• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Old School Roastery

İş seyahati için Ankara’ya gelmişken Barış bey’in yanına bir de yazın uğrayayım dedim. Kendisi her zamanki gibi çok misafirperverdi sağolsun, keyifli bir sohbet ettik. Güzel kahve de sohbetin bahanesi oldu.

Öncelikle oldukça merak ettiğim bir kahve olan Castellon Gesha’ı denedim. Başlangıcı oldukça parfümsü, gitgide tatlılaşan fazlasıyla meyvemsi ve temiz bir kahve. Beni en çok şaşırtan yanı temizliği oldu. Gövdesini de daha şarapsı hayal ediyordum lakin daha düşüktü, benim hoşuma giden bir durum oldu. Tabii bunda demlemede kullanılan su oranının da etkisi olabilir, Barış bey yüksek kullandı diye hatırlıyorum. Kanaatimce bu kahvede 1/15 gibi oranlar kullanmak, benim gibi gövdeyi pek sevmeyenleri memnun etmeyecektir. 1/16 - 1/17 safe zone gibi :D

Sonrasında da bir demleme daha içmek istedim. Pink bourbon hastalığımdan, daha önce başka iki kavurucudan denemiş olmama rağmen Monteblanco Pink Bourbon tercih ettim. İyi hoş, kahveyi içtik. Daha önce de beğendiğim bu çekirdeği yine beğendim. Fakat Barış bey dedi ki “bunu Moccamaster’da demledim”. Dürüst olmak gerekirse demlediklerimden en ufak bir farkı dahi yoktu, böyle bir sonuç elde edilmesi şaşırtıcı geldi. Kendisi de daha önce kör tadım şeklinde dahi bu kıyaslamayı yaptığında (ilgili çekirdek özelinde) hep Moccamaster versiyonunu beğendiğini söyledi.

Ankara denince akla hemen onun adı gelen @zebercet bey ile bu sefer denk gelemedik, bir dahakine diyelim artık. Ankaralı dostların tümüne selamlar.

Herkese selamlar :). Umuyoruz ki keyifler yerindedir :cool:.

Sizlere büyük bir indirim fırsatının haberini vermeye geldik :).

21 Ocak - 22 Şubat tarihleri arasında tüm kahvelerde geçerli %30'a varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Ürünleri incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sorularınız için info@oldschooltr.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Herkese keyifli günler diliyoruz:). Unumayın ki kahve keyif işidir!

El Diviso - Pink bourbon aldım geçen gün.

Çok güzel özel bir kahve. Yıkanmış pink bourbon keşfetmeye çalışıyorum.

Daha önce içtiğim pink bourbonlardan daha tatlı, daha gövdeli, daha özel tatlara sahip. (Klasik pink bourbondan iyi anlamına degil, farklı anlamına)

Denk gelirseniz, çok güzel bir deneyim. Son zamanlarda içtiğim en güzel/özel (yapay gelen tat olmadan) kahve.

🎉 Aralık Ayına Özel! Tüm Kahvelerde %25 İndirim Başladı! 🎉

Merhaba kahvesever dostlar ☕

Uzun süredir sabit fiyat politikamızla devam ettiğimiz satışlarımızda, yılın son ayında sizlere güzel bir sürpriz yapmak istedik. Aralık ayı boyunca sitemizdeki tüm kahvelere %25 indirim uyguluyoruz!

🔗 Web sitemizi ziyaret edin →

Stoklarla sınırlı bu kampanyayı kaçırmayın. 2025’e veda ederken fincanlarımız dopdolu!

Sevgiler,
Old School Roastery

☕🔥 Yeni Kahveler Geldi!

Tadıyoruz, Konuşuyoruz, Eğleniyoruz!

Kahve barımıza taze taze düşen yeni çekirdekler var…
Ve biz de dedik ki: “Bunları tek başımıza içmek olmaz.” 😎

O yüzden mini bir cupping party yapıyoruz!

