• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Game pass'te görünce Dead Island 2'ye başladım. Çok eğlenceliymiş. Komik zombi filmlerinden hoşlanırdım, oyunları da güzel oluyormuş.

Sevgili arkadaşlar bu DualSense kontrolcüsünü güncel olarak nereden alabiliriz bilen var mı?
Güvenilir daha önce alışveriş yaptığınız bir satıcı önerebilirseniz makbule geçer.

Gelmişken yazayım, bu ara "Lies of P"yi bitirdim. NG+'a başladım.
Müziklerinden, atmosferine; hikayesinden, mekaniklerine herşeyine bayıldığım bir oyun oldu.

Sevgili arkadaşlar bu DualSense kontrolcüsünü güncel olarak nereden alabiliriz bilen var mı?
Güvenilir daha önce alışveriş yaptığınız bir satıcı önerebilirseniz makbule geçer.

Müziklerinden, atmosferine; hikayesinden, mekaniklerine herşeyine bayıldığım bir oyun oldu.
Merhaba. Facebook'ta playstation türkiye gibi hesaplar var. Orada referanslı satıcılar bulabilirsin.

Yakın zamanda NG+ bitti. İnce ince işlenen ayrıntıları ile 9.4 gibi bir puan verdim kendimce. Zevkten dört köşe oynadım oyunu. 24 yıldır oyun oynarım, net şaşırmalarımdan biri oldu. Bu kadar ustaca işlenen senaryo ayrıntıları ile karşılaşmayı beklemiyordum.

Ondan sonra da Jedi Survivor' ı bitirdim. Eh, ayıp olmasın diye 8.2 falan. Dümdüz bir senaryo, tüm olayları son 2 saate sıkıştırmışlar gibi. :)

Ondan sonra da Jedi Survivor' ı bitirdim. Eh, ayıp olmasın diye 8.2 falan. Dümdüz bir senaryo, tüm olayları son 2 saate sıkıştırmışlar gibi. :)
Bu oyun deli etti beni. Sürekli kayıtlarla ilgili sorun yaşadım, en sonunda 2 saatlik ilerlememi silince sinirlenip sildim gitti (:
Oyunla ilgili olmayabilir bu sorun ama yine de delirtmişti beni.

Bulmacalar yüzünden bu oyunu bırakmıştım...
Müthiş oyun, bulmacalara da alışılıyor. Mayısta ikincisi gelecek nasipse, onu bekliyoruz.

Ben de Diablo 4'e başladım şimdi. Aylarca inat ettim "Kesin Game Pass'e gelir, satın almayacağım." diye. Geldi. 🤤

WoW retailde oynayan var mı?

Observer: System Redux

Bayağı iyi. Cyberpunk, distopik, karanlık, atmosferik. Unreal Engine iyi kullanılmış. 🤌🏻

Warframe'e başladım. Henüz 8. ustalık seviyesindeyim. Varsa oynayan eden ses ediversin. 🙃

Mount & Blade II Bannerlord başladım. Baya güzel beğendim.

Tam bir boomer olarak dönüp dönüp caesar 3 ve pharaoh oynuyorum. Gerçi oğlandan sonra çok oynuyorum da denemez sanırım. Bir de yeniden Diablo 2 oynamak istiyorum, kısmet artık oğlan kreşe başlıyor önümüzdeki ay. Var bir hayalimiz =)

Ben de herhalde 1,5 yıldır duran ama bir türlü başlamadığım DeathLoop a başladım. Nefis oyunmuş ne diye o kadar beklemişim anlamadım :)

Tam bir boomer olarak dönüp dönüp caesar 3 ve pharaoh oynuyorum. Gerçi oğlandan sonra çok oynuyorum da denemez sanırım. Bir de yeniden Diablo 2 oynamak istiyorum, kısmet artık oğlan kreşe başlıyor önümüzdeki ay. Var bir hayalimiz =)
tanrılar mı kızdı hop bi panayır hop bi eğlence 😅😅 arada açıp oynuyorum pharaoh

Cyberpunk DLC'sini bitirdim ve yine boşluklardayım. Çıktığından beri 4090 ile oynayayım diye bekledim ve sonuç inanılmaz iyi. Gerçekten Edgerunners'ın yazarları farklarını konuşturmuş. Aynı dizinin bittiği gibi boşluğa düşürdü beni.

Şimdi Age of Mythology'yi bekliyorum. Bekleyenler ya da RTS hayranları varsa retold da takılabiliriz.

Ayrıca Hades II'yi şimdilik bitirdim epey. Ama düşünenler beklesin bence full olarak çıkınca oynasın. Heyecanınız yarıda kesiliveriyor.
Observer: System Redux

Bayağı iyi. Cyberpunk, distopik, karanlık, atmosferik. Unreal Engine iyi kullanılmış. 🤌🏻
Jump scare vs var mı yoksa genel gerilim üzerine mi korku faktörü. Evren çok iyi gözüküyor.

Jump scare vs var mı yoksa genel gerilim üzerine mi korku faktörü. Evren çok iyi gözüküyor.
Genel gerilim üzerine. Oyunun dünyası fazla kirli. Bağırsak gibi kablolar falan, tam kötücül cyberpunk kafası. Ana karakterin kafası da habire gidip geliyor. Ağır noir elementleri var. Gerilim sağlam. Arada sırada birden güvercinler havalanınca falan hafif jump scare etkisi yapıyor gerilimden ötürü.

Geri