• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Genel gerilim üzerine. Oyunun dünyası fazla kirli. Bağırsak gibi kablolar falan, tam kötücül cyberpunk kafası. Ana karakterin kafası da habire gidip geliyor. Ağır noir elementleri var. Gerilim sağlam. Arada sırada birden güvercinler havalanınca falan hafif jump scare etkisi yapıyor gerilimden ötürü.
Noir+Cyberpunk sattı bana oyunu. 130 nabızla oynayabilirim umarım 🙃

1724352276077.png

Az kalsın 15 dolara alıyordum. Epicte 50 liraymış şu an.

Ben de "3ü bir arada" gibi bi' paketi 40 lira civarına almıştım, içinden çıkmıştı Observer.

Noir+Bilimkurgu türünde sırada "Nobody Wants To Die" var. İndirime girdiği gibi almayı düşünüyorum, bakalım.

Burayı okuyup oyun önerisi almam lazım :) oyun oynamaya 10 yıl ara vermiştim. Geçen sene ps5 aldım. Spiderman ile başladım heyecansız geldi yarıda bıraktım. Witcher 3 ile devam ettim başlarda çok beğendim ama bazı görevler insana kafayı yediriyor buglar var, yine de güzel ama hafiften tekrara bağladı. Batman in son oyununa başladım o da Spiderman dinamiklerine çok yakın geldi bıraktım. Bu arada futbol oyunları ve cod tarzı silahlı oyunları sevmiyorum, lordlu kılıçlı oyunlar daha çok hitap ediyor. Önerilerinize açığım :)

Oynama sıklığı haftada 3-4 saat.

Burayı okuyup oyun önerisi almam lazım :) oyun oynamaya 10 yıl ara vermiştim. Geçen sene ps5 aldım. Spiderman ile başladım heyecansız geldi yarıda bıraktım. Witcher 3 ile devam ettim başlarda çok beğendim ama bazı görevler insana kafayı yediriyor buglar var, yine de güzel ama hafiften tekrara bağladı. Batman in son oyununa başladım o da Spiderman dinamiklerine çok yakın geldi bıraktım. Bu arada futbol oyunları ve cod tarzı silahlı oyunları sevmiyorum, lordlu kılıçlı oyunlar daha çok hitap ediyor. Önerilerinize açığım :)

Birazıcık zor gelebilir ama dark souls serisine ve sekiro tam sizlik olabilir. Zaten namları olan oyunlar ama alışınca da yağ gibi akıyor ve hiç sıkmıyor bence

Hocam size kesinlikle souls oyunlari önerirdim ama haftada 3-4 saat ile soulslar kafayı yedirir size. İlginizi çeker mi bilmiyorum ama çalıştığım için ben de oyunlara çok vakit ayıramadığımdan hikaye tabanlı oyunlara yöneldim. Last of us, Detroit become human, uncharted verebileceğim örnekler arasında. Dediğiniz gibi lordlu oyunlar genelde souls oyunları oluyor fakat soulslar başından kalabileceğiniz tarzda bir tür değil. Vakit ayırabilirseniz dark souls, elden ring, sekiro başyapıt oyunlar. Hem aksiyon olsun hem de çok uzun surmesin diyorsanız God of War'a da bakabilirsiniz.

Şu sıralar hikayeli Elden Ring oynuyorum, onun da yanında online olarak Hearthstone. Elden Ringe pek vakit ayıramadım çalıştığım için işin yorgunluğuyla insan oyuna dalamıyor ama günde 1-2 el Hearthstone atmak iyi geliyor bayağı, tam stres attırıcı.

Hocam size kesinlikle souls oyunlari önerirdim ama haftada 3-4 saat ile soulslar kafayı yedirir size. İlginizi çeker mi bilmiyorum ama çalıştığım için ben de oyunlara çok vakit ayıramadığımdan hikaye tabanlı oyunlara yöneldim. Last of us, Detroit become human, uncharted verebileceğim örnekler arasında. Dediğiniz gibi lordlu oyunlar genelde souls oyunları oluyor fakat soulslar başından kalabileceğiniz tarzda bir tür değil. Vakit ayırabilirseniz dark souls, elden ring, sekiro başyapıt oyunlar. Hem aksiyon olsun hem de çok uzun surmesin diyorsanız God of War'a da bakabilirsiniz.
God of war da yine basit geldi “döve döve ilerliyorsun” gibi, kendimi bi süre sonra bot gibi hissediyorum. :) . Oyun oynama alışkanlığım olmadığı için de olabilir yine de en beğendiğim şu ana kadar Witcher 3 oldu. Souls a da bakmaya çalışacağım

God of war da yine basit geldi “döve döve ilerliyorsun” gibi, kendimi bi süre sonra bot gibi hissediyorum. :) . Oyun oynama alışkanlığım olmadığı için de olabilir yine de en beğendiğim şu ana kadar Witcher 3 oldu. Souls a da bakmaya çalışacağım
Hocam soulslar size göre fakat oynanış süresini umursamam diyorsanız Red Dead Redemption 2'ye de bakmanızı tavsiye ederim.

Direkt Baldurs Gate 3 başla

Şu an PS4'te Chess Ultra oynuyorum. Şu ana kadar oynadığım satranç oyunları içerisinden, yapay zekası insana benzeyen en iyi satranç oyunu diyebilirim ♟️:)

download-chess-ultra-offer-8ocdk.jpgdownload-chess-ultra-offer-8ocdk2.jpg

Nobody Wants To Die oynuyorum. Öyle "noir etkileri var" denebilecek bir şey değil. Safkan noir bu. Ama gelecekte geçiyor. Cyberpunk, steampunk gibi distopik ekollerin yanına yeni bir distopik ekol getirmiş olabilirler. Acayip.

What Remains of Edith Finch.
Güzeldi gayet.

Red Dead Redemption 2 ve Hogwarts Legacy beraber gidiyor. Baldurs gate'e çok özeniyorum ama çok vakit alır diye giremiyorum 🙂

Impostor Factory ve Cat Quest bitirdim. Behind the Frame oynarken uykum gelmiş, bayılmışım. Pentiment ve Cats and the Other Lives yükledim, başlayacağım bir ara.

Cat Quest çok güzel oyun bu arada tavsiye ederim.

@emrekocakurt pentiment'i yarısına kadar oynayıp silmiştim. klasik tiyatro gibi oyun.

20 gün önce Tomb Raider Legend'la başlayıp son 6 oyunu arka arkaya oynayıp Netflix'teki yeni diziyi de izledim. Lara Croft rüyama giriyordu en son.

Geri