• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Octagon Roastery

Merhabalar Octagon Roastery güncel kahve listesi;

1. Etiyopya- Diima Benti Nenka (Natural)-Cupping Score:88 Espresso/Filtre (Yeni)
  2. Honduras- Caballero Confite(Extended Natural)-Cupping Score:87 Espresso/Filtre (Yeni)
  3. Honduras-Fincona By Jose Mancia (Natural)-Cupping Score:87.5 Espresso/Filtre(Yeni)
  4. Kolombiya- El Filo (Washed)-(Micro lot)-Cupping Score:85 Filtre(Yeni) (siteye eklenmedi,etiket bekleniyor)
  5. Kolombiya- Aponte Collective(Honey)-Cupping Score:85 Espresso/Filtre (Yeni)
  6. Kolombiya-Bueseco Collective (Honey)-Cupping Score:86 Filtre (Yeni)
  7. Kenya-Gathaithi (Washed)-Cupping Score:88 Filtre
  8. Kenya-Tegu (Washed)-Cupping Score:88 Filtre
  9. Kolombiya-Villa Betulia-Cupping Score:87 Filtre
  10. Etiyopya-Kello- Cupping Score:87.5 Espresso/Filtre
Güzel günler diliyoruz.

Gathaiti ve Buesaco siparişimin yanına cömertçe hediyeler eklemişler, en kısa sürede demleyip deneyimlerimi paylaşırım. Çok teşekkürler, ellerinize sağlık.

Anasayfada Diima Benti Nenka'ya tıklayınca ürün listeleme ekranına yönlendiriyor. tükendi sanırım.
Genel olarak seçki güzele benziyor. İlk fırsatta deneyimleyeceğim.

Gathaiti ve Buesaco siparişimin yanına cömertçe hediyeler eklemişler, en kısa sürede demleyip deneyimlerimi paylaşırım. Çok teşekkürler, ellerinize sağlık.
Afiyet olsun, washed ve honey process yanına az da olsa güzel bir Natural iyi gider diye düşündük afiyet olsun :)

Anasayfada Diima Benti Nenka'ya tıklayınca ürün listeleme ekranına yönlendiriyor. tükendi sanırım.
Genel olarak seçki güzele benziyor. İlk fırsatta deneyimleyeceğim.
Merhabalar ekledik siteye, yanlışıkla silinmiş bir şekilde afiyet olsun 😊

Octagon World of Coffee Geneva 2025’te!

Kahveye olan tutkumuz, bizi bu yıl da dünyanın en ilham verici kahve etkinliklerinden biri olan World of Coffee Geneva'ya gidiyoruz.

26-28 Haziran tarihleri arasında Cenevre’de olacağız.Bu özel etkinlikle alakalı gerek güncel bilgileri hem orda olduğumuz sürece instagram sayfamızdan anlık olarak, hem de daha sonrasında sizlerle paylaşacağız.
Amacımız, yeni sezonun en dikkat çekici yeşil kahvelerini keşfetmek, sürdürülebilirlik odaklı üreticilerle buluşmak ve en güncel kahve trendlerini yerinde takip etmek.

Specialty coffee dünyasındaki yenilikleri ve ilham verici hikâyeleri, dönüşte kavurduklarımızda ve fincanlarınıza yansıtmak için sabırsızlanıyoruz.

Bizi takipte kalın – Cenevre’den taze haberlerle döneceğiz.

Octagon Coffee Roastery

Precision Approach to Coffee

4 farklı kahve aldım, pour over yöntemle neredeyse bir çok reçete kombinasyonu denedim ama malesef hiç beğenmedim. Sanırım kavrumla alakalı bir problem vardı bana gelende.

Haziran başında 4 kahve almıştım, ben de tatlarını çok sönük buldum. Bastırılmış gibiydi aromalar. Degassingi uzundur belki deyip her hafta yeni denemeler de yaptım, elektrolitler de oynadım ama nafile. Son bir senede 7-8 roastery'den 50-60 çekirdek denemişimdir, açık ara en başarısızlarıydı benim için. Tövbemi ettim, cold brew yaptım geçtim.

Yavaştan stoğum bitime yaklaştı. Çay güzeldi ama mor meyvelerin keyfi başkaydı. Siteye baktım, tek çeşit hariç espresso yok. Yakın dönem gelecek, eklenecek bir şeyler var mıdır? @octagonroastery
Merhabalar, şu anda specialty espresso olarak, Fincona by Jose Mancia kahvemiz mevcut. Çok çok kısa vadede ekleme olmayacak, bununla beraber üç farklı tedarikçi ile geniş bir seçki için görüşürüyoruz . Güzel şeyler zaman alıyor 😊

Savaş meydanlarının ortasında bile kahvesinden vazgeçmeyen Mustafa Kemal Atatürk…
Her yudumda bir nefes, her fincanda bir umut demledi.
O kahve molalarında filizlenen düşünceler, bir milletin kaderini değiştirdi.

Bugün biz de, aynı inanç ve sevgiyle Cumhuriyetimizin 102. yılını kutluyoruz.

Octagon Roastery

Yeni seçkiden Opal Gesha tavsiye ederim. Şeftali ve yasemin notalarıyla adeta mest etti. Tatlılık muazzam, asidite yerinde. Canlı mı canlı bir kahve olmuş. Kavrum da çok güzel emeğinize sağlık @octagonroastery 😉😇

Geri