• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Orea V4

emrekocakurt

Barista
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Orea'nın yeni versiyonu Orea V4 ön siparişte ve Ocak ayının ilk günlerinde gönderilmeye başlanması planlanıyor.

Almayı planlayan ya da ön sipariş geçen var mı? Metal olması bende soru işaretleri yaratıyor.

Son düzenleme:
Ben ön sipariş verdim beklemedeyim dripper yine plastik fakat base metal olarak tasarlanmış arada bilgilendirme maili atıyolar, en son seri üretim öncesi son kalite kontrolleri yaptıklarına dair bir mail atmışlardı.

Bir ay sonra tırtıkları büyüttük derler hop v5.

Ben de sipariş vereceğim, yeni bir şeyler denemek keyifli olur.
Narrow mu Wide mı seçtiniz ?
Ben genelde asidik, parlak tat profilini tercih ettiğim için Narrow bana daha uygun gibi geldi.

Narrow seçtim ben de, parlak profilleri gövdeye tercih ettiğim için.

Narrow seçimde tek takıldığım nokta, klasik V60 filtre kağıdının Wide a daha uygun olduğu konusundaki bilgi. Malum TR de bu kağıdı bulmak Kalita 185 e göre hem daha kolay hem daha ucuz.

"

Can I use V60/Cafec filters on the APEX bottom?​

Yes - with a simple fold, you can use traditional conical filters on the APEX bottoms. The fold is required to adhere to our unique geometry as our brewers are not 60° like traditional conicals. We do recommend these traditional papers more for our Wide geometry as they are a bit too long and pointy on our Narrow - but you can feel free to explore. "

İki tip içinde farklı negotiator ile çözülür gibi geldi bana ama negotiator tasarımının da modüler olması lazım. Farklı modlar için.

İki tip içinde farklı negotiator ile çözülür gibi geldi bana ama negotiator tasarımının da modüler olması lazım. Farklı modlar için.
Duvar açıcı nedeniyle Wide daha V60 kağıdı için daha uygun. Wide 65 derece inerken Narrow 73 derece ile iniyor ki 60 derece kağıt için Wide bu nedenle daha uygun.

Narrow sipariş verdim, wide vs narrow ve tabi kağıt kullanım hususlarından yukarıda yazdığım konulara göre son düşüncem; "benzer açı aynı kağıdı kullanacaksam ne diye yeni bir dripper alıyorum" oldu ve narrow da karar kıldım :)

Negotiator olmadan cafec, v60 filtrelerini kullanmak istediğimden, hem de v3 kullandığımdan dolayı değişiklik olması adına wide seçtim.
Bu arada ekstra 10% indirim kodu kullanmayı unutmayın. MATTEOFROMTHESWAMPS

Geri