Herkese selamlar,
Öncelikle geçen kargo günümüzde gelen tüm siparişleri çıkaramadığımız için ikinci bir kavurma günü yapıp en geç ertesi günü de kargolama yapacağımızı söylemiştim. Bekleyen arkadaşlarımıza anlayış gösterdikleri için teşekkür ederim. Bugün iki kahvemiz yine bittiği için bir kavurma daha yaptım iki kahve için onları da bugün kargoya yetiştirdik büyük çaba ile.
Kargoladığımız siparişler 3605 ile 3678 arasındaki siparişler arkadaşlar.
Kargo numaraları normalden biraz geç giriliyor bu süreçte çünkü iki parti kargo çıkartıyoruz ve ikinci parti kargo şirketi tarafından ertesi gün giriliyor sisteme. Elimizde olan bir durum değil maalesef.
Bir önceki sipariş bilgilendirme mesajımda yaptığım bilgilendirmeleri hatırlatmak isterim. Hatayla kavurma profili seçeneğiymiş gibi öğütülmüş seçeneğine tıklanabiliyor. Öğütme seçeneği dışında bir tek tarih seçeneğimiz var sipariş sisteminde. İki kahve için espresso seçeneğimiz var onlar da sistemde espresso adıyla ayrı sayfalar altında varlar.
İkinci bilgilendirme de ileri tarihli sipariş verme hakkında. İleri tarihli sipariş alamıyoruz arkadaşlar. (Özel sebepler ile 2 kişi rica etmiş, onların ricalarını kırmadık.) İleri tarihli verilmesinin sebebinin fiyat sabitleme sözümüzün olmamasından kaynaklı olduğunu biliyorum ve sonuna kadar anlıyorum. Bu sebeple fiyatları döviz sebepli yukarı doğru güncelleme kararı almamız gerekirse önceden bildireceğim sizlere, sizler de hali hazırdaki fiyattan alışverişinizi o an yapabileceksiniz. Fiyatlar yükselir telaşına kapılmamanızı rica ediyorum sizlerden. Amacımız kimseyi mağdur etmek değil, olabildiğince keyifli hep beraber güzel kahve içebilmek.
Bu hatırlatmalarımı yaptıktan sonra yeni bilgilendirmeye geçeyim.
Kavurur kavurmaz gönder perşembe günü saat 3'ten sonra verildiyse pazartesi kavrulacak, salı kargolanacaktır demiştim. Bugün saat üçten sonra gelen üç siparişte kavurur kavurmaz gönder seçeneği olmadığı ve bizim elimizde de tarihli stok olduğu için, yarın son kalan üç siparişi de kargolayacağız. Ayrıca elimizde bir miktar stoklu kahve kaldı 3 ocak ile 6 ocak arasından üretimler, o kahvelerden kavurur kavurmaz gönder siparişini kaldırmak mecburiyetindeydim. O stoklardan seçerseniz eğer yarın kargolamaya devam edeceğiz. Stok bittiği gibi sistemde kavurur kavurmaz gözükmese bile sizlere telefonla bildiri yapıp kahvenin pazartesi kavrulacağını bildireceğiz.
Siparişlerle ilgili iletişim için sadece
orkunustel@kafeinkultur.com e posta adresime yazmanızı rica ediyorum.
İlk parti kargolar yavaş yavaş bir çoğumuzun eline ulaşmaya başlamış sanıyorum.
Hepinize afiyetler diliyorum.
NOT: Kargosu çıkan siparişlerimiz haricinde gelen tüm seçki ve Afrika seçki tadım setleri Etiyopya'nın kavrulmuş stoğu tükendiği için, pazartesi akşam ya da salı öğlen kargolanacaktır.
NOT 2: Faturalar e fatura olarak e posta adreslerinize iletilecektir. Site ve sistem ile alakalı teknik sebepler ile üzerinde çalışıyoruz. Faturaların gecikme sebebi bundan kaynaklıdır arkadaşlar.