• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Old School Roastery

Çekirdek: nectarıo zunıga 25/02 kavurum
Ekipman: plastik 02 v60
Miktar: 16 gram kahve
Öğütüm: timemore c3 14click
Su Miktarı: 256 gram
Su : buzdagı 93°
Filtre Kağıdı:
Cafec Abaca Plus
Old school roastery kendi reçetesi
İlk Basamak: 10-12 saniye içerisinde 45 gram su merkezden dışa doğru ince dairesel döküş.
İkinci Basamak: 30. saniyeye varınca, 30 saniye içerisinde merkezden dışa doğru 100 gram su döküşü.
Üçüncü Basamak: 1:20 - 1:25 saniyeye varınca, 30 - 35 saniye içerisinde 111 gram su merkezden dışa doğru ince dairesel döküş. Su döküşü bittikten sonra 2-3 tur spin atılır (dripper dairesel olarak sallanır) ve kahve yatağı düzleştirilir.
Demleme süresi 2:40
Su sıcaklığı bana biraz fazla geldi ondan ötürü olabilir fazla çözmüşüm gibi hissediyorum Mangonun o tatligini anımsatiyor hafif bir limonata tadı ve zeytinin ağızdaki tadını alıyorum soğudukca çok kompleks bir çekirdek
92 en ideali dökerken 91e düşüyor son basamakta daha iyi oluyor. Bir de th3 deneyin.

Kenya hakkında biraz bilgi verir misiniz?

Çok kaliteli tam yıkanmış ve 2022 yılının son hasatlarından birisi. Tadım notları arasında baskın “Böğürtlen ve Portakal“ asiditeleri gelirken bir taraftanda “Akçaağaç Pekmezi” hissediliyor ve tabanda belli belirsiz “Yasemin - Papatya” notları takip ediyor.

Merhabalar. Evet stoklarımıza yeni 3 çekirdek sokmayı planlıyoruz ( kesin olarak 2 çekirdek gelecek ). Kahvelerin profillerini çalıştıktan sonra aylık alım anketinde yerimizi alıcaz
Ne zaman gelir ay olarak falan en azından söyleseniz ben de çok merak ettim şimdi😊

Nectario Zuniga Alin , aldirin Bu kadar soyluyorum Her yudumda waowwwww bu ne boyle ya dedigim kahve oldu :) V60 - kavurucu recetesi ve aeropress Tim wendolbe tarifi su 90 derece olacak sekilde , cok keyifli ciktilar aldim
Kesinlikle katılıyorum

Merhaba ben de jairo kahvesini aldım paketin üzerinde 06/03 yazıyor ne kadar süre beklemem lazım içmek için.

Babamda hep derdi hakikaten. Oğlum, allah bizi seviyor diye:)

Oldschool'a uzun süredir gitmek istiyoruz aslında, ne zaman planlayıp yola çıksak bi aksilik oldu. Eğer kavurucu hanım/beylerin müsaitliği ve enerjisi varsa, bi organizasyon yapmaz mısınız @Şevval Şahin @Johnnybravo
Kendilerini bugün ziyaret ettik bu bilgilendirme icinde iznini aldik @OldSchoolRoastery nisanda gelecek çekirdeklerin satışa çıkmadan önce tanıtımı gibi bir düşünce mevcut @zebercet

Geri