Bu etkinlikte:
✨ Yeni gelen tüm kahveleri sıraya diziyoruz.
👃 Kokluyoruz, tadıyoruz, yorumluyoruz.
💬 Favorileri tartışıyoruz.
🤫 Ve belki gizli favorimizi açıklıyoruz…

Kontenjan çok az, rezervasyon şart.

Yer kapmak isteyenler Instagram DM’den bizimle iletişime geçebilir!

📍 Old School Roastery
🗓️ 18 Aralık Perşembe günü
⏰ 14:00 ve 19:00 (2 ayrı seans halinde yapılacaktır. Rezervasyon yaptırırken lütfen saati bildiriniz.)

Gel, yeni kahvelerin tadına ilk bakanlardan biri ol. ☕😎🔥

Bugün Ankara'daki cupping etkinliğine katıldım, kahvelerin hepsi çok özel ve güzel kavrulmuş olduğu için büyükçe bir poşetle ayrıldım. Ayrıca birçok soruma da güzel cevaplar aldım. Umarım kahvelerin hakkını verebilirim.

Organizasyon ve güzel kahveler için çok teşekkür ederim.

Bu akşam cupping etkinliğine katıldım. Çok güzel bir ev sahipliği vardı. Las Floras ve tabii ki julio arcila red vintara, konga, bombe ne varsa topladım gibi oldu ama çok güzeldi hepsi.

Cuppingdeki kahveler sitede var mı? Varsa biraz yorum ve akılda kalıcı olanları rica edebilir miyiz?😊Bende merak ediyorum Ankaralı olarak orada bulunmak isterdim

Cuppingdeki kahveler sitede var mı? Varsa biraz yorum ve akılda kalıcı olanları rica edebilir miyiz?😊Bende merak ediyorum Ankaralı olarak orada bulunmak isterdim
Red vintara: kahve değil kırmızı ve kokulu tatlımı tatlı meyvelerden oluşan komposto suyu içiyorsunuz gibi bir koku ve lezzet var. cherry vintara için daha da artıyor bu yoğunluk ama kahveden uzaklaşmamak adına red vintara aldım ben.
las flores: vintaralar gibi mayalama işlemine tabi tutulanlar dışında sadece kahve olarak bakarsak olaya çok üst düzey bi kahve. Portakal, çilek meyvemsilik hem kokuda hem lezzette hiç bir sentetiklik barındırmadan en üst düzeyde geliyor. Bence masanın şampiyonuydu.
Bombe: fincan fincan içilebilecek fiyatına göre gerçekten performansı yüksek bir kahve.

Gerçekten hepsi güzeldi. Hiç birinde meh, bu kahveden bir şey alamadım olmadı (genelde oluyor).

2 masa oldu. Sırayla 2. masayı özetleyim:

Bombe (Honey) tertemiz. Keşke alsaydım 😀 -> Alma Negra ve Perla Negra (aynı çiftlikten, 2 natürel, 2 farklı varyete) : 2si aldım. 2si çok güzel natürel kahveler. Güzel asiditeleri var.
Sonraki kahveler process'ten dolayı yavaş yavaş "uçmaya" başlıyor
Carambolo Thermal Shock ve Carambolo N.A. (Aynı çiftlik aynı varyete farklı process). Thermal shock yıkanmış olmasında rağmen daha etkleyici oldu. -> Las Flores aynı şekilde, thermal shok'tan mı, bilmiyorum ama ilk Carambolo kategorisinde. O kadar kahveden sonra 2si hala damağımda.
Ve co-fermented'ler Red Vintara ve Cherry Vintara : co-fermented sevmezseniz, onları seveceksiniz ve herkese tattırmak isteyeceksiniz !

Merhaba old school! Kahveler dükkanda da aynı indirimdeyse geçerken almak istiyorum bir kaç güzel etiyopya :)

Geçtiğimiz gün cuppinge katılmıstım, orada beğenip Carambolo almıstım bu gün 30sn bloom 4x60 demledim. Son zamanlarda içtiğim f/p en yüksek kahvelerden birisi aroma çok canlı tat dengeli ve tatmin edici buraya da yazmak istedim, cidden emeğinize sağlık🫡

Geri