• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar arkadaşlar.

Siparişler için herkese teşekkür ederiz öncelikle. :)

Bugün 3462 numaralı siparişten itibaren 3604. siparişe kadar (3604 dahil) siparişleri için 3.1.2022 tarihli kavrulmuş kahveler çıkarıldı. (Özel not içeren bir kaç sipariş ve 3504 hariç) Yarın bir kavurma günü daha yapacağım, kalite kontrol ve paketlemeler eğer yarın kargo öncesine yetişirse yarın, yetişmez ise perşembe çıkacak. Sınırlı sayıda 3 ocak tarihli kahve kaldı onlar dahil geriye kalan siparişler 5 ocak tarihli çıkacak.

Perşembe saat üçten sonra gelen kavurur kavurmaz gönder siparişleri eğer kavrulmuş stoğumuz kalmamış ise pazartesi günü kavrulup gönderilecek.

İleri tarihli şimdiden sipariş vermek üzerine özelden oldukça soru aldım. Fiyat sözü veremediğimiz için kahvelerin şimdiden alınmak istemesi çok doğal, anlıyorum hepinizi ancak ileri tarihli sipariş alamıyoruz operasyonun karışmaması için. Fiyat konusunda gönlünüzü rahatlatmak için şunu söyleyebilirim. Dövizde yukarı doğru ileri sıçrama olur ve fiyatları güncellememiz gerekir ise önceden sizlere buradan bildiriyor olacağım sizler de eski fiyattan alabileceksiniz kısa bir süre boyunca. :) Gönlünüzü rahat tutun o sebeple arkadaşlar.

İkinci bir bilgilendirme geçmek isterim. Bir kaç sipariş kavurma seçeneği gibi düşünülüp öğütülmüş sipariş geçilmişti. Kavurma seçeneği espressoda sistemde espresso diye ayrı giriliyor. Filtreler ise direkt kahve ismiyle yayında. Seçeneklerde sadece öğütme seçeneği var ve kilogram gram seçeneği var. Yeni sipariş veren dostlarımızdan dikkat etmelerini rica edeceğim. 🙏😇

Son olarak reçeteler sitemizde ilgili kahvelerin serüveni sayfasında, youtube kanalımda mevcut. Oradan ulaşabilirsiniz detaylı reçete bilgilerine.

Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim. :)

Herkese afiyetler şimdiden.

Selamlar arkadaşlar.

Siparişler için herkese teşekkür ederiz öncelikle. :)

Bugün 3462 numaralı siparişten itibaren 3604. siparişe kadar (3604 dahil) siparişleri için 3.1.2022 tarihli kavrulmuş kahveler çıkarıldı. (Özel not içeren bir kaç sipariş ve 3504 hariç) Yarın bir kavurma günü daha yapacağım, kalite kontrol ve paketlemeler eğer yarın kargo öncesine yetişirse yarın, yetişmez ise perşembe çıkacak. Sınırlı sayıda 3 ocak tarihli kahve kaldı onlar dahil geriye kalan siparişler 5 ocak tarihli çıkacak.

Perşembe saat üçten sonra gelen kavurur kavurmaz gönder siparişleri eğer kavrulmuş stoğumuz kalmamış ise pazartesi günü kavrulup gönderilecek.

İleri tarihli şimdiden sipariş vermek üzerine özelden oldukça soru aldım. Fiyat sözü veremediğimiz için kahvelerin şimdiden alınmak istemesi çok doğal, anlıyorum hepinizi ancak ileri tarihli sipariş alamıyoruz operasyonun karışmaması için. Fiyat konusunda gönlünüzü rahatlatmak için şunu söyleyebilirim. Dövizde yukarı doğru ileri sıçrama olur ve fiyatları güncellememiz gerekir ise önceden sizlere buradan bildiriyor olacağım sizler de eski fiyattan alabileceksiniz kısa bir süre boyunca. :) Gönlünüzü rahat tutun o sebeple arkadaşlar.

İkinci bir bilgilendirme geçmek isterim. Bir kaç sipariş kavurma seçeneği gibi düşünülüp öğütülmüş sipariş geçilmişti. Kavurma seçeneği espressoda sistemde espresso diye ayrı giriliyor. Filtreler ise direkt kahve ismiyle yayında. Seçeneklerde sadece öğütme seçeneği var ve kilogram gram seçeneği var. Yeni sipariş veren dostlarımızdan dikkat etmelerini rica edeceğim. 🙏😇

Son olarak reçeteler sitemizde ilgili kahvelerin serüveni sayfasında, youtube kanalımda mevcut. Oradan ulaşabilirsiniz detaylı reçete bilgilerine.

Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim. :)

Herkese afiyetler şimdiden.

Bir ek de ben yapayım

Her sipariş veren çekilişe katılabiliyor

ben de bunu hatırlatmış olayım :)

Çekiliş Formu

İlk girilen 15 farklı reçeteyi kavurmahanede kendi ekipmanlarıma kalibre hale getirip denedikten sonra kazanan reçeteyi toplu tadım etkinliği bittiği gibi Ocak 2022 Toplu Tadım Etkinliği Sonuç konusundan ve bu konudan duyuracağım.

brezilya sitio sao pedro reçete etkinliğinde sadece v60 reçeteleri mi değerlendirmeye alınacak? istenen herhangi bir ekipmanla reçete oluşturulabilir mi? bir de su parametresi var, buzdağı mı kullanacaksınız atölyede, kavurmahane suyunu mu? bir de değirmen parametresi tabii, el değirmenlerinden hangisi var sizde bilirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. yarışmaya hazırlanır gibi ciddiye aldığım bir etkinlik oldu. :)
edit: filtre traditional olacak diye tahmin ediyorum.

brezilya sitio sao pedro reçete etkinliğinde sadece v60 reçeteleri mi değerlendirmeye alınacak? istenen herhangi bir ekipmanla reçete oluşturulabilir mi? bir de su parametresi var, buzdağı mı kullanacaksınız atölyede, kavurmahane suyunu mu? bir de değirmen parametresi tabii, el değirmenlerinden hangisi var sizde bilirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. yarışmaya hazırlanır gibi ciddiye aldığım bir etkinlik oldu. :)
edit: filtre traditional olacak diye tahmin ediyorum.
Sadece V60 reçeteleri değerlendirilecek. Genel olarak reçeteleri v60 için veriyorum bir çoğunuz biliyordur. Kalita'ya da kolay kalibre edilebilir reçeteler oluyor genellikle. Genele de daha kolay hitap ediyor v60 reçeteleri. İmersiyon, yarı imersiyon (Aeropress düz teknik, Hario Switch, Clever aç kapa) gibi reçeteler dahil olmayacak etkinlik için maalesef. Etkinliğin olacağı konuya detayları yazmıştım. Filtre detayını ve su detayını yazdım diye de hatırlıyorum. Eğer unutmuş isem ama evet Buzdağı su, Traditional filtre. Ben son belki 10-12 videodur Timemore Chestnut X kullanıyorum. Ama değirmen kısmını etkinlik namına önemsemiyorum etkinlik başlığı altında şartlarda yazmıştım gelen reçeteleri ekipmanlarıma kalibre edip deneyeceğimi. 🙂 Tam formatı merak ediyorsanız parametre olarak reçete videolarımı izlemenizi tavsiye ederim. (Kafein Kültür Reçetelerini)

Ciddiye almanız güzel insanlarda heyecan ve mutluluk yaratabileceğim, birlikte birşeyler üreteceğimiz, ortaklaşa bir deneyim yaratmak için bu etkinliği yapma fikri doğmuştu bende. Kafein Kültür'ü kurduğumuzdan beridir amacımız müşteri ile kavurucuyu ortak paydada birleştirmek çünkü. 😇

Not: Faturalar e fatura olarak gönderilecektir.

Son düzenleme:
bir paket etiyopya espresso ve yeni brezilya ile alımdaki yerimizi aldık.
sapiens'in dequinhosu vardı aklıdma kalan bir brezilya kahvesi. umarım bu da öyle bir kahve çıkar.

orkun bey'in firmasından kötü iş çıkmayacağından eminim ancak az çeşitte çekirdek ve genel olarak da yüksek fiyatlı çekirdekler seçilmesi her gün 2 defa kahve demleyen nitelikli kahve tüketicisi için biraz maliyetli olduğunu düşüncesindeyim. orkun bey tarafından seçilen f/p yüksek çekirdekler bekliyoruz:)

bir paket etiyopya espresso ve yeni brezilya ile alımdaki yerimizi aldık.
sapiens'in dequinhosu vardı aklıdma kalan bir brezilya kahvesi. umarım bu da öyle bir kahve çıkar.
Afiyetler Yücel Bey şimdiden. Sapiens Dequinho'yu içmedim hiç ama tadım puanı yüksek bir kahve gibi kalmış aklımda. Oradan bir arkadaş 2020 Demleme Şampiyonasında kullanmıştı hatta öyle hatırlıyorum. Bu kahvenin tadım puanı 87 vadettiğinin ne üstünde ne altında birşey sunmaz bence. Beklentisiz bakarsak keyifli güzel bir kahve. :)

