Merhabalar, stokta henüz bir sorun yok 400 tl ve üzeri kargo ücretsizİlginiz ve indirim için teşekkürler @OldSchoolRoastery
Nectario ve Arcila için stok sorunu var mı? Ücretsiz kargo için alt limitiniz nedir?
Nectario Zuniga güzel bir kahve, oldukça beğendik. Elinize sağlık.
Deneyimi fırsat bulunca paylaşacağım.
İndirim kodunu ve oranını birtek ben mi bulamadım acaba ?
Kahvekulubu.net üyelerine özel olan ‘’KK15’’ kupon koduyla indirimli bir şekilde yararlanabilirsiniz.
ücretsiz verecek galiba kahveniz dediğine göre
Selamlar. Tabii ki zipli ve valfli paketler.Selamlar @OldSchoolRoastery paketleriniz zipli mi acaba
Teşekkür ediyorum. Sipariş geçiyorum iyi akşamlarSelamlar. Tabii ki zipli ve valfli paketler.
Tuz limon tequlia muhteşem 3lüŞuan nectario zunigamızı yudumlarken @Johnnybravo ile hasbihal sırasında bu kahve için yeni bir tanımlama bulduk. Tequila!!.
Merhabalar. Espresso parkurunda çok tavsiye ettiğimiz bit ürün değil Nectario Zuniga. Yoğun ve kompleks lezzetlerden hoşlanıyorsanız El Salvador - Finca La Reforma önerebiliriz.Arkadaşlar merhaba,
Bu nectario espresso olarak içsek tadım notalarını alabilir miyim? Rocket giotto type r var ve df64p kahve öğütücü kullanıyorum. Ekşi ya da bitter tad almamak adına çok fazla çöp oluyor. Pahalı çekirdek olunca dogrudan reçete varsa mutlu olurum![]()
İyi ki sormuşumMerhabalar. Espresso parkurunda çok tavsiye ettiğimiz bit ürün değil Nectario Zuniga. Yoğun ve kompleks lezzetlerden hoşlanıyorsanız El Salvador - Finca La Reforma önerebiliriz.
Finca La Reforma El Salvador ürünüİyi ki sormuşumtamamdır hocam yoğun lezzet seviyorum evet. El salvador da ya da finca la reforma da indiriminiz bulunmakta mıdır?
Afiyet olsunKahveler çok hoş bu arada geldiği gibi demledim la reforma ve nectarlı mektarlıyi, kavrumları ve iletişimleri çok iyi deneyebilirsiniz, kahveler biraz daha otursun detaylı yorumlarımı da yaparım
![]()