oldu![]()