• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

warcraft 3'e düştüm yine. Bir süredir hiçbir oyun sarmıyor, yaşlandım mı yoksa derken bu oyunda sabahlama motivasyonu hissediyorum. Ben yaşlanmamışım, oyunlar bozmuş sanırım.

Eve Online batağındayım. Evrenin bir ucundan diğerine taşındık liderlerimiz uygun gördü diye. Taşınınca yeni evini garipser gibiyim...

Satranç oynuyorum. Açılış tercihlerim ratingleri umursamadan beyazda Ruy Lopez, siyahta Sicilya.

Zaten bu ara biraz can sıkıcı classlar arası dengeyi kuramadılar 2-3 class diğerlerine göre çok baskın oldu herkes meta karakter oynuyor
PvE tarafinda Frost DK biraz nerf yedi sanirim. Fury warr yine buff yemis, onu gordum. Raid tarafinda enhancment shaman baya iyi gibi. gerisini pek bilmiyorum. M+ dungeon seviyorum diye ret pala actim ama yanda da pvp icin arms warr tutuyorum :D destlock'ta buff yemis. onla da casual oynarim artik ya. sey cok garip, pve tarafinda 2 rouge spec cok iyi olmasi beni cok sasirtiyor. birde expansion, patch fark etmek sizin en kotu A tier olan bir disc priest problemi var. pvp'de yetmiyor gibi pve'de de fenasal. hala daha dps'i en yuksek healer sanirim ki rest shaman diye bir gercek olmasina ragmen

Elden Ring'e düştük. 🤤
Screenshot_2024-11-13-21-41-26-08_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg

Şiir gibi oyun yapmışlar
GTA gibi oynuyorum oyunu şu an. Demircilik yapıyorum, çiçek topluyor ve simya yapıyorum, avcılık ve toplayıcılık yapıyorum, el işi göz nuru eşyalar üretiyorum... Böyle 1 sene oynanır oyun. Yolda ya da ormanda yürürken rastgele birine denk geliyorsun, değişik bir şeyler anlatıyor falan. Mekanikler çok ileri gitmese de içerik olarak geliştirmişler baya.

GTA gibi oynuyorum oyunu şu an. Demircilik yapıyorum, çiçek topluyor ve simya yapıyorum, avcılık ve toplayıcılık yapıyorum, el işi göz nuru eşyalar üretiyorum... Böyle 1 sene oynanır oyun. Yolda ya da ormanda yürürken rastgele birine denk geliyorsun, değişik bir şeyler anlatıyor falan. Mekanikler çok ileri gitmese de içerik olarak geliştirmişler baya.
Başta insanı sıkıyor birader sal artık oyun oynayalım dedirtiyor ama sinematiklere yılmadan devam edince iyi ki dayanmışım alt-f4 çekmemişim dedirtiyor :D

Son düzenleme:
tavsiyeye ihtiyacım var
en az 3 yıldır oyunlardan uzağım ve ps4ün tozunu sildim, bağladım.

benim de üzerimdeki tozu alması için oyun tavsiyesine ihtiyacım var.
seçmekte zorlandığım 5 oyun içinden hangisinden başlayacağımdan emin değilim

1- elden ring / daha önce souls oynamadım ama açık dünyası ve soulslara göre bi tık daha kolay olması hoşuma gitti
2- rdr2 / bu elimin altında var, yıllardır oynarım oynarım diye erteledim
3- last of us 2 / külliyata hakimim
4- gow ragnarok / külliyata hakikim
5- ghost of tsushima / çıktığından beri hevesliydim, açık dünya ve samuray severiz

Sizce hangisiyle başlarsam hevesim kursağımda kalmaz?

Last of us 2 derim. Hem akıcı sürükleyici öykü hem de elinizin pasını alacak kadar kolay. Elden Ring falan çok güzel de çok detaylı zor vs... RDR2 de olabilir ama çok uzun süren bir oyun, önce last of us aradan çıksın derim.

Geri