• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Old School Roastery

Bochesa'yı gerçekten çok sevdim. Önerilen reçete ile demliyorum. 93 derece su, timemore c3 14 klik, 60 gr bloom, kalan 230 gr su için tek seferde yavaş bir döküş yapıyorum. Fuska kullanıyorum. Son zamanlarda en çok beğendiğim kahve diyebilirim. Bu kahveyi beğenenlere başka hangi kahveleri önerebilirdiniz?

@OldSchoolRoastery
Etiyopya Bochesa yıkanmış için bir reçete paylaşabiliyormusunuz, sitenizde bu kahve için reçete belirtilmemiş, kahvenin kokusuda kahvedeki aromalarda çok güzel Türk kahvesi olarak denedim ve bayıldım aromaları net bir şekilde aldım ancak akabinde V60 ile demledigimde aynı verimi alamadım. Tatlı bir çıktı aldım ancak asitide azaldı, aromolar arkada kaldı.Denedigim reçete,
Demleme Yöntem ve Detayları: Hario V60, Abaca filtre
Su Detayları: Buzdagı- 93 derece
Toplam Süre: 2:30
Kahve Miktarı: 15 gr - 240 gr
Oran:1,16
Demleme Basamakları: 3 döküş

@OldSchoolRoastery
Etiyopya Bochesa yıkanmış için bir reçete paylaşabiliyormusunuz, sitenizde bu kahve için reçete belirtilmemiş, kahvenin kokusuda kahvedeki aromalarda çok güzel Türk kahvesi olarak denedim ve bayıldım aromaları net bir şekilde aldım ancak akabinde V60 ile demledigimde aynı verimi alamadım. Tatlı bir çıktı aldım ancak asitide azaldı, aromolar arkada kaldı.Denedigim reçete,
Demleme Yöntem ve Detayları: Hario V60, Abaca filtre
Su Detayları: Buzdagı- 93 derece
Toplam Süre: 2:30
Kahve Miktarı: 15 gr - 240 gr
Oran:1,16
Demleme Basamakları: 3 döküş
Selamlar. Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Oran olarak 1.16 dan devam edebilirsiniz. Kahve gramajını biraz daha yüksek tutup denememizi tavsiye ederiz. 20 gr kahve 320 gr su ideal olarabilir. Parametreleri değiştirmeyin. Yine 3 basamaklı döküşle deneyin. Onu da 60-200-320 olarak tavsiye ediyoruz. Şimdiden keyifli içimler dileriz :)

Old School 3 yeni kahve eklemiş, çok güzel görünüyorlar. Bir de bundle yapmışlar.
412412412.png

Herkese selamlar :). Uzun bir süredir sessiz kaldık. Bu sessizliğimizi yeni ürünleri tanıtarak ve güzel bir indirim haberini paylaşarak bozalım istedik :cool:.
2024 hasat olan yeni kahvelerimizi linkleriyle beraber aşağıda paylaşıyoruz.

Colombia - Castellon Gesha
Colombia - Lulo Vintara
Colombia - Lychee Vintara
Exotic Colombia Bundle
Intense Bundle

İndirimimiz 15-31 Mart tarihleri arasında "Tüm Kahvelerde" geçerli olacaktır.
İndirim Kodumuz: MART15

Yıkanmış Bochesa ve Natürel Keramo kahvelerimiz için stoklarımız sınırlıdır. Kritik stoğa düştüğü zaman sizlere yeniden buradan haber vereceğiz.
Şimdiden herkese keyifli alışverişler dileriz :)

Dün akşam kendileriyle tanışma fırsatı buldum. Ankara’da yaşamıyorum ama hazır gitmişken denemeden dönmek istemedim. Barış Bey çok sıcak karşıladı, kahve tavsiyeleri verirken tek tek koklattı. Finca Canaque kuru kokuda ne kadar muazzam bir kahveymiş öyle! Koklar koklamaz vuruldum. Bu çekirdekten çıkan espresso da kokusu kadar vurucuydu çok beğendim. Bunun yanında, filtre demleme olarak Castellon Gesha denedik, fazla söze gerek bırakmayan muazzam bir kahveydi. Her yudumunda, her sıcaklık değişiminde farklı tatları alabileceğiniz çok kompleks bir kahve.

