• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Brezilya pink star'ın hem filtre, hem espresso kavrumunun hastası olmuştum. Bu tadım sonuç etkinliğinin sonucuna o yüzden ayrı bir sevindim. 1 kg filtre kavrum siparişimi geçtim. #3659. İndirim için teşekkürler orkun bey.
Beğenmenize ve böyle güzel anlatmanıza mutlu oldum. :) Afiyetler diliyorum şimdiden. :)

Toplu tadım etkinliğine katılan arkadaşlar hem ay sonu canlı yayında cupping etkinliğimizi, hem çekiliş ve hediye kupon etkinliklerimizi hatırlatırım. :) Çekiliş ve kupon formları sayfa başında ve ilgili konuların tamamında mevcut.

İyi sabahlar herkese! :)

Orkun Bey espresso yapmak için pink star’ın filtre kavrumuyla espresso kavrumundaki gibi verim alabilir miyiz? Bu kahveyi hem V60 hem espresso olarak denemek istiyorum da o yüzden soruyorum @orkunustel

Merhaba, asiditesi yuksek olmayan gövdeli kahveler tercih ediyorum, daha cok cikolata tatları hoşuma gidiyor ama tatli meyve tatlarını da beğeniyorum. Parametreleri cok zorlamayacak, kolay demlenebilecek kahve önerilerinizi alabilir miyim? 2 ya da 3 kahve çeşidi almayi planliyorum. Brezilya pink star sanirim bunlardan biri olacak önerilerinize açığım :)
Ekleme: v60 icin soruyorum

Son düzenleme:
Orkun Bey espresso yapmak için pink star’ın filtre kavrumuyla espresso kavrumundaki gibi verim alabilir miyiz? Bu kahveyi hem V60 hem espresso olarak denemek istiyorum da o yüzden soruyorum @orkunustel
Selamlar Bekir Bey.

Filtre profili ile espresso demlemede espresso profili gibi verim almanız oldukça zor olacaktır. Çünkü Pink Star Filtre profili Espresso profiline göre oldukça açık bir kavurma. Kalibrasyonu daha dikkatli yapılması gerekir, kanallama ihtimali yüksek olabilir. Eğer filtre profili ile espresso yapacaksanız tavsiyem espresso makinenizde su sıcaklığını ayarlayabiliyorsanız su sıcaklığını 94-96 derece arasında bir dereceye getirip, bir miktar daha ince bir kalibrasyon yapıp değirmene, kahve yatağını çok ama çok dikkatli ve iyi dağıtarak uzun süreli bir demleme almanız espressoda. Tahminim 38-40 saniye olabilir. Duruma göre daha uzun da tutabilirsiniz demleme süresini ama anahtar olay kanallama riskini azaltmak için oldukça iyi ve verimli bir kahve yatağı hazırlığı olacaktır.

Merhaba, asiditesi yuksek olmayan gövdeli kahveler tercih ediyorum, daha cok cikolata tatları hoşuma gidiyor ama tatli meyve tatlarını da beğeniyorum. Parametreleri cok zorlamayacak, kolay demlenebilecek kahve önerilerinizi alabilir miyim? 2 ya da 3 kahve çeşidi almayi planliyorum. Brezilya pink star sanirim bunlardan biri olacak önerilerinize açığım :)
Ekleme: v60 icin soruyorum
Selamlar Osman Bey.

Evet Brezilya Pink Star bunlardan biri bence de. :) Tavsiye edebilirim, ayrıca aradığınız diğer tatlı meyve tatlarına yönelik Etiyopya Kelloo Haru'yu öneririm. Şeftali tadı oldukça belirgin bir kahvedir. Asiditesi rahatsız etmez ama komplekstir. Ayrıca başka bir tavsiyem Caballero 5 olabilir. Limon tadım notu ile başlayan bir kahve ama ağız buran bir ekşilikte limon belirginliği yok. Daha tatlı, hafif limon notası var. Bunlar tavsiyemdir size. :)

