• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Orea V4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
V4, şubat ayının başı ile ortasında gönderilmesi planlanıyormuş.

48yk0lv9n20u5h4ylq3qt62ew776.png
a25nm6z8qhu7ijfeaxda824cxwqf.png

İngiltere ve Avrupa'da bunu alabileceğimiz fiziksel mağazaları biliyor musunuz?

UPS den SMS ile bir link geldi, Gümrük işlemlerine başlamak için bir takım belge ve bilgiler istediler, doldurup gönderdim. Fatura istemişler ama bana gelen fatura yok henüz. Ödeme ekran görüntüsü ve kredi kartı ekstresini ekledim.

UPS canımı sıktı biraz. Satış için değil şahsi eşya diyorum, pasaport bilgileri zart zurt bir şeyler diyor. Açıklama için ayrılan satırı da çok kısa olacak şekilde kısıtlamışlar. Kardeş bak ben 2 ürün almıştım da birini iade ettim şu kadar geri ödeme aldım diyorum fakat iki ürünün birlikte olduğu 63 poundluk ekstre ve 22,9 pound iade aldığım ekstreden sadece birini evraka ekliyebiliyorum, ikinci bir dosyaya izin vermiyor. 😀 Vallahi DHL adam gibi adammış.

Son düzenleme:
UPS canımı sıktı biraz. Satış için değil şahsi eşya diyorum, pasaport bilgileri zart zurt bir şeyler diyor. Açıklama için ayrılan satırı da çok kısa olacak şekilde kısıtlamışlar. Kardeş bak ben 2 ürün almıştım da birini iade ettim şu kadar geri ödeme aldım diyorum fakat iki ürünün birlikte olduğu 63 poundluk ekstre ve 22,9 pound iade aldığım ekstreden sadece birini evraka ekliyebiliyorum, ikinci bir dosyaya izin vermiyor. 😀 Vallahi DHL adam gibi adammış.
Aynen site ya da asistan çok kötü tasarlanmış. Yani evet / hayır gibi bir seçenek de yok.
"Ürün br cep telefonu mu?" yazıyor ve karşısında tek bir tik box var. Yani ya Türkçe'niz kötü ya da tasarımınız.

Neyse umarım ters bir şey olmaz. Eskiden boş bir form gönderiyorlardı, onları yetkilendirdiğimize dair, imzalayıp geri gönderiyorduk. Sistem değişmiş sanırım, bu şekilde bir asistan yapmışlar.

Bugün kullanmaya başladım. İlk olarak Fast ve Apex tabanlarını kullandım. Apex kesinlikle Fast'e göre çok daha hızlı geldi bana, ayrıca daha temiz ve parlak bir kahve ortaya çıktı.

ben de az önce 562 TL ödedim. iyizico aracılığıyla.
TL olarak 1765 TL tutmuştu, bunun üzrine %30 530 TL yapıyor. İşte buna yakın bir rakam almışlar.

Geri