WoW retailde oynayan var mı?
aslinda yeni geri dondum ama cok ustune dusup, saatler harcamiyorum su sira
WoW retailde oynayan var mı?
Zaten bu ara biraz can sıkıcı classlar arası dengeyi kuramadılar 2-3 class diğerlerine göre çok baskın oldu herkes meta karakter oynuyoraslinda yeni geri dondum ama cok ustune dusup, saatler harcamiyorum su sira![]()
Lara Croft' un rüyamıza girmesinin tek yolu buysa ben okeyim20 gün önce Tomb Raider Legend'la başlayıp son 6 oyunu arka arkaya oynayıp Netflix'teki yeni diziyi de izledim. Lara Croft rüyama giriyordu en son.
Ayin gibi düşünülebilir 6 oyun + dizi. Önceki oyunları da oynayıp filmleri de izlerseniz belki kanlı canlı Lara Croft çıkıp gelebilir denemek lazım.Lara Croft' un rüyamıza girmesinin tek yolu buysa ben okeyim![]()
Baldurs gate oynamayarak çok şey kaybediyorsunuzRed Dead Redemption 2 ve Hogwarts Legacy beraber gidiyor. Baldurs gate'e çok özeniyorum ama çok vakit alır diye giremiyorum![]()
Yakın zamanda girişeceğimBaldurs gate oynamayarak çok şey kaybediyorsunuz![]()
PvE tarafinda Frost DK biraz nerf yedi sanirim. Fury warr yine buff yemis, onu gordum. Raid tarafinda enhancment shaman baya iyi gibi. gerisini pek bilmiyorum. M+ dungeon seviyorum diye ret pala actim ama yanda da pvp icin arms warr tutuyorumZaten bu ara biraz can sıkıcı classlar arası dengeyi kuramadılar 2-3 class diğerlerine göre çok baskın oldu herkes meta karakter oynuyor
Ben de indirdim elim gitmiyor ya, uzun sürecek diye aynı şekildeYakın zamanda girişeceğim![]()
Şiir gibi oyun yapmışlarKingdom Come II oynuyorum.
GTA gibi oynuyorum oyunu şu an. Demircilik yapıyorum, çiçek topluyor ve simya yapıyorum, avcılık ve toplayıcılık yapıyorum, el işi göz nuru eşyalar üretiyorum... Böyle 1 sene oynanır oyun. Yolda ya da ormanda yürürken rastgele birine denk geliyorsun, değişik bir şeyler anlatıyor falan. Mekanikler çok ileri gitmese de içerik olarak geliştirmişler baya.Şiir gibi oyun yapmışlar
Başta insanı sıkıyor birader sal artık oyun oynayalım dedirtiyor ama sinematiklere yılmadan devam edince iyi ki dayanmışım alt-f4 çekmemişim dedirtiyorGTA gibi oynuyorum oyunu şu an. Demircilik yapıyorum, çiçek topluyor ve simya yapıyorum, avcılık ve toplayıcılık yapıyorum, el işi göz nuru eşyalar üretiyorum... Böyle 1 sene oynanır oyun. Yolda ya da ormanda yürürken rastgele birine denk geliyorsun, değişik bir şeyler anlatıyor falan. Mekanikler çok ileri gitmese de içerik olarak geliştirmişler baya.