orkun bey'in firmasından kötü iş çıkmayacağından eminim ancak az çeşitte çekirdek ve genel olarak da yüksek fiyatlı çekirdekler seçilmesi her gün 2 defa kahve demleyen nitelikli kahve tüketicisi için biraz maliyetli olduğunu düşüncesindeyim. orkun bey tarafından seçilen f/p yüksek çekirdekler bekliyoruz:)
Güzel düşünceniz ve güveniniz için teşekkür ederim. :) Elimizdeki stoklar bitmeden yeni bir stok çekme planımız yok şu an için. Ama evet gelecek seneye fiyat performans çekirdeği diyebileceğimiz bir veya iki kahve getirebiliriz. Şartlara bağlı. :)

bu firma için filtre kahve makinasında yapmalık hangi ürünleri tavsiye edersiniz ekipman olarak sadece filtre kahve makinam var çekilmiş olarak alacağım öneri yapabilirmisiniz arkadaşlar yoksa deneme setlerinden mi alayım yardımcı olurmusunuz

bu firma için filtre kahve makinasında yapmalık hangi ürünleri tavsiye edersiniz ekipman olarak sadece filtre kahve makinam var çekilmiş olarak alacağım öneri yapabilirmisiniz arkadaşlar yoksa deneme setlerinden mi alayım yardımcı olurmusunuz
Furkan Bey selamlar. Deneme setinde öğütülmüş seçeneğimiz mevcut değil. Öğütülmüş alacaksanız eğer 250 gram almanız gerekecektir. Asidik meyvemsi tatlardan mı hoşlanıyorsunuz yoksa daha tatlı, temiz, düz tatlardan mı hoşlanıyorsunuz? Ona göre ben yardımcı olayım size.

Furkan Bey selamlar. Deneme setinde öğütülmüş seçeneğimiz mevcut değil. Öğütülmüş alacaksanız eğer 250 gram almanız gerekecektir. Asidik meyvemsi tatlardan mı hoşlanıyorsunuz yoksa daha tatlı, temiz, düz tatlardan mı hoşlanıyorsunuz? Ona göre ben yardımcı olayım size.
daha tatlı çikolatamsı tad önceliğim olur ama hiç ayrım yapmam güzel olduktan sonra çekilmiş fitre kahve makinası için alabileceklerim tavisye olarak nelerdir şimdiden teşekkür ederim ayrıca

daha tatlı çikolatamsı tad önceliğim olur ama hiç ayrım yapmam güzel olduktan sonra çekilmiş fitre kahve makinası için alabileceklerim tavisye olarak nelerdir şimdiden teşekkür ederim ayrıca
Brezilya Pink Star olabilir, sütlü çikolata, fındık, tütün tadım notları var. Hem berrak hem boğucu bir yoğun tatlılığı olmayan bir kahve. Ayrıca biraz daha kompleks, asiditesi yormayan ama farklı olan bir kahve arıyorsanız Honduras Caballero 5'i tavsiye edebilirim.

Brezilya Pink Star olabilir, sütlü çikolata, fındık, tütün tadım notları var. Hem berrak hem boğucu bir yoğun tatlılığı olmayan bir kahve. Ayrıca biraz daha kompleks, asiditesi yormayan ama farklı olan bir kahve arıyorsanız Honduras Caballero 5'i tavsiye edebilirim.
teşekkürler PİNK STAR deneyeceğim listeye ekledim peki
Kenya Ichuga AB Etiyopya Kelloo Haru #2 Brezilya Sitio Sao Pedro bunları da filtre kahve makinasından yapabilirmiyim üçünden birini de tercih edeceğim

Brezilya pink star'ın hem filtre, hem espresso kavrumunun hastası olmuştum. Bu tadım sonuç etkinliğinin sonucuna o yüzden ayrı bir sevindim. 1 kg filtre kavrum siparişimi geçtim. #3659. İndirim için teşekkürler orkun bey.

teşekkürler PİNK STAR deneyeceğim listeye ekledim peki
Kenya Ichuga AB Etiyopya Kelloo Haru #2 Brezilya Sitio Sao Pedro bunları da filtre kahve makinasından yapabilirmiyim üçünden birini de tercih edeceğim
Afiyetler şimdiden. :)

Elbette yapabilirsiniz. Oldukça güzel, keyifli ve kompleks kahvelerdir. Damak tadınıza göre tadım notlarına bakarak, videolardaki detaylı yönlendirmelerimi izleyerek de kahvelere bakmak faydalı olacaktır sizin için. :)

Geri