3669 ile tekrar aranızdayım. Reçete konusunda umarım bir katkım olur 😊
Sipariş için teşekkür eder, şimdiden afiyetler dilerim. :) Elbette olur niye olmasın. Herşeyden evvel etkinliğin amacı yeni deneyimler kazanmak, ortaklaşa birşeyler üretmek. :) Her türlü her paylaşım bir katkı. Sizin katkınız da oldukça değerli olacak benim için. :)

@orkunustel merhaba Orkun Bey , sizinle ilgili olmayan bir durumdan dolayı 3622 nolu siparişimi iptal etmek istiyorum. telefonla aradım ancak hatlarda bir sorun var sanırım kimseye ulaşamadım.
İadeniz gerçekleştirildi Seyhun Bey. Telefon hattı ile alakalı durum için ben özür dilerim.

Bununla beraber tüm forum üyelerinden ricam, toplu alım ile alakalı veya siparişlerle alakalı tüm soru ve iletişiminizi benimle orkunustel@kafeinkultur.com adresi üzerinden yapmanızı rica ediyorum. Ki daha hızlı, verimli bir süreç ve iletişim kurabileyim sizlerle. Hepinize çok teşekkür ederim anlayışınız için.

Kahvelerim gelmiş. Aneorobik Brezilya tadım notunda yazanları veriyor. Lakto Fermente benzeri daha temiz. Daha az yoğun. Ben çok beğendim.
Vov :). Çok erken denemişsiniz dinlendikçe güzelleşecek ancak. Brezilya Sitio Sao Pedro için tavsiyem en az iki hafta dinlendirmeniz. Tazelik kaynaklı kuruluk olabiliyor ilk haftasında özellikle kahvede. İki haftta dinlendikten sonra oldukça berrak, tertemiz bir kahve haline geliyor. Afiyet olsun. :)

Vov :). Çok erken denemişsiniz dinlendikçe güzelleşecek ancak. Brezilya Sitio Sao Pedro için tavsiyem en az iki hafta dinlendirmeniz. Tazelik kaynaklı kuruluk olabiliyor ilk haftasında özellikle kahvede. İki haftta dinlendikten sonra oldukça berrak, tertemiz bir kahve haline geliyor. Afiyet olsun. :)
Evet çok erken oldu. Ama gelen kahvelerden bir bardak içerim meraktan.

İlk siparişi ben vermişim galiba. Güncelleme yapılmadığı için bir deneme paketi fazladan geldi. Orkun Bey ile görüştüm hediye dedi. Bendeki mutluluk... :) Hem de aneorobik Brezilya. Teşekkürler Orkun Bey.

Evet çok erken oldu. Ama gelen kahvelerden bir bardak içerim meraktan.

İlk siparişi ben vermişim galiba. Güncelleme yapılmadığı için bir deneme paketi fazladan geldi. Orkun Bey ile görüştüm hediye dedi. Bendeki mutluluk... :) Hem de aneorobik Brezilya. Teşekkürler Orkun Bey.
İyiymiş. :) İlk iki siparişti sanırım güncelleme gelmeden deneme seti verilmişti sipariş. Hemen sonrasında da güncelleme geldiği için, sizleri yanıltmış olmamak ve mağdur etmemek adına size ve bir kişiye daha Sitio Sao Pedro'yu ikram olarak yolladık. Böyle ufak güncelleme gecikmeleri olunca önceden sipariş verenlerde mağduriyet yaratmamak için elimizden geldiğince küçük ikramlar yolluyor ya da siparişleri güncelleyip yolluyoruz. :)

Afiyet olsun tekrardan.

Herkese selamlar,

Öncelikle geçen kargo günümüzde gelen tüm siparişleri çıkaramadığımız için ikinci bir kavurma günü yapıp en geç ertesi günü de kargolama yapacağımızı söylemiştim. Bekleyen arkadaşlarımıza anlayış gösterdikleri için teşekkür ederim. Bugün iki kahvemiz yine bittiği için bir kavurma daha yaptım iki kahve için onları da bugün kargoya yetiştirdik büyük çaba ile. :)

Kargoladığımız siparişler 3605 ile 3678 arasındaki siparişler arkadaşlar.