Velhasıl, güzel bir tanışma oldu benim için. Bundan sonra yolum Ankara’ya düştüğünde uğramadan dönmeyeceğim. Online siparişlerle de hep bağlantıda olacağım kendileriyle. Yolunuz açık olsun 😌

Biz de her Ankara'ya gittiğimizde önce Old School'a uğruyoruz. Barış ve ailesi akrabalarını karşılar gibi karşılıyorlar, iyi hissediyorsunuz. Barış'ı özellikle bu gördüğümüzde çok daha profesyonel gördük. Butik kavurucu güvenini fazlasıyla veriyor.

Niji'den 4 paket kadar aldığımız La Loma Sidra anladık ki aslında Monte Blanco Sidraymış. Dürüst olayım Niji'yi de çok severim ama Old School'un Monte Blanco, Cold Washed, Sidra çok daha iyiydi. İnanılmaz canlı ve mango asiditesini hissettiren bir kahveydi. Hiçbir tadım notunda görmedim ama sidra hep bana vişneli hatırlatıyor. Tam olarak öyleydi. Niye kayda almadım bilmiyorum ama ayrıca gittiğimde 8 kahveye cupping yapıyorlarsa. Titizliği görmeliydiniz. Ve ayriyeten Guatemala kahvesi demledi ama özellikle moccamaster'da demledi. Üf. Turunçgil notaları veren canlı ve klasikti. Velhasıl gidin, için, keyiflenin.

Neymiş bu SCA işleri dediğinizde puanlama, tadım prosedürü, kavrum ilkeleri şu bu güzelce cevap alırsınız.

Herkese selamlar :). Umuyoruz ki keyifler yerindedir :cool:. Size keyifli ve deneyim dolu bir haberle geldik.

2023 ve 2024'ün en güzel seçkilerini birlikte tadacağımız sıcak ve samimi bir etkinlik için Old School Roastery'de buluşuyoruz 🫘☕️ Buyrun detayları anlatalım 👇🏼

8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceğimiz ÜCRETSİZ Cupping etkinliğimizle birlikte Old School Roastery'nin en yeni seçkilerini birlikte deneyimleyeceğiz. Bu etkinlikle beraber yeni tadım notlarını, varyeteleri ve kahve işleme süreçlerini birlikte öğreneceğiz.

Etkinliğimizi 2 farklı seans'ta (13.30 & 19.00) gerçekleştireceğiz. Ancak bilmeniz gereken önemli bir detay var: HER SEANS 10 KİŞİ İLE SINIRLI!

Yerinizi hemen almak için instagram hesabımıza isim, soyisim, telefon numarası ve mail adresinizin yer aldığı bir mesaj atmanız yeterli 🙌🏼

Eğer instagram hesabınız yoksa info@oldschooltr.com adresine isim, soyisim, telefon numarası ile mail atabilirsiniz.

8-9 Mayıs'ta görüşmek üzere diyelim 👋🏼 Unutmayın ki KAHVE KEYİF İŞİDİR!

Ekli dosyalar

• Old School Cupping (1).png
    Old School Cupping (1).png
    787.7 KB · Görüntüleme: 28
Yağmur sonrası açan güneşle beraber güzel bir etkinlik olması dileğiyle. Yerimizi aldık

Bugün sabah olan cupping etkinliğimiz için çok teşekkür ederiz çok eğlenceli bilgilendirici ve keyifli bir etkinlikti @OldSchoolRoastery
Kendimiz adına yeni bir deneyim oldu cuppingde tatların bu kadar daha yoğun çıkacağını beklemezdim nice etkinliklere diyorum.
Geisha için kendi adıma ballı su olarak çok güzel bir icimi vardı diğer çekirdeklerle güncelleyecegim en yakın vakitte

Geri