octagonroastery
Barista
Daha fazla
- İsim
- Octagon Roastery
- Firma
- Octagon Roastery
- Kahve Arkadaşlığı İl
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- istanbul
Sizin de benzer yorumunuza teşekkür ediyoruz yanlış anlamazsanız aynı cevabı aşşağıya ekliyoruzOctagon 5x100 tadım seti ile ilgili olarak @DtB ile hemen hemen benzer görüşteyim. Villa Betulia ile ilgili de aynı şeyleri düşünüyorum Diima Danche'den sonra ancak ikinci sırayı alabildi.
Octagon Roastery, Diima Danche kavrum tarihi 15.5
Aeropress Shake 'N Bloom reçetesi,
K-Ultra 7.0 klik, slow-feed
15/240ml oran,
RO + sweet water 3333 formül 90ppm,
5x100 deneme setinin yıldızı, yaklaşık 20 gün kadar oturmasını bekledim, kavrum, deneme setinin bütün kahveleri gibi çok iyi, çözülme üst düzey 90C civarındaki sıcaklıklarda ve kısa sürelerde çok rahat demleniyor. Gövde çok yüksek, her zamanki 1/15 oranı 1/16 yapmak zorunda kaldım. Son zamanlarda içtiğim en iyi naturel kahve diyebilirim. Tat profili oldukça kompleks, sıcakken floral ve meyvemsi tarafta, soğudukça tatlılık tavan yapıyor, dengeli bir asiditeye arkada kayısı benzeri kuru meyveler eşlik ediyor. Çok katmanlı ve kıpır kıpır bir kahve sıkı naturelcilere şiddetle tavsiye ederim. Son ayların F/P şampiyonu olabilecek bir kahve, cold ve kavurucunun tavsiyesi ile espressoda da çok iyi sonuç vereceğini düşünüyorum. Akşam da onu deneyip günü kapatalım. Edit: Espresso denedim tam dialling yaptım kahve bitti artık yeni pakede kısmet diyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 34010
"Merhabalar, öncelikli olarak uzunca yaptığınız bu yorum ve analiz için teşekkür ederiz. Yeşil çekirdeğim seçimi, örnek kavrumlar, ana kavrum ve cuppingler ve neticesinde ulaştığımız sonuçların sizin tarafınızdan beğenilmesi değer verilmesi uzunca yorumlanması bizleri mutlu etti ve doğru yolda olduğumuzu dair bize bir fikir verdi. Teşekkür ederiz umarız bundan sonra da sizlere güzel kahveler ulaştırırız."