Kargo numaraları normalden biraz geç giriliyor bu süreçte çünkü iki parti kargo çıkartıyoruz ve ikinci parti kargo şirketi tarafından ertesi gün giriliyor sisteme. Elimizde olan bir durum değil maalesef.

Bir önceki sipariş bilgilendirme mesajımda yaptığım bilgilendirmeleri hatırlatmak isterim. Hatayla kavurma profili seçeneğiymiş gibi öğütülmüş seçeneğine tıklanabiliyor. Öğütme seçeneği dışında bir tek tarih seçeneğimiz var sipariş sisteminde. İki kahve için espresso seçeneğimiz var onlar da sistemde espresso adıyla ayrı sayfalar altında varlar.

İkinci bilgilendirme de ileri tarihli sipariş verme hakkında. İleri tarihli sipariş alamıyoruz arkadaşlar. (Özel sebepler ile 2 kişi rica etmiş, onların ricalarını kırmadık.) İleri tarihli verilmesinin sebebinin fiyat sabitleme sözümüzün olmamasından kaynaklı olduğunu biliyorum ve sonuna kadar anlıyorum. Bu sebeple fiyatları döviz sebepli yukarı doğru güncelleme kararı almamız gerekirse önceden bildireceğim sizlere, sizler de hali hazırdaki fiyattan alışverişinizi o an yapabileceksiniz. Fiyatlar yükselir telaşına kapılmamanızı rica ediyorum sizlerden. Amacımız kimseyi mağdur etmek değil, olabildiğince keyifli hep beraber güzel kahve içebilmek. :)

Bu hatırlatmalarımı yaptıktan sonra yeni bilgilendirmeye geçeyim.

Kavurur kavurmaz gönder perşembe günü saat 3'ten sonra verildiyse pazartesi kavrulacak, salı kargolanacaktır demiştim. Bugün saat üçten sonra gelen üç siparişte kavurur kavurmaz gönder seçeneği olmadığı ve bizim elimizde de tarihli stok olduğu için, yarın son kalan üç siparişi de kargolayacağız. Ayrıca elimizde bir miktar stoklu kahve kaldı 3 ocak ile 6 ocak arasından üretimler, o kahvelerden kavurur kavurmaz gönder siparişini kaldırmak mecburiyetindeydim. O stoklardan seçerseniz eğer yarın kargolamaya devam edeceğiz. Stok bittiği gibi sistemde kavurur kavurmaz gözükmese bile sizlere telefonla bildiri yapıp kahvenin pazartesi kavrulacağını bildireceğiz.

Siparişlerle ilgili iletişim için sadece orkunustel@kafeinkultur.com e posta adresime yazmanızı rica ediyorum.

İlk parti kargolar yavaş yavaş bir çoğumuzun eline ulaşmaya başlamış sanıyorum.

Hepinize afiyetler diliyorum.

NOT: Kargosu çıkan siparişlerimiz haricinde gelen tüm seçki ve Afrika seçki tadım setleri Etiyopya'nın kavrulmuş stoğu tükendiği için, pazartesi akşam ya da salı öğlen kargolanacaktır.

NOT 2: Faturalar e fatura olarak e posta adreslerinize iletilecektir. Site ve sistem ile alakalı teknik sebepler ile üzerinde çalışıyoruz. Faturaların gecikme sebebi bundan kaynaklıdır arkadaşlar.

Son düzenleme:
Hadi bakalım. Kahve stoğum azalmıştı böyle güzel indirim görünce kaçırmak olmaz dedim bende siparişimi geçtim. #3697 sipariş numarası ile bende aranıza katıldım. 😃

Sipariş veren arkadaşlarımız, formu doldurmak suretiyle çekilişe katılabiliyor. Tekrardan hatırlatmış olayım

Geri