Ben baskı yaptırdım burda ama filtre kalita kullandığım için hiç kullanmadım bile gerek bile olmuyor3D baskı yaptırmadım daha önce. Kaliteli bir şey yaptırma imkânı varsa iptal edebilirim.
Onlar da olup hala edepsizce harcamalar yapanlar varİçkim yok, sigaram yok, içkim yok, sigaram yok, içkim yok, sigaram yok, içkim yok, sigaram yok...
Ekli dosyayı görüntüle 30618
Aynı şekilde.Kargoya vermişler benimkini.
Aynen site ya da asistan çok kötü tasarlanmış. Yani evet / hayır gibi bir seçenek de yok.UPS canımı sıktı biraz. Satış için değil şahsi eşya diyorum, pasaport bilgileri zart zurt bir şeyler diyor. Açıklama için ayrılan satırı da çok kısa olacak şekilde kısıtlamışlar. Kardeş bak ben 2 ürün almıştım da birini iade ettim şu kadar geri ödeme aldım diyorum fakat iki ürünün birlikte olduğu 63 poundluk ekstre ve 22,9 pound iade aldığım ekstreden sadece birini evraka ekliyebiliyorum, ikinci bir dosyaya izin vermiyor.Vallahi DHL adam gibi adammış.
Güle güle kullanın.Bugün kullanmaya başladım. İlk olarak Fast ve Apex tabanlarını kullandım. Apex kesinlikle Fast'e göre çok daha hızlı geldi bana, ayrıca daha temiz ve parlak bir kahve ortaya çıktı.
Teşekkürler. Yok hocam Türkiye'de değilim.Güle güle kullanın.
Türkiye de misiniz ? Evetse, gümrük ne kadar tuttu ?
Srayın 3 saniyelik masrafını ben ödemiş oldum.Yüce devletimize 3 Hario bol poşet verdik.![]()
İtibardan tasarruf olmaz,Abaca dan aşağısı bize yakışmaz (!).Yüce devletimize 3 Hario bol poşet verdik.![]()