• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Oğlan doğmadan önce Apex oynardim 2 senedir bilgisayarı açabilirsem dua ediyorum 🥲 mesaj sınırı doldurmaca road to seyircilikten katılımcılığa, güzel uygulama oldu😁

Bende de var başlayamadım bir türlü, shadow warrior da değişik bir kafa ona da bakabilirsin. Doom ile high on life arası, mizah da var bol bol, 2’yi oynayıp bitirmiştim, zevk de almıştım 3’e başlayamadım hala…
Shadow Warrior aklımda dursun, teşekkürler. 👍🏻
Ben bu ara souls oyunlarına merak sardım biraz. Tasarımları falan çok dikkatimi çekmeye başladı. Henüz acemiyken birkaç soru sorayım ortaya, belki bilip cevap veren çıkar. Şu an Lies of P oynuyorum mesela. Tamam, çok başarılı vesaire ama; zorluk/eğlence oranında zorluk kısmı ağır basıyor. Bir yerden sonra oyunun beni yorduğunu hissediyorum. Bu oranın daha makul olduğu souls oyunları var mı? Elimin altında Elden Ring ve Sekiro var mesela. Bu oyunların zorluk-eğlence oranı Lies of P'ye göre nasıldır?

Shadow Warrior aklımda dursun, teşekkürler. 👍🏻
Ben bu ara souls oyunlarına merak sardım biraz. Tasarımları falan çok dikkatimi çekmeye başladı. Henüz acemiyken birkaç soru sorayım ortaya, belki bilip cevap veren çıkar. Şu an Lies of P oynuyorum mesela. Tamam, çok başarılı vesaire ama; zorluk/eğlence oranında zorluk kısmı ağır basıyor. Bir yerden sonra oyunun beni yorduğunu hissediyorum. Bu oranın daha makul olduğu souls oyunları var mı? Elimin altında Elden Ring ve Sekiro var mesela. Bu oyunların zorluk-eğlence oranı Lies of P'ye göre nasıldır?
Sekiroda deflect mantığını oturtursan kolaylarsın, ben 1 senede oturtamadım :D eldenring ile benzer diye okudum. Benim uzaktan bakıp gıpta ettiğim oyunlar bunlar. Kolsuzsan uğraşma ama yok ebn böbrek taşı düşürdüm alışkınım filan diyorsan dene bence:D

Sekiroda deflect mantığını oturtursan kolaylarsın, ben 1 senede oturtamadım :D eldenring ile benzer diye okudum. Benim uzaktan bakıp gıpta ettiğim oyunlar bunlar. Kolsuzsan uğraşma ama yok ebn böbrek taşı düşürdüm alışkınım filan diyorsan dene bence:D
Eyvallah 😀
Elden Ring'e başladım. Daha insancılmış. Zorluk-eğlence oranı daha makul. Internette gezindim biraz, Lies of P için "bütün souls oyunlarından daha zor" yazan bir sürü insana denk geldim. Bundan Elden Ring'e geçince daha kolay geldi demek.
Kolsuzluk yok da şükür; bir oyuna o kadar efor sarf edince keyif alamıyorum ben. 😀 Online oyunları falan bıraktım on sene önce bu yüzden.
Souls tarzı çok çekici geliyor şu an, zor mor, ama tasarımlar fazla iyi. 🤷🏼‍♂️

Dead Space Remake bitti demin. Gerim gerim gerildim ya bitirene kadar.

Baldurs gate 3, Bard olarak şuan bitmiş bulunmakta. Müthişti şahaneydi, sırada druid olarak bitirmek sonrasında paladin olarak bitirmek var

ben de pc gamepass üyeliği var onda varmış iyi oldu :)
Gamepass çok kişide var da herkes PC kullanmıyor. Palworld oynayanlar idlerini yazıversin de birbirimizi ekleyelim, crossplay geliyormuş, eve geçince yüklerim oyunu nasipse.

ara ara Gran Turismo Sport.
yakında dualsense yerine direksiyona geçerek nasıl olduğunu tecrübe etmeye çalışacağım

Scum.. Geçenlerde oyuna güncelleme gelip wipe landı ama seviyoruz bırakamıyoruz :)

Ps4 ve Ps5 kullanan arkadaslara bir sorum var. Şuan ps4 proyu hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Ama telefonlarda olduğu gibi yavaştan miladını dolduruyor sanki. Çünkü yeni çıkacak oyunları bundan sonra muhtemelen desteklemeyecek. Acaba ps5'e geçsem mi? 10-12 bin lira ödemeye değer mi?